EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 16 tot 20 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

6 tips om (juist) te beleggen in cryptomunten

In 2017 kon je eender welke cryptomunt kopen en er GELD mee verdienen. Wie de beste cryptomunten kocht, verdiende echter nog een pak meer. De crash van 2018 zorgde voor ontnuchtering maar ook voor opportuniteiten. Wie nu op de juiste manier kan beleggen in cryptomunten, zal in de toekomst opnieuw kunnen genieten van uitzonderlijke rendementen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 oktober 2018

Italiaanse rente stijgt naar hoogste punt in 2 jaar

De rente op de Italiaanse 10-jarige staatsobligaties is naar het hoogste punt in de afgelopen twee jaar gestegen. De flinke stijging van de Italiaanse rente begon in mei 2018. Vrijdag 5 oktober steeg de rente naar zo’n 3,4%. Een jaar GELDen noteerde de Italiaanse rente nog rond de 1,5%.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2018

Arnoud Boot: Het financiële systeem is onhoudbaar

Het financiële systeem is onhoudbaar, kapot of zelfs failliet stelt Boot. Daarbinnen is het GELDstelsel dringend aan een aanpassing toe.

Lees verder op Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

Grieken mogen weer onbeperkt GELD afhalen

De Grieken kunnen binnenkort weer onbeperkt GELD afhalen bij de banken. De beperkingen die werden ingevoerd in 2015, tijdens de Griekse schuldencrisis, zullen volgende week worden opgeheven. Dat kondigt minister van Financiën Euclide Tsakalotos aan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 27 september 2018

De crisis is tien jaar oud?

Mijn allereerste investering op de beurs, ooit, was in een aandeel dat CF Industries heet. Het bedrijf produceerde toen vooral … mest. Of “fertilizer”, zoals dat met een mooi eufimisme heet. Ik was toen 27, er was wat GELD vrijgekomen in de familie, en ik besloot om dat niet zomaar te investeren, maar mijn huiswerk grondig te maken. Ik bestudeerde het aandeel een half jaar, checkte de orderboeken, vorderingen op het bedrijf, winstmarges, alles.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs