EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: woensdag 13 februari 2019

Pompeo: “We zullen er alles aan doen om Nord Stream 2 te stoppen”

De Verenigde Staten zullen er alles aan doen om de Nord Stream 2 pijpleiding tegen te houden. Dat zei de Amerikaanse staatssecretaris Mike Pompeo tijdens zijn bezoek aan Polen. Met deze pijpleiding sluist Europa volgens hem GELD door naar Rusland, op een manier die schadelijk zou zijn voor Europa.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 februari 2019

“Bitcoin, het beste moet nog komen”

Bitcoin miljardair en Binance CEO Changpeng Zhao heeft een hoopgevende boodschap voor crypto fans die denken dat ze de boot gemist hebben om GELD te verdienen met digitale munten. Hij is van mening dat de bitcoin revolutie nog moet beginnen en dat we pas aan het begin van het begin staan. Om het met andere woorden te zeggen, het beste moet blijkbaar nog komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

GELDtransporteur rijdt weg van collega’s en verdwijnt met miljoen euro

De Franse politie is op zoek naar de bestuurder van een GELDtransport. Die reed vanmorgen plots weg van zijn collega’s en ging aan de haal met 1 miljoen euro uit zijn busje.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Inzicht in je inkomsten en uitgaven en waarop je kan besparen? Zo maak je een budgetplan

Budgetteren is een ideale manier om inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven. Hoe beter je overzicht en hoe vaker je je inkomsten en uitgaven bijhoudt, hoe kleiner de kans dat je GELD uitgeeft dat je niet hebt. En daarmee kan je jaarlijks heel wat besparen. Maar hoe stel je een goed budgetplan op en hoe houd je dat bij? Hoe spaar je maandelijks 10 procent van je inkomsten? Een budgetexpert zet de belangrijkste stappen op een rij.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 februari 2019

Wordt Crypto Valley belangrijker dan Silicon Valley?

Wie dacht dat met het lichtjes afbrokkelen van het bankgeheim Zwitserland aan belang heeft ingeboet, heeft de laatste jaren niet goed opgelet. Het kleine, neutrale landje is sinds 2016 helemaal terug in de voorste ranken van de financiële wereld. Niet meer met fiatGELD of goud, maar met het GELD van de toekomst. Met de technologie van de toekomst. Cryptomunten en blockchain dus.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs