EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
21
kliks
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord geld.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GELD

Geplaatst op: woensdag 26 september 2018

Goud is goedkoop en inflatie komt er aan

Er is niets zo erg als de waarde van je GELD dat stiekem minder waard wordt. Nochtans is dat wat er gebeurt wanneer inflatie toeslaat. Velen zien inflatie als de prijzen die duurder worden, maar eigenlijk is inflatie jouw GELD dat minder waard wordt. De oplossing tegen inflatie: goud. En goud kan je  vandaag goedkoop kopen. M.a.w. de verzekering tegen inflatie was bijna nooit zo goedkoop als vandaag.

Goud heeft er tot nu toe geen goed jaar opzitten. Het gele edelmetaal noteert een kleine 10% onder de beginkoers van januari. Sinds de piek in 2011 ging er al meer dan 30% van de koers af. Toch zit een revival van goud er aan te komen.

Want goud beschermt je koopkracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

Dit is hoeveel GELD je moet sparen om binnen 10 jaar miljonair te zijn

Wie eind september 2028 als miljonair door het leven wil gaan, zal een serieuze inspanning moeten leveren. Rijk worden is net als de liefde een werkwoord. Wie miljonair wil worden, moet wel het onderscheid kennen tussen een miljoen hebben en een miljoen uitgeven. In het laatste geval zal je nooit miljonair worden. Maar wat moet je dan doen voor 1 miljoen op je rekening?

Dit is hoeveel GELD je moet sparen volgens de CNN Money Millionaire calculator om tegen eind september 2027 minstens 7 cijfers op je bankrekening te zien staan, voor de komma wel te verstaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 september 2018

EU geeft Londen twee maanden om 2,7 miljard terug te betalen

De Europese Commissie heeft het Verenigd Koninkrijk twee maanden de tijd gegeven om 2,7 miljard euro douanerechten terug te betalen. Als het GELD niet binnen de twee maanden op tafel ligt, stapt de Europese Commissie naar het Europees Hof van Justitie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 20 september 2018

Trump wilde ‘GELD drukken’ om de staatsschuld te verlagen

Als presidentskandidaat beloofde Donald Trump om de federale begroting terug in evenwicht te brengen en de staatsschuld te verlagen. Toen hij als president aantrad, kwam Trump er achter dat die belofte moeilijk waar te maken was. En daardoor drong hij aan om GELD te printen om op die manier de staatsschuld te verlagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 september 2018

De Andere Financiële Krant gelanceerd

Welke lessen hebben we geleerd van het faillissement van Lehman Brothers? En functioneert ons GELDsysteem na alle crisismaatregelen van verschillende centrale banken nog wel zoals het zou moeten? Zijn er misschien alternatieve GELDsystemen die het overwegen waard zijn? En hoe bestendig is een internationale monetair en financieel systeem dat gebaseerd is op de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt? En zijn er in deze onzekere tijden goede redenen om terug te grijpen op goud als veilige haven? Deze onderwerpen en nog veel meer worden behandeld in De Andere Financiële Krant, de tweede editie van de Andere Krant.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs