EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
21
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Productie en EXPORT Iraanse olie 'ondanks druk VS' volgens Iran niet veranderd

De Iraanse minister van Olie zegt dat de omvang van de Iraanse olieproductie en olie-EXPORT ondanks "de druk vanuit de VS" niet is veranderd. De acties van de Amerikaanse president Donald Trump zijn "beledigend", zegt de bewindsman zaterdag op de staatstelevisie.  

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 9 juli 2018

Iran dreigt belangrijke scheepsroute voor olie te blokkeren

Een oud doemscenario is opnieuw tot leven gewekt door Iraanse functionarissen. De Iraanse president Rouhani verklaarde dinsdag in Bern, Zwitserland, dat zijn land de Straat van Hormuz zou kunnen blokkeren voor al het Arabische scheepvaartverkeer, indien Washington de nul-EXPORTdoelstellingen voor Iran in de komende maanden volledig implementeert.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 15 mei 2018

Nederlandse EXPORT blijft groeien: nu 3,2% van wereldhandel

Reeds twee jaar op rij neemt de Nederlandse EXPORT toe. Tot 3,2 procent van de wereldhandel, aldus het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS. Er is dus meer groei en meer werk, maar waarom blijft het besteedbaar inkomen dan achter?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 20 april 2018

+10% op 10 dagen: de comeback van dure olie?

Het is niet onmogelijk dat de olieprijs op relatief korte termijn opnieuw naar bedragen tussen 80 dollar en 100 dollar per vat zal stijgen. Dat hebben onder meer woordvoerders van de Organisation of Petroleum EXPORTing Countries (Opec) tegenover het persbureau Reuters laten uitschijnen. Daarbij wordt opgemerkt dat vooral Saudi-Arabië belangrijke voordelen zou zien in een hoger prijsniveau.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 17 april 2018

Trump: "China en Russen manipuleren valutamarkt"

President Donald Trump beschuldigt Rusland en China van valutamanipulatie. De twee landen zouden de koers van hun eigen munteenheden kunstmatig laag houden om de EXPORT te stimuleren.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs