EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 6 augustus 2018

Nederlandsche Bank gaat digitale munten NIET verbieden

De Nederlandse centrale bank, de Nederlandsche Bank, heeft onlangs een artikel gepubliceerd waarin Petra Hielkema verklaart dat ze geen verbod zullen invoeren op digitale munten. De divisiedirecteur van de bank benadrukte wel dat consumenten op hun hoede moeten blijven vermits digitale munten niet geklasseerd worden als ‘echt GELD’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

Iran creëert eigen cryptomunt om dollar te dumpen

Om ‘de strengst mogelijke sancties’ van de Verenigde Staten te omzeilen, zet Iran spoed achter de ontwikkeling van een eigen staats cryptomunt. “Deze munt zal de transfer van GELD naar en van overal ter wereld makkelijker maken; trouwens, ze kan ons helpen in tijden van sancties“, aldus een topman van het Directoraat voor Wetenschappelijke en Technologische Zaken. Het land onderzoekt ook blockchain technologie om onder meer de Amerikaanse dollar volledig te kunnen uitbannen vanaf augustus 2018.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

Inflatie en veiligheid: hoe zit het nou écht met cryptovaluta?

Economen en financiële experts hebben zich lange tijd gebogen over de voordelen en nadelen van cryptovaluta. Steeds meer particulieren hebben een kleine investering in cryptovaluta gedaan, waarbij het merendeel van de mensen in Bitcoin geïnvesteerd heeft. Maar de gemiddelde Nederlander is nog lang niet zeker van het succes van het digitale GELD. De portefeuille van de doorsnee Nederlander bevat minder dan €1000 aan cryptoGELD, terwijl er in Afrika flink in cryptovaluta geïnvesteerd wordt. Hoe zit het nou precies met de voordelen van cryptovaluta ten opzichte van fiatGELD, wanneer er gekeken wordt naar inflatie en veiligheid?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 31 juli 2018

De piek is eraf

De rek is er een beetje uit in de Verenigde Staten. Het derde en vierde kwartaal zullen niet zo mooi zijn als het eerste halfjaar. Dat is onder andere te zien aan het dalende consumenten- en producentenvertrouwen. Op de lange termijn is er ook nog eens veel te weinig GELD om de pensioenen te dekken en de VS blijft dat probleem maar voor zich uit schuiven. Maar de VS is niet de enige met dalende cijfers: vertrouwenscijfers in Europa beginnen ook te kraken.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

6 digitale bijverdienste om extra GELD te verdienen

Het geheim om rijk te worden: meer GELD verdienen dan je uitgeeft. Hoe kan je extra GELD verdienen? Door een tweede (of derde) job te nemen. En voor die bijverdienste moet je niet meer de deur uit. Er zijn 6 interessante digitale jobs om extra GELD te verdienen. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop.

Het internet is een fenomenale plaats voor wie GELD wil verdienen. De meeste mensen hebben al een internetverbinding en een laptop/tablet/PC. Je moet dus weinig tot geen extra investeringen doen. En er zijn voldoende mogelijkheden om een extra zakcent te verdienen.

Dat kan door middel van 3 internet business jobs en/of 3 internet freelance jobs. Je kan hierin zelfs combineren en zo nog meer en sneller extra GELD verdienen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs