EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
13
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
10
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Duizenden bankbiljetten vliegen door de lucht nadat deur GELDtransport openzwaait op snelweg

GELD Nadat de deur van een GELDtransport op een Amerikaanse snelweg plots openzwaaide, vlogen duizenden bankbiljetten door de lucht alvorens op de snelweg te belanden. "Mensen stopten hun wagen, vulden hun zakken en gingen ervandoor. Het leek wel een scène uit een film." De politie vraagt iedereen nu om het GELD terug te brengen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 mei 2018

Australische bank speelt gegevens van 20 miljoen klanten kwijt

GELD De Commonwealth Bank, de grootste van Australië, is tapes met gegevens van bijna 20 miljoen klanten kwijtgespeeld. Dat heeft de bank toegegeven na berichtgeving door BuzzFeed.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

ICO’s hebben in 2018 al meer dan $8 miljard opgehaald

De opmars van de ICO (Initial Coin Offering) lijkt maar niet te stoppen. 2018 heeft nog maar 4 maanden achter zich en nu al is er in 2018 meer GELD opgehaald via ICO’s dan in heel het jaar 2017. In 2018 is er door de verschillende nieuwe crypto projecten al meer dan $ 8 miljard binnengehaald. Dit is inclusief twee grote ICO’s van eos en telegram. De crypto crowdfunding lijkt hiermee steeds populairder te worden. Chart hieronder via Tokendata.io.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

Eromheen draaien met hysterisch optimisme

Waarom zou je 'het volk' altijd maar met fluwelen handschoentjes aanpakken? Mensen kunnen best tegen slecht nieuws, zegt Kees de Kort. 'We vinden het niet leuk, maar we gaan er wat mee doen. Dan worden mensen niet gek, dan gaan ze een oplossing vinden; dat GELDt ook in de economie en in de politiek.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 mei 2018

Trichet: "Financiering Amerikaanse tekorten in dit GELDsysteem is pervers"

Het gegeven dat de Verenigde Staten met hun wereldreservemunt heel gemakkelijk en bijna onbeperkt begrotingstekorten en staatsschulden kan hebben is pervers, zo concludeert voormalig ECB-bestuurslid Jean-Claude Trichet.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs