EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord export.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord EXPORT

Geplaatst op: maandag 15 juli 2019

Ruzie tussen Zuid-Korea en Japan escaleert

In Azië lopen de wrijvingen tussen de technologische grootmachten Japan en Zuid-Korea verder op. Reden voor de onenigheid zijn de beperkingen die Japan aan de EXPORT van een aantal hoogtechnologische materialen naar Zuid-Korea heeft opgelegd. Zuid-Korea heeft verontwaardigd de afschaffing van de heffingen geëist. Japan zegt echter met de maatregel zijn nationale veiligheid te willen beschermen. Zuid-Korea zou volgens de Japanse overheid immers de controle op deze gevoelige producten onvoldoende ernstig nemen. Maar achter de maatregel lijken echter ook oude wonden en vetes schuil te gaan.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: donderdag 11 juli 2019

Komt er een soort OPEC-kartel voor koffieproducenten?

Koffieproducenten denken aan de creatie van een internationaal kartel. Een dergelijke organisatie moet, naar het voorbeeld van de Organisation of Petroleum EXPORTing Countries (Opec), de belangen van de sector verdedigen. Op die manier hopen de koffieboeren voor hun oogsten ook minimumprijzen te kunnen doordrukken. Dat moet hen in staat stellen in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 1 juli 2019

EU en Zuid-Amerikaanse landen sluiten na zo'n twintig jaar handelsakkoord

De Europese Unie en de Zuid-Amerikaanse landen Argentinië, Brazilië, Paraguay en Uruguay hebben vrijdag een handelsakkoord gesloten.

In het akkoord is vastgelegd dat veel handelstarieven voor EXPORT vanuit de EU naar de Zuid-Amerikaanse landen worden geschrapt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Duitse centrale bank verlaagt groeiverwachting naar 0,6 procent

De Duitse centrale bank heeft de groeiverwachting voor dit jaar fors verlaagd naar 0,6 procent. De Bundesbank wees op de tegenvallende productiecijfers die vrijdagochtend bekend werden gemaakt.

In december ging de centrale bank nog uit van een groeicijfer van 1,6 procent voor 2019. Maar sindsdien heeft de Duitse EXPORT en industrie meer last gekregen van vraaguitval vanuit de rest van de wereld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2019

Trump trekt stekker uit 'oneerlijke' handelsdeal met India

De Verenigde Staten zetten woensdag een punt achter een handelsakkoord met India. Dat maakte president Donald Trump vrijdag bekend. Onder het betreffende ontwikkelingsprogramma mag India nu nog duizenden soorten goederen naar de Verenigde Staten EXPORTeren zonder heffingen te betalen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs