EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: maandag 30 juli 2018

Hyperinflatie drijft mensen in Afrika richting crypto

Bitcoin is de populairste crypto van Afrika. Dat is niet anders dan in de meeste andere werelddelen of landen. Ook in Nederland is bitcoin verruit de populairste cryptocurrency. Van het GELD dat Nederlanders in cryptocurrencies investeren, zit 43% in bitcoin. Terwijl de meeste mensen in de wereld Bitcoin koopt om ze bewust te gebruiken of als investering/speculatie koopt en verhandelt, doen heel wat Afrikanen dat uit noodzaak. De nationale munt vanis in verschillende Afrikaanse landen is immers nog volatieler, vanwege de (hyper)inflatie die er heerst, het wanbeleid van centrale banken en de corruptie.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Ontzaglijk afgenomen

De Europese begrotingstekorten in Europa zijn 'ontzaglijk afgenomen', ziet Kees de Kort. 'Waar in Europa de richting van de beweging door heel Europa heen omlaag is, is dat in de VS duidelijk omhoog. Het begrotingstekort daar is aan het oplopen en niet een klein beetje ook. Dat is een van de redenen waarom de Amerikaanse economie het wat beter gaat doen dan de Europese, omdat ze veel en veel meer GELD in die economie pompen. Dat heeft wel economische effecten.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Paul Buitink en Dave Birch in gesprek over GELD en de economie

Paul Buitink praat met Dave Birch in een uitzending van Cafe Weltschmerz onder andere over de toekomst van GELD, de economie en cryptocurrencies. Dave Birch is auteur van de boeken Identity is the New Money and Before Babylon, Beyond Bitcoin. Tevens is hij één van de oprichters van Consult Hyperion, een toonaangevend adviesbureau op het gebied van elektronische transacties. GELD is in de loop van de tijd geëvolueerd, zegt Dave en elk tijdperk heeft zijn eigen GELD nodig. Eerst was er GELD dat we begrepen, maar inmiddels is er GELD dat óns begrijpt. GELD is slechts een sociaal construct, een tijdelijke institutionele regeling. Dave koppelt de groei van de wereldhandel en de stijging van de levensstandaard aan de uitvinding van central banking. In Engeland speelde Isaac Newton bijvoorbeeld een belangrijke rol bij het opzetten van de centrale bank. Nog meer interssante feiten hieronder in de video.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 26 juli 2018

Nederlanders gaan 'voorzichtig' om met cryptoGELD

Zo'n 540.000 Nederlanders hebben cryptomunten. De gemiddelde cryptobelegger is 38 jaar, heeft weinig ervaring met beleggen en kocht de munten vooral op basis van aanbevelingen van vrienden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 juli 2018

1.000 euro spaarGELD over? Zo kan u het slim beleggen

Beleggen is kennelijk het nieuwe sparen, maar helemaal correct is die bewering niet: aandelen of obligaties blijven toch veel risicovoller. Ze zijn dus enkel geschikt voor centen die je niet (meteen) nodig hebt. Is dat geen bezwaar, dan zijn er wel enkele laagdrempelige beleggingen mogelijk. Zelfs met amper 1.000 kan je daarmee al aan de slag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs