EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: zaterdag 22 december 2018

Europa heeft genoeg van de Britten

Politiek is het een chaos, maar economisch gaat het met de Britten best wel aardig, denkt macro-econoom Kees de Kort. De groei is hoger dan in de eurozone, de klad zit in de investeringen, maar de consumptie met geleend GELD gaat wel lekker.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 december 2018

Hoe zou het eigenlijk gaan met…de Familie Bitcoin?

Eerder schreven we al over miss bitcoin. Er bestaat eveneens minstens één mister bitcoin, maar ook zelfs een ganse zogenaamde bitcoin familie, een bitcoin gezin. Niemand in heel de wereld dan zij die verder de nek uitstaken in 2017 in een alles-of-niets gevecht. Een keiharde strijd voor overwinnen of ondergaan tussen bitcoin en fiatGELD. Wat ook een immens GELDelijk verschil zal maken voor een gans gezin van vijf. Reusachtige rijkdom of bittere armoede, want ze hebben hun hele hebben en houden ingezet op BTC. Een man, een vrouw en drie kids, meet the bitcoin family. Of: revisit, want wie zou nog niet van hen gehoord hebben, ze haalden indertijd zelfs de wereldpers. Maar hoe zou het hun eigenlijk vandààg vergaan. Na de immense val die BTC onderging in 2018…?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Brussel dwingt Gibraltar 100 miljoen te vorderen van multinationals

Gibraltar, het Britse stukje land in Zuid-Spanje, heeft 100 miljoen euro aan illegale belastingvoordelen gegeven aan verschillende multinationals. 

Dat blijkt uit het onderzoek naar verboden staatssteun dat de Europese Commissie sinds 2013 deed. EU-commissaris Margrethe Vestager (mededinging) eist dat de belastingdienst in Gibraltar het GELD terugvordert.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Brexit: Credit Suisse raadt rijke klanten aan GELD uit VK weg te halen

Vermogensbeheerders bij Credit Suisse raden hun rijkste klanten in Groot-Brittannië aan hun fortuin tegen januari weg te halen. Dat meldt de Financial Times.

Een gebrek aan duidelijkheid met betrekking tot de Brexit kan volgens de bankiers tot sociale onrust leiden nog voor op 14 januari over de Brexit-overeenkomst wordt gestemd. Groot-Brittannië zag de voorbije maanden al duizenden miljonairs het land verlaten.

[...]

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: woensdag 19 december 2018

Deze onbeminde sector kan in 2019 exploderen

Hoe herken je een nieuwe start? Wanneer het slimme GELD gebruik maakt van koopjes om de volgende rit omhoog voor te bereiden. Wanneer het aantal overnames sterk in de lift zit, kan je er ‘zeker’ van zijn dat de bodem in zicht is. En ‘dealmaking’ zit sterk in de lift … bij grondstoffen.

Grondstoffen in het algemeen bewegen al jaren zijwaarts. Aardgas staat wel 40% hoger, maar olie staat dan weer +30% lager. Maar grosso modo gaat de grondstoffensector er niet op vooruit of achteruit.

Maar het slimme GELD ziet kansen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs