EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 501 tot 505 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Bundesbank haalde dit jaar 200 ton GOUD terug

De Bundesbank heeft dit jaar opnieuw meer GOUD teruggehaald dan ze oorspronkelijk van plan was, zo verklaarde Jens Weidmann van de Duitse centrale bank tegenover Bild. In totaal werd er dit jaar ongeveer 200 ton GOUD teruggehaald uit het buitenland, waarvan een deel uit Frankrijk en een deel uit de Verenigde Staten.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 27 december 2016

Beleggers verwachten in 2017 goed rendement voor edelmetalen

Beleggers verwachten dat GOUD en zilver in 2017 opnieuw goed zullen presteren, zo blijkt uit een eindejaarsenquête van broker LYNX. Beleggers verwachtingen voor volgend jaar het meeste van technologie-aandelen en financials, maar noemen ook edelmetalen als beleggingscategorie die goed zal presteren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

Volgens deze grafiek kan de GOUDprijs nog verder dalen

Voor de GOUDmarkt is het een bewogen jaar geweest. Aan het begin van dit jaar was de GOUDsector de absolutie uitblinker, maar de afgelopen maanden weet deze sector met name in negatieve zin op te vallen. De GOUD- en zilverprijs hebben zelfs bijna al hun winst van dit beursjaar moeten inleveren.

Steeds meer beleggers vragen zich af of de opleving van de GOUD- en zilverprijs slechts een opgaande beweging was binnen de lange termijn dalende beweging. De afgelopen tijd zijn er daarnaast genoeg analisten geweest die opnieuw lagere koersen voor de edelmetalen voorspelden. De laatste keer toen deze analisten ook al zo negatief gestemd waren, wisten de edelmetalen juist enorm veel aan waarde te winnen. Het is dus maar de vraag of we deze keer de kenners wel serieus moeten nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 25 december 2016

GOUD zag langste daling sinds 2004

GOUD heeft een van de slechtste periodes in twaalf jaar tijd achter de rug. Ondanks dat de GOUDprijs......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: vrijdag 23 december 2016

Rusland blijft GOUD kopen: 31 ton in november

Rusland heeft in november 31 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de centrale bank. Daarmee groeit de totale GOUDreserve naar 1.614,27 ton, goed voor een zesde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDvoorraden. Sinds het begin van dit jaar heeft Rusland al bijna 200 ton van het edelmetaal aan haar reserves toegevoegd, vergelijkbaar met de totale aankopen van heel 2015.

Lees verder op Hollandgold
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs