EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
27
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: zaterdag 8 juni 2019

Groene obligaties groot succes, maar hoe duurzaam zijn ze?

De Nederlandse overheid heeft in de laatste week van mei met groot succes voor het eerst een ‘groene’ staatslening uitgegeven. De vraag naar de lening onder institutionele beleggers was zo groot, dat er drie keer meer GELD kon worden opgehaald. Naast het positieve element van betoonde maatschappelijke betrokkenheid – in dit geval rondom het thema klimaatverandering – moeten we echter ook kijken naar de minder positieve kanten van het succes.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2019

De slimme manier om te investeren in Bitcoin

De slimme of misschien zelfs slimste wijze om in bitcoin (BTC) te beleggen heet ‘dollar cost averaging’. Het betekent eenzelfde bedrag op een regelmatig tijdstip investeren. In dit geval in bitcoin. Hetzelfde principe wordt trouwens al sinds mensenheugenis toegepast bij het beleggen in aandelen. De belangrijkste beurswijsheid is misschien wel: Koop laag, verkoop hoog. Dit lijkt eenvoudig en logisch maar is in de praktijk heel moeilijk toegepast. Wel zo met het dollar cost averaging (DCA) systeem. Want je koopt automatisch méér waarde voor hetzelfde GELD.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2019

Amerikaanse bedrijfsschulden blijven maar stijgen…

De lage rente heeft de afgelopen jaren de mogelijkheid gegeven om relatief goedkoop GELD te lenen. En veel Amerikaanse bedrijven hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. Het gevolg is wel dat de schuldenteller op volle toeren draait. En met de stijgende Amerikaanse rente, kan dat nooit heel lang goed blijven gaan.

De Amerikaanse centrale bank heeft een paar jaar geleden het roer omgegooid. Er kwam een einde aan het opkoopbeleid en de rentestand werd opgetrokken. Tijdens de afgelopen jaren is die rente meermaals opgetrokken en daardoor zouden we kunnen stellen dat er nu weer min of meer sprake is van een ‘gezonde’ situatie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 31 mei 2019

Verenigde Staten gaat nu ook de handelsoorlog aan met Mexico; alle goederen worden belast

De Verenigde Staten zal vanaf 10 juni alle Mexicaanse goederen belasten. Eerst zal er een tarief van 5 procent GELDen. En dat zal worden verhoogd naar 25 procent, als Mexico geen actie neemt tegen illegale immigranten die de Verenigde Staten binnen dringen. Dat meldde het Witte Huis donderdag.

President Donald Trump kondigde de tarieven eerst aan op twitter.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 mei 2019

Dr Ron Paul over de dollar, bitcoin en ‘eerlijk GELD

Eerlijk GELD of gezond GELD, Dr Paul streeft al naar ‘sound money’ voor de term zelf populair werd. De dollar gaat zichzelf vernietigen, zegt hij. Daarom vindt hij het prima dat er een tegengewicht bestaat in de vom van digitale munten. Ooit was dat goud, en dat is het nog natuurlijk. Maar er was ook een tijd dat we zelfs geen goud mochten bezitten, aldus de dokter. Zelf accepteren Ron Paul en zijn zoon, senator Rand Paul, bitcoin als donaties voor hun politieke programma’s, dat spreekt eigenlijk vanzelf voor wie beide heren een beetje kent en volgt. Maar hij blijft een goldbug. Het is echter niet of goud, of bitcoin. Beide kunnen naast mekaar blijven bestaan.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs