EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 346 tot 350 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 18 mei 2015

Market Update (18 mei 2015)

Topeconomen pleiten voor afschaffing van contant geld, Griekenland hoopt er eind deze week uit te zijn met haar schuldeisers en ECB is tevreden over resultaten stimuleringsprogramma. Verder in het nieuws: China sluit deals met Verenigde Arabische Emiraten voor olie, Iran hervat EXPORT olie naar Europa en Brazilië wil economische banden met China versterken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2015

Column Kees de Kort | Overcapaciteit aan álles

China heeft een overcapaciteit aan álles en dus moet het land spullen kwijt. Wat doe je dan? Juist EXPORTeren. BNR’s macro-econoom Kees de Kort: “Hoe win je marktaandeel? Door de prijzen te verlagen.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 13 mei 2015

Groei economie blijft robuust: 2,4 procent hoger bij start 2015

Het tempo waarmee de Nederlandse economie groeit, blijft stevig. Het economische herstel wordt niet langer alleen door de EXPORT gedragen. Bedrijven investeren meer en ook de consument haakt aan.

Het tempo waarmee de Nederlandse economie groeit, blijft stevig. Het economische herstel wordt niet langer alleen door de EXPORT gedragen. Bedrijven investeren meer en ook de consument haakt aan.

De Nederlandse economie groeit nu voor het vierde kwartaal op rij. Vergeleken met een jaar eerder kwam de groei in de eerste drie maanden van dit jaar uit op 2,4 procent. In het slotkwartaal van 2014 stond er, vergeleken met een jaar eerder een plus van 1,4 procent op de borden. Onderstaande grafiek toont de trend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 11 mei 2015

Economisch herstel Nederland houdt aan

Het economisch herstel in Nederland blijft doorzetten. Volgens economen van de grote banken is de economie in het eerste kwartaal tussen de 0,5 en 0,8 procent groter geworden.

Zowel de EXPORT als de consumptie presteerde goed, voorspellen zij in aanloop naar de bekendmaking van het economische groeicijfer door het CBS woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

8 mei: dure Britse pond maakt Draghi blij na Britse verkiezingen en 6 andere dingen die je moet weten

President Mario Draghi van de Europese Centrale Bank kan tevreden zijn met de uitslag van de Britse verkiezingen. Het Britse pond blijft voorlopig duur en dat is een opsteker voor EXPORTeurs van de eurozone. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs