EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
9
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Wie in Argentinië nu GELD leent moet daar jaarlijks 40% rente op betalen. Wat is er aan de hand?

In Argentinië heeft de centrale bank de belangrijkste rentevoet vorige week met 12% opgetrokken tot 40%. Op die manier wil het land de galopperende inflatie (25% op jaarbasis) stutten en de val van de Argentijnse peso afremmen. Donderdag moest die peso 8% inboeten tegenover de Amerikaanse dollar, waarmee de peso de slechtst presterende munt van alle opkomende economieën is geworden. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Zwitsers mogen straks beslissen of banken nog GELD mogen creëren

In Zwitserland wordt in de eerste helft een referendum gehouden waarin wordt voorgesteld om de aanmaak van nieuw GELD door de banken gevoelig te beperken of helemaal te schrappen. Uit de eerste opiniepeilingen over het zogenaamde VollGELD-voorstel blijkt bij de Zwitserse bevolking echter weinig animo of interesse om de mogelijkheden van de banken in te perken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 7 mei 2018

Meevaller voor crypto in Zuid-Korea

Zuid-Korea maakt het crypto niet bepaald gemakkelijk vanwege de strenge regels en procedures waar aan voldaan moet worden. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. De nieuwe benoemde gouverneur van de Financial Supervisory Service (FSS) heeft laten weten dat hij ‘positieve aspecten’ ziet in crypto. Hij suggereert hiermee dat de regulering minder hard wordt voor de cryptomarkt.

Het heeft er eventjes heel slecht uitgezien voor crypto in Zuid-Korea. In december vorig jaar werd de anonieme handel op binnenlandse crypto-exchanges verboden. Er waren ook geruchten dat er een algemene beperking zou GELDen. Dat werd begin dit jaar ontkend door de minister van Financiën.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 mei 2018

Trauma in wording

Zouden de risico’s in de markt worden geherwaardeerd naar aanleiding van een strakker monetair beleid? Zouden kasGELD, soliede, korte termijn staatsobligaties en wat Fysiek Goud dan, voorlopig, de enige veilige havens worden?

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Belgische overheidsschuld zakt tot laagste niveau sinds 2011

GELD De overheidsschuld in ons land daalt tot 100,2 % van het bbp in 2019, net boven de magische grens van 100 procent. Dat heeft de Europese Commissie bekendgemaakt in haar economische lentevooruitzichten. Daarmee komt ons land op het laagste schuldniveau sinds 2011.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs