EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: zondag 17 mei 2020

Bank of Canada koopt 40% van alle nieuwe staatsobligaties op

De centrale bank van Canada zet de GELDkraan wagenwijd open. Eind maart kondigde ze een nieuw opkoopprogramma voor staatsobligaties aan, waardoor het balanstotaal explosief is toegenomen. Sinds de lancering van dit nieuwe stimuleringsprogramma begin april is de balans van 155 naar bijna 350 miljard Canadese dollars gestegen. Dat is meer dan een verdubbeling in een maand tijd. Ook koopt de centrale bank nu veel meer staatsobligaties dan tijdens de kredietcrisis van 2008.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 mei 2020

Duitse economie kromp met 2,2 tijdens Q1

De verwachtingen voor het eerste kwartaal van dit jaar waren uiteraard laag gezien de pandemie de hele wereldeconomie op zijn knieën heeft gebracht. Dat GELDt ook voor de Europese sterkhouder Duitsland. Tijdens Q1 gingen de Duitsers achteruit want de economie kromp met 2,2 procent. De quarantainemaatregelen hebben ervoor gezorgd dat bedrijven de deuren sloten en dat consumenten nauwelijks GELD konden uitgeven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 14 mei 2020

Sander Boon over de crisis in ons GELDsysteem

De nieuwe economische crisis waarin we terecht zijn gekomen wordt vaak toegeschreven aan het coronavirus. Toch waren er ook voor de uitbraak van het virus signalen dat het economisch slechter ging. De economische groei liep al enige tijd terug en vorig jaar september leidde dat tot een schok in de repomarkt. De uitbraak van het coronavirus was slechts de trigger die het systeem liet vastlopen. Dat concludeert Sander Boon in een interview bij Café Weltschmerz.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: maandag 11 mei 2020

België: Staatsschuld neemt verder toe in april door coronavirus

GELD De federale staatsschuld is ook in april sterk toegenomen door de huidige coronacrisis. Traditioneel is april net een maand waar overschotten worden geboekt. Positief is wel dat het tekort kleiner is dan verwacht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 11 mei 2020

Delven van bitcoins levert vanaf maandag minder op

GELD Het delven van bitcoins wordt minder lucratief. De beloning voor degene die erin slaagt transacties te verwerken, wordt maandagavond (Belgische tijd) gehalveerd. Deze verandering was gepland en hoort bij het hele bitcoinsysteem. Beleggers en bitcoindelvers weten al jaren dat deze dag zou komen. Daarom is het de vraag of de halvering van de beloning deze keer gevolgen heeft voor de koers van de bitcoin.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs