EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
43
kliks
Bron: AmsterdamGold
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

De val van de 'FANGMAN': Waarom imploderen de aandelenbeurzen net nu?

De beursbubbels - een gevolg van de jarenlang door centrale banken volgehouden nulrente, met als gevolg de tsunami van beschikbaar gratis GELD -  ontploffen één na één. Maar waarom net nu?

Beursfundamentalisten zullen nog een tijdje blijven debatteren of er al dan net sprake is van een beurskrach. Dat is een technische discussie. Wat wel duidelijk wordt is dat de beursbubbels - een gevolg van de jarenlang door centrale banken volgehouden nulrente, met als gevolg de tsunami van beschikbaar gratis GELD -  nu één na één ontploffen.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Basisinkomen: Gratis GELD voor iedereen?

Historicus Rutger Bregman zette vier jaar geleden het basisinkomen op de politieke agenda. Zeker negen Nederlandse steden kondigden experimenten aan. Bregman werd een veelgevraagd spreker over de hele wereld. Hoe staan we er nu voor? En hoe zorgen we ervoor dat het basisinkomen toekomstbestendig kan worden?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

De cijfers van Alibaba, de grootse leugen van allemaal

Aankomende vrijdag is het in de Verenigde Staten 'Black Friday'. De vrijdag na Thanksgiving waarbij winkeliers stunten met de prijzen van hun artikelen. 'Ik heb het idee dat Black Friday dit jaar minder aangezwenGELD wordt door bedrijven', merkt macro-econoom Kees de Kort op. Een teken dat het consumentenvertrouwen in de Verenigde Staten daalt. Ook de cijfers van het Chinese Alibaba na 'Single Day' moesten naar beneden bijgesteld worden. 'Trek daar nog maar een nulletje van af hoor. De cijfers van Alibaba, dat is de grootste leugen van allemaal.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2018

Dit is het slechtste dat je kan doen met je pensioenspaarpot

Wie heel dringend GELD nodig heeft, durft al eens overwegen om de pensioenspaarpot vervroegd open te breken. Dat doe je beter niet, want je betaalt er een belachelijk hoge prijs voor.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2018

Balanspositie Bank of Japan is groter dan het Japanse BBP

De Bank of Japan heeft net als veel andere centrale banken de afgelopen jaren een ruimhartig monetair beleid gevoerd. In de volksmond wordt regelmatig het ‘printen van GELD’ of het ‘creëren van GELD’ genomen. En dat is niet vreemd, want volgens sommige economen hebben de centrale banken een nieuwe zeepbel gecreëerd die gevoed is door al het ‘goedkope’ GELD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs