Nieuws / Artikelen met het woord

goud kopen

465 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 26 november 2017

Je kan nu 6 troy ounce GOUD KOPEN met één bitcoin

Met één bitcoin kan je momenteel ongeveer 6 troy ounce (ofwel ruim 185 gram) goud aanschaffen. In onderstaande grafiek, via Bloomberg & Zero Hedge, de ontwikkeling van de goudprijs per troy ounce en de prijs van 1 bitcoin.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zaterdag 11 november 2017

Is goud echt een goede hedge?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen GOUD KOPEN. Voor sommigen is het edelmetaal een manier om vermogen te beschermen tegen geldontwaarding, terwijl anderen goud in de portefeuille opnemen ter diversificatie. Maar een van de meest populaire redenen is dat het edelmetaal bescherming biedt tegen een economische of geopolitieke risico’s.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 20 oktober 2017

Rusland breekt goudmarkt open?

Vorige week gingen er al geruchten rond, maar deze week werd het ook officieel bevestigd. De centrale bank van Rusland gaat ook GOUD KOPEN via de goudbeurs van Moskou. Met ingang van november gaat de centrale bank in het openbaar bieden op goud, waarbij vrijwel zeker fysieke uitlevering gevraagd zal worden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Beleggers zoeken veilige havens na oplaaien spanningen Noord-Korea

Beleggers zoeken veilige havens op vanwege de oplaaiende spanningen rond Noord-Korea. Zo ging de goudprijs omhoog, net als de koers van de Zwitserse frank en de Japanse yen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 juni 2017

Goudkorting: Rechtstreeks GOUD KOPEN van de mijn

Door de extreem lage spaarrente en de relatief hoge waardering van aandelen en obligaties wordt GOUD KOPEN steeds aantrekkelijker. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven, juist nu centrale banken op grote schaal obligaties en aandelen opkopen om de economie te ondersteunen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$