EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Biflatie.nl
25
kliks
23
kliks
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

China kondigt extra heffingen op Amerikaanse goederen aan

China kondigt opnieuw importheffingen voor Amerikaanse goederen aan. Het land zal een importtarief van 25 procent op 106 Amerikaanse producten introduceren.

China kondigt opnieuw importheffingen voor Amerikaanse goederen aan. Het land zal een importtarief van 25 procent op 106 Amerikaanse producten introduceren.

Voor de EXPORT van onder meer Amerikaanse sojabonen, auto's, chemicaliën, vliegtuigen en maïsproducten naar China moet een extra heffing worden betaald, meldt het Chinese ministerie van Financiën woensdag. Ook andere Amerikaanse agrarische producten zullen extra worden belast.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 maart 2018

Chinezen gaan het er niet bij laten, kondigen tegenmaatregelen aan om Trump te treffen

Wall Street dook fors in de min nadat bekend werd dat Trump effectief zware economische maatregelen tegen China afkondigde. De Chinezen zeggen dat ze het er niet bij zullen laten. Chinese vergeldingsmaatregelen zouden onder meer Amerikaanse boeren en EXPORTeurs van diensten hard kunnen raken. Ook prijzen voor consumenten en bedrijven zouden kunnen gaan stijgen als China terugslaat.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trumps handelsoorlog begint: aluminium al 12% duurder dan vorige week, bedrijven schorten investeringen op

Europa bereidt een pakket anti-maatregelen voor die de invoerrechten moeten compenseren die Europese bedrijven voortaan moeten betalen wanneer ze aluminium (+10%) en staal (25%) naar de VS willen EXPORTeren.

Op de Duitse televisie heeft EC-voorzitter Jean-Claude Juncker gezegd dat ook Amerikaanse goederen (Hij gaf als voorbeelden Levi’s jeans, bourbon, Harley Davidson,...) 25% extra zullen worden belast wanneer ze de EU worden binnengebracht. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 26 februari 2018

Vrieskou in Europa levert Russische gasreus nieuw EXPORTrecord op

De aanhoudende koudegolf in Europa heeft het Russische gasconcern Gazprom een serie EXPORTrecords opgeleverd. De gasreus sluisde zaterdag meer dan 655 miljoen kubieke meter aardgas richting West-Europa, een nieuw record, en dat al voor de vierde dag op rij. 

Het nieuwe record van zaterdag is opmerkelijk. Meestal valt het verbruik op weekenddagen wat terug, maar dat was nu niet het geval.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

VS overweegt nieuwe sancties tegen Venezuela

De Verenigde Staten overwegen de import van olie uit Venezuela en de EXPORT van geraffineerde olieproducten naar het land te blokkeren. Dat zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson zondag tijdens een persconferentie in Argentinië. Met een dergelijke sanctie kan de regering van de Venezolaanse president Maduro verder onder druk worden gezet om weer terug te keren naar de grondwet, zo verklaarde Tillerson.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs