EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
9
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: donderdag 10 mei 2018

“Iedere belegger zou cryptomunten moeten kopen”, zegt crypto hedgefund manager

Michael Novogratz is al enkele jaren actief op de cryptomarkt. Als succesvolle hedgefundmanager kwam hij zelfs terug uit pensioen om een nieuw crypto-hedgefund op te richten. Novogratz is ervan overtuigd dat iedere belegger een deel van zijn GELD in cryptomunten moet steken, en niet alleen om het potentieel van kapitaalwinst.

“Het is bijna essentieel dat iedere belegger minstens 1% à 2% van zijn portefeuille investeert in cryptomunten” – zegt Novogratz. “Het is zelfs onverantwoord om niet in Bitcoin te beleggen”.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Argentinië vraagt financiële steun bij IMF

Argentinië heeft naar verluidt om miljarden dollars financiering gevraagd bij het Internationaal Monetaire Fonds (IMF). Het GELD is nodig om de Argentijnse peso te stutten. De munt is in vijf maanden tijd fors in waarde gedaald, wat heeft geleid tot een stijging van de rentetarieven. De devaluatie dreigt ook het economisch herstel te laten ontsporen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Crypto exchanges verdienen miljoenen per dag

De afgelopen weken komen steeds meer berichten naar buiten dat conventionele financiële instellingen en zelfs investeringsbanken als Goldman Sachs in crypto stappen. De reden is eenvoudig, crypto exchanges verdienen goed GELD, want aan de handel in crypto is enorm veel GELD te verdienen en die kans willen de gevestigde partijen niet meer laten liggen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Bitcoin blijft populairste cryptomunt in Nederland

Van het GELD dat Nederlanders in cryptovaluta's investeren, zit 43 procent in de bitcoin. Verder spreiden bezitters hun investering met name over ethereum (11 procent), ripple (7 procent) en litecoin (5 procent). 

Dit blijkt dinsdag uit de zogenoemde Cryptovaluta Monitor, een marktonderzoek van Multiscope onder ruim zevenduizend Nederlanders.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Een blik in de meest geheime Traders Club ter wereld

Het heeft geen naam, geen bestuurders en geen publieke gegevens, maar wel een toegangskaartje van minstens $25 miljoen. In een wereld waar alles draait om macht, GELD en nog veel meer GELD, is er een geheime Traders Club, enkel toegankelijk voor de elite.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs