Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 51 tot 55
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: vrijdag 20 oktober 2017

Rusland breekt GOUDmarkt open?

Vorige week gingen er al geruchten rond, maar deze week werd het ook officieel bevestigd. De centrale bank van Rusland gaat ook GOUD kopen via de GOUDbeurs van Moskou. Met ingang van november gaat de centrale bank in het openbaar bieden op GOUD, waarbij vrijwel zeker fysieke uitlevering gevraagd zal worden.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 17 oktober 2017

Wat is die Chinese olie voor yuan voor GOUD deal?

De laatste weken wordt er door GOUDbeleggers veel gesproken over een zogenaamde “olie voor yuan voor GOUD deal”. Het is een verhaal dat onlangs in de wereld werd gebracht en dat vervolgens een eigen leven begon te leiden op het internet. Waar komt dit verhaal opeens vandaan? En hoeveel waarde moeten we eraan hechten?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 16 oktober 2017

Rusland koopt al tien jaar GOUD bij

De centrale bank van Rusland koopt nu al tien jaar op rij onafgebroken GOUD bij en heeft in deze periode haar totale GOUDreserve weten uit te breiden van 400 naar meer dan 1.700 ton, zo schrijft Bloomberg. Daarmee heeft het land de zesde grootste GOUDvoorraad van alle landen in de wereld, na de Verenigde Staten, Duitsland, Italië, Frankrijk en China.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 12 oktober 2017

Zwitsers jagen 43 kilo GOUD door riolen

43 kilo GOUD met een waarde van 3 miljoen Zwitserse frank verdwijnt jaarlijks in het rioolwater in het Alpenland. Dat blijkt uit berekeningen van het lokale onderzoeksinstituut voor water Eawag.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 5 oktober 2017

Analyse: geen trendbreuk bij GOUD

Een troy ounce GOUD werd in september 3 procent goedkoper. Met die prijsdaling kwam een abrupt einde aan de klim die in juli werd ingezet. De psychologisch belangrijke kaap van 1300 dollar werd daarbij overtuigend gerond, maar een doorbraak voorbij de top van 2016 bleek voorlopig te hoog gegrepen. Begin deze week viel de GOUDprijs opnieuw terug naar het laagste niveau sinds half augustus.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$