Nieuws / Artikelen met het woord

goud kopen

456 artikelen gevonden. Artikel 1 tot 5
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 21 april 2017

Rusland blijft GOUD KOPEN: 25 ton in maart

Rusland heeft in maart bijna 25 ton goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die de centrale bank deze week naar buiten heeft gebracht. De centrale bank kocht om precies te zijn 800.000 troy ounce goud, waarmee de totale goudreserve van het land een omvang van 1679,58 ton bereikt heeft. In de eerste drie maanden van dit jaar heeft Rusland in totaal al meer dan 65 ton goud aan haar reserves toegevoegd.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 19 april 2017

Russische bank wil India helpen met GOUD KOPEN

Sberbank, de grootste bank van Rusland, wil India ondersteunen bij het importeren van goud. Aleksei Kechko, directeur van de Indiase branch van Sberbank, zei in een interview met Free Press Journal dat beide landen zullen profiteren van een dergelijke samenwerking. Sberbank koopt veel goud van Russische goudmijnen en zoekt een goede afzetmarkt voor het edelmetaal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 12 april 2017

Goudprijs naar hoogste stand in vijf maanden

Onzekerheid op de financiƫle markten door geopolitieke risico's heeft ervoor gezorgd dat de goudprijs dinsdag gestegen is tot het hoogste niveau in vijf maanden. In de late namiddag moest voor een ounce (31,1 gram) 1.273,81 dollar betaald worden, of de hoogste stand sinds 11 november 2016.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Biflatie Bulletin: Goudprijs in de lift na raketaanval

De goudprijs is flink opgelopen na oplaaiende geopolitieke spanningen in de wereld. De prijs van goud steeg ruim 20 dollar per troy ounce nadat bekend werd dat het Amerikaanse leger een raketaanval had uitgevoerd op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Prijzen olie en goud hoger na raketaanval VS in Syriƫ

De olie- en goudprijs gingen vrijdag omhoog, na de raketaanval van het Amerikaanse leger op een Syrische luchtmachtbasis.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$