EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 11 tot 15 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: woensdag 8 augustus 2018

Turkije wil GELD lenen in Chinese yuan

De regering van Turkije heeft plannen om obligaties uit te schrijven in Chinese yuan, zo maakte president Erdogan afgelopen vrijdag bekend bij de presentatie van zijn nieuwe 100-dagen plan. Ook sprak hij zijn voornemen uit om de economische samenwerking met landen als China, Rusland en India de komende jaren verder te versterken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Nederlanderse fraudeur licht opvallend veel Belgen op: belofte van miljoenen met bitcoins bleek piramidespel

De 24-jarige Pieter J. haalde kapitalen op, ook bij Bekende Nederlanders, voor beleggingen in bitcoins. Volgens de Nederlandse belanstingdienst Fiod liet hij het GELD verdwijnen. Gedupeerden, waaronder opvallend veel Belgen, willen hun GELD terug.

In korte tijd wist de jonge twintiger Pieter J. met zijn belofte van ‘1 procent rendement per dag’ zo’n 5 miljoen euro van beleggers los te weken. Sinds februari legden tussen de honderd en tweehonderd mensen in, bij zijn bedrijf Bitnextfast. Ook enkele bekende Nederlanders investeerden bij J., onder wie een aantal jonge prominenten uit de muziekindustrie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Starbucks wil Bitcoin gaan accepteren

Koffieketen Starbucks onderzoekt de mogelijkheid om te kunnen betalen met cryptomunt Bitcoin in zijn zaken. Dat schrijft Techcrunch. Het bedrijf is namelijk gaan samenwerken met een nieuw Bitcoin-handelplatform, Bakkt, dat cryptoGELD verhandelt voor dollars.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

UBS: Bitcoin moet stijgen naar $213.000 om de Amerikaanse dollar te vervangen

Volgens de Zwitserse bank UBS is Bitcoin in de huidige vorm niet geschikt om fiatGELD te vervangen. UBS beschouwt Bitcoin zelfs niet als GELD, daarvoor kent de cryptomunt nog te veel problemen. Om de Amerikaanse GELDhoeveelheid ooit te kunnen vervangen, zou de grootste cryptomunt ter wereld zelfs moeten stijgen naar $213.000, aldus de bank.

Volgens het rapport van UBS kan Bitcoin slechts een fractie van het aantal transacties verwerken als men het vergelijkt met een bedrijf als Visa. De beperking van de capaciteit, die eigen is aan het ontwerp van Bitcoin, zal het gebruik van Bitcoin beperken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Forbes: ‘Cryptomunten worden het nieuwe goud’

Cryptomunten worden het nieuwe goud, aldus het toonaangevende Amerikaanse zakenblad Forbes. De handelsoorlog tussen staten en werelddelen (Noord-Amerika, China, Europa,…) gestart door de VS, zal volgens de auteur vooral bitcoin stuwen in het betalingsverkeer. We meldden hier al eerder al dat Iran druk werkt aan een eigen cryptomunt om de komende sancties van de VS te omzeilen. Dit is wellicht geen directe handelsoorlog, maar misschien wel een ‘echte’, toekomstige oorlog? Maar het toont ook weer aan hoe het gebruik van crypto’s alle controle en officiële zeggenschap over GELD en betaalmiddelen in het algemeen kan overstijgen. Wat natuurlijk ook een beetje de bedoeling was toen de bitcoin in 2009 gecreëerd werd!

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs