EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud kopen.
Artikel 1 tot 5 met de

betekenis van het woord GOUD KOPEN

Geplaatst op: maandag 18 maart 2019

Goud zakt weg naar aanleiding van Fed meeting

De goudprijs opende de beursweek met verlies naar aanleiding van de geplande bijeenkomst van de Federal Reserve op dinsdag. Beleggers proberen vooruit te lopen op de zaken en te voorspellen wat de bestuursleden van de centrale bank zullen beslissen. Ze verwachten dat de Federal Reserve toch het risico gaat nemen en het rentebeleid onveranderd zal laten.

De prijs voor een ounce goud daalde met 0,2 procent naar 1.299,13 dollar. De oorzaak hiervoor heeft te maken met een bijeenkomst van de bestuursleden van de Amerikaanse centrale bank deze week. De financiële markten voorspellen namelijk dat het rentebeleid onveranderd zal blijven dit jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2019

Heeft de goudprijs een nieuw plafond bereikt?

De goudprijs heeft tijdens de afgelopen handelsdagen het nodige terrein moeten inleveren. Sinds 21 februari is er al sprake van een dalende trend bij de goudprijs. En het is nog maar sterk de vraag of daar in de nabije toekomst verandering in gaat komen. Technisch gezien ligt de goudprijs er namelijk niet zo florissant bij.

Beleggers lijken opnieuw afstand te nemen van de edelmetalen. Nu de aandelenkoersen in de lift zitten lijken beleggers geen ‘veilige havens’ meer nodig te hebben. En mede daardoor heeft onder andere de goudprijs een duikvlucht genomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2019

Zet de zilverprijs opnieuw een dubbele top neer?

De zilverprijs wist samen met de goudprijs tijdens de laatste maanden van 2018 goede zaken te doen. Als reactie op de toegenomen geopolitieke en economische spanningen in de wereld vluchtten beleggers richting de edelmetalen. Toch is dat beeld tijdens de afgelopen twee weken omgeslagen. En die omslag kwam voor de zilverprijs op een behoorlijk ongunstig moment.

De edelmetalen hebben het tijdens de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad. Aan het begin van 2016 leek er een definitieve bodem gezet te zijn, maar tijdens het afgelopen jaar werden de goud- en zilverprijs opnieuw geconfronteerd met sterke verkoopdruk. En ook nu lijken de edelmetalen een pas op de plaats te moeten maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 3 februari 2019

Dalende goudprijs? Niet als u deze methode had gevolgd

De goudprijs heeft tijdens de afgelopen jaren de nodige waarde moeten inleveren. In de periode 2000 tot 2011 ging het de edelmetalen voor de wind, maar dat tij is sinds het jaar 2011 gekeerd. Toch had u deze daling kunnen ontlopen. En dat had gekund door middel van een eenvoudige methode.

De mannen van Meridian Macro Research LLC hebben een uitgebreid onderzoek verricht om er achter te komen hoe de daling bij de goudprijs te ontlopen was. En uit dit onderzoek komt naar voren dat dit mogelijk was door de handelsdagen maandag en dinsdag te ontlopen. Dat klinkt heel eenvoudig en dat blijkt het ook te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2019

Weet de goudprijs een trenddraai te produceren?

De edelmetalen wisten tijdens de laatste maand van het jaar een prachtige stijging te realiseren. Als gevolg van de beweeglijkheid op de financiële markten vluchtten steeds meer beleggers richting de veilige havens. Weet de goudprijs deze stijging vast te houden, of is het einde van de herstelbeweging nabij?

De goudprijs ligt goed op schema om ook deze maand in het groen af te sluiten. Mocht dat het geval zijn, dan betekent dat de vierde opeenvolgende maand waarin de goudprijs weet te stijgen. En een dergelijke winstreeks hebben we voor het laatst in het jaar 2012 gezien. Destijds vormde dat het startsein voor een gigantische goudprijsdaling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs