EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

'Oud-Nissan-topman betaalde miljoenen aan zakenlieden met GELD Nissan'

Ghosn zou 32 miljoen dollar en 16 miljoen dollar hebben betaald aan Nissan-dealers in Oman en Libanon. Dit zou de Fransman gedaan hebben uit de 'CEO reserve', een fonds binnen Nissan speciaal voor de topman gereserveerd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

Lage rente deert Belg niet: banken zien spaarboekjes met meer dan 10 miljard aanzwellen

Verschillende banken hebben vorig jaar opnieuw meer spaarGELD zien toestromen op de spaarboekjes. De aanhoudende lage rente en magere opbrengst van een spaarrekening deren de Belg niet, leert een rondvraag in de sector. De Belg spaarde miljarden euro’s extra nu de beurzen het voorbije jaar het niet goed deden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2019

De Grote GELDbarometer: dit doe je het best met je GELD in 2019

Hoe zorg je ervoor dat je spaarGELD zo goed mogelijk rendeert in 2019? Elk jaar rond nieuwjaar stelt financieel expert Paul D’Hoore voor VTM NIEUWS een portefeuille samen van 10.000 euro: ‘De Grote GELDbarometer’. Gisteren maakte D’Hoore bekend dat de GELDbarometer in 2018 omwille van een uitzonderlijk slechts beursjaar voor het eerst geen GELD opbracht. Vandaag maakt hij bekend hoe hij 10.000 euro spaarGELD zou spreiden over verscheidene beleggingen in het komende jaar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 1 januari 2019

GELDmachine Draghi uitgezet, wat heeft het opgeleverd?

De Europese Centrale Bank (ECB) draaide eind december de GELDkraan dicht. Een kleine vier jaar lang heeft de centrale bank de eurozone voorzien van goedkoop GELD. Hoe effectief is de maatregel geweest en brengt de opberging van het GELDkanon nog problemen met zich mee?

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 30 december 2018

De Crypto Hoofdstad van de wereld (deel 2)

We zijn nog steeds in Portsmouth, New Hampshire aan de oostkust van de VS, waar de Atlantische Oceaan begint. De stad die zowat de meest cryptovriendelijke ter wereld kan genoemd worden relatief naar het aantal inwoners. Als je Japanner bent of Indiër of Nederlander en je eigen munt aan de kant schuift, tot daar nog toe. Maar als Amerikaan (in se chauvinist tot in de kist) hetzelfde doen terwijl jouw munt toch (voorlopig nog) de reservemunt van de wereld is? Het vergt een heel bijzondere mindset, manier van denken. Een nog veel dieper inzicht in en kennis van economie en geschiedenis, in het bijzonder die van ‘GELD’. Dat inzicht en die kennis heeft trouwens een officiële naam en die luidt: monetarisme.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs