EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 406 tot 410 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 4 februari 2015

Market Update (4 februari 2015)

China investeert in nieuwe handelsroutes naar India en Rusland en wil infrastructuur in Afrika verbeteren, Zwitserland blijft veel goud EXPORTeren naar China, Varoufakis gaat naar Duitsland om over schuldverlichting te praten en schaarste dreigt voor de meest veilige staatsobligaties.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 28 januari 2015

Wanneer QE4?

De cijfers over het eerste kwartaal komen binnen en voor Amerikaanse bedrijven is er één heel duidelijke trend: de sterke dollar weegt op de resultaten.

De cijfers over het eerste kwartaal komen binnen en voor Amerikaanse bedrijven is er één heel duidelijke trend: de sterke dollar weegt op de resultaten.

Een bedrijf zoals Proctor & Gamble realiseert heel wat omzet in vreemde valuta en als je dat daarna converteert naar dollars, hou je minder over.

Diverse multinationals hebben ondertussen de verwachtingen voor 2015 bijgesteld.

Bedrijven die EXPORTgericht zijn en opereren in een competitieve markt, krijgen het extra moeilijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 25 januari 2015

Duitsland stopt lucratieve wapenEXPORT aan Saudi-Arabië

Duitsland stopt met de omstreden, maar lucratieve EXPORT van wapens aan Saudi-Arabië.

Duitsland stopt met de omstreden, maar lucratieve EXPORT van wapens aan Saudi-Arabië.

Dat maakt de Duitse regering in Berlijn zondag bekend. De exacte reden van de EXPORTstop wil de overheid niet geven, maar volgens bronnen is de situatie in de regio te instabiel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 januari 2015

Het gaat niet langer fantastisch met de Chinese economie

A l sinds vorig jaar komen er berichten uit China die erop wijzen dat de economische toekomst van het land niet meer zo rooskleurig oogt. De EXPORT daalde verrassend sterk, economisten vermoeden een bubbel in de prijs van het vastgoed en de dalende productieprijzen verhoogden het risico op deflatie. Nu heeft ook de Chinese regering gemeld dat de economie van het land het voorbije jaar de traagste groei in een kwarteeuw heeft gekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 20 januari 2015

Deze landen profiteren van de lagere grondstofprijzen

Conventionele wijsheden suggereren dat EXPORTeurs van grondstoffen behoorlijk geraakt worden wanneer de prijzen dalen. Daar zijn ze het bij Morgan Stanley echter niet mee eens. Ze denken zelfs dat de EXPORTeurs van grondstoffen het meest zullen profiteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs