EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud kopen.
Artikel 46 tot 50 met de

betekenis van het woord GOUD KOPEN

Geplaatst op: woensdag 16 oktober 2019

Goudbeleggers moeten de Zwitserse Frank in de gaten houden

De goudprijs kent tot nu toe een fantastisch beursjaar. Het gele edelmetaal noteert op dit moment ruim 16% hoger dan de slotstand van 2018. Daarnaast staat de goudprijs mogelijk aan de vooravond van een meerjarige uitbraak. Goudbeleggers kunnen daarbij het beste ook de Zwitserse Frank nauwlettend in de gaten houden.

Op dit moment hebben de goudstieren een pauze ingelast. Sinds begin september is er al sprake van een neerwaartse koersdruk bij het gele edelmetaal. Dat is op zich niet vreemd, want de goudprijs wist tijdens de voorbijgaande maanden in korte tijd flink in waarde te stijgen. Wat dat betreft lijkt een adempauze dus niet meer dan logisch te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 oktober 2019

Beleggers blijven investeren in goudfondsen

Tijdens de afgelopen weken bleef de goudprijs dicht bij huis. Na de imposante rally van het eerste deel van het jaar, lijkt de goudstier nu een stapje terug te zetten. De huidige adempauze bij de goudstieren wordt door veel beleggers aangegrepen om nieuwe goudposities aan de portefeuille toe te voegen. We mogen zelfs op dit moment spreken van de langste kapitaalinstroom (dagen) sinds het jaar 2009.

De goudprijs kent tot nu toe een fantastisch beursjaar. De prijs van het gele edelmetaal zit al sinds het einde van 2018 in de lift en tijdens de afgelopen maanden is de koersstijging zelfs in een hogere versnelling terecht gekomen. Niet vreemd dus dat beleggers geïnteresseerd zijn in een goudbelegging. Ten opzichte van de top uit 2011 is de goudmarkt namelijk nog steeds ‘goedkoop’ te noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 1 oktober 2019

Goedkoop GOUD KOPEN? 5 redenen om nu in goud te investeren!

Het beste jaar sinds tijden. De goudmarkt is een van de snelst groeiende markten van de afgelopen jaren. In waarde en investeerders groeit de goudmarkt uit tot een groot platform. Het edelmetaal wat niet kan roesten is als jaren een zeer gelieft metaal wat voor allerlei juwelen en onderzoeken gebruikt wordt. Ben je geïnteresseerd in het investeren in de goudmarkt of twijfel je nog? Lees dan vooral deze tekst. Je krijgt hier 5 grootste voordelen te weten waarom het ook voor jou ook een goed plan is om te investeren in goud.

[...]

Lees verder op Businessbox.nl
Geplaatst op: maandag 30 september 2019

Moeten we de goudmarkt de komende tijd mijden?

Afgelopen week sloot de goudprijs de week lager af. Het begint er steeds meer op te lijken dat de goudstieren toe zijn aan een gezonde ‘adempauze’. Tijdens de afgelopen maanden hebben de goudstieren zich flink moeten inspannen en goudbeleggers moeten rekening houden met een terugval.

Dat tijdens de afgelopen maanden de interesse in goud is opgelaaid is niet vreemd te noemen. De politieke en economische onzekerheid in de wereld is immers toegenomen en als gevolg daarvan hebben beleggers behoefte aan veilige havens. Juist in die tijden weten de edelmetalen vaak te ‘outperformen’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 september 2019

Goud- en zilverbeleggers moeten deze grafiek in de gaten houden…

Tijdens de afgelopen maanden wisten de goud- en zilverprijs goede zaken te doen. Met name de goudprijs wist daarbij in positieve zin op te vallen. Tijdens de afgelopen drie jaar wist goud elk jaar beter te presteren dan zilver. Toch is het ‘kleine broertje van goud’ recent bezig geweest aan een inhaalbeweging. En die inhaalrace kan enorm belangrijk zijn voor de toekomst van beide edelmetalen.

Tijdens de afgelopen maanden wisten steeds meer beleggers de weg richting de edelmetalen te vinden. En dat is niet verwonderlijk, want de afgelopen tijd is de instabiliteit en politieke onzekerheid in de wereld alleen maar verder toegenomen. En goud en zilver hebben beide bewezen dat ze nog steeds prima kunnen fungeren als ‘veilige haven’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs