Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 51 tot 55
Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 15 juni 2017

Amerikaanse overheid wil meer controle op GOUD, geld en bitcoin?

Het Amerikaanse Senaat behandelt een nieuw wetsvoorstel dat de overheid nog meer ruimte geeft om haar eigen bevolking af te luisteren en vermogen in beslag te nemen. Wordt het wetsvoorstel aangenomen, dan moeten Amerikanen die met meer dan $10.000 aan ‘monetaire instrumenten’ op reis gaan dat aangeven bij de overheid. Dan hebben we het dus niet alleen over contant geld, maar ook over bitcoins en edelmetalen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 13 juni 2017

Publieke GOUDreserves naar hoogste niveau sinds 1999

De GOUDvoorraden van centrale banken, publieke pensioenfondsen en zogeheten 'sovereign wealth funds' hebben sinds 1999 niet meer zoveel GOUD in hun portefeuille gehad als nu. Dat concludeert het OMFIF na onderzoek van 750 financiële instellingen die publieke middelen beheren. Vorig jaar voegden zij netto 377 ton GOUD aan hun reserves toe, waarmee hun totale positie in het edelmetaal op ongeveer 31.000 uitkomt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 juni 2017

GOUDkorting: Rechtstreeks GOUD kopen van de mijn

Door de extreem lage spaarrente en de relatief hoge waardering van aandelen en obligaties wordt GOUD kopen steeds aantrekkelijker. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven, juist nu centrale banken op grote schaal obligaties en aandelen opkopen om de economie te ondersteunen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Dit is een ideaal moment!

[...]

Alle winst die ik met Bitcoin heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste GOUD- en zilveraandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 8 juni 2017

'Vraag naar GOUDkluizen neemt sterk toe'

De vraag naar opslag van edelmetalen neemt de laatste tijd weer toe, zo schrijft Bloomberg. Door ingrijpen van centrale banken lijkt de economie weer op te leven, maar veel vermogende mensen zijn er nog niet zo zeker van dat economisch gezien echt beter gaat. GOUD in opslag wordt steeds vaker gezien als veilig alternatief voor spaargeld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$