Nieuws / Artikelen met het woord

goud kopen

462 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Beleggers zoeken veilige havens na oplaaien spanningen Noord-Korea

Beleggers zoeken veilige havens op vanwege de oplaaiende spanningen rond Noord-Korea. Zo ging de goudprijs omhoog, net als de koers van de Zwitserse frank en de Japanse yen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 juni 2017

Goudkorting: Rechtstreeks GOUD KOPEN van de mijn

Door de extreem lage spaarrente en de relatief hoge waardering van aandelen en obligaties wordt GOUD KOPEN steeds aantrekkelijker. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven, juist nu centrale banken op grote schaal obligaties en aandelen opkopen om de economie te ondersteunen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 8 juni 2017

Infographic: Waarom miljardairs GOUD KOPEN

De volgende infographic van Visual Capitalist laat zien welke miljardairs GOUD KOPEN als onderdeel van hun beleggingsportefeuille. Uiteraard is dat maar een topje van de ijsberg, want de meeste mensen die hun vermogen op een andere manier dan met beleggen vergaard hebben zullen deze informatie niet zo snel prijsgeven.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 juni 2017

GOUD KOPEN met korting, hoe werkt dat?

Marketupdate sprake met John Hooft van Gold Investments Europe over hun goudobligatie, een populair beleggingsproduct waarmee particulieren met een bijzonder aantrekkelijk rendement in goud kunnen beleggen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? En hoe weet Gold Investments Europe een rendement van 6,5% voor haar investeerders te realiseren? We behandelden de meest gestelde vragen over deze goudobligatie.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 19 mei 2017

Regering India snapt niet waarom mensen GOUD KOPEN

De regering van India heeft niet begrepen waarom mensen GOUD KOPEN, want na drie jaar kunnen we vaststellen dat de programma’s om het bezit van goud te ontmoedigen op een totale mislukking zijn uitgelopen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$