Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8071 artikelen gevonden. Artikel 501 tot 505
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Dit signaal duidt op een grote gebeurtenis op de GOUDmarkt

Onlangs deed Mike Maloney een update van de GOUDmarkt op zijn YouTube vlog waarin hij de ontwikkeling van de GOUDprijs afzette tegen de aandelenmarkt.

Bron: Finanzen.nl
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Als de geschiedenis zich herhaalt, gaat de GOUDprijs met duizenden dollars stijgen

De grafiek waar iedere GOUDhandelaar het nu over heeft, schetst een perspectief voor een flinke stijging van de GOUDprijs.

Natuurlijk, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Maar GOUDhandelaren worden begrijpelijk enthousiast over een interessante grafiek van onderzoeksbureau Casey Research waarin de huidige GOUDrally wordt afgezet tegen die uit het verleden.

[...]

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 september 2016

War on cash: Langetermijnplanning voor meer staatscontrole

Het elimineren van cash is bijzonder gevaarlijk. Reeds jaren waarschuw ik dat we nooit meer zullen terugkeren naar een GOUDstandaard – we zijn helemaal op weg naar elektronisch geld. Op dit punt wordt de regering een economische dictator die controle tracht te behouden over haar imploderende – corrupte – systeem. Ze zullen de ondergrondse economie samen met de drugshandel trachten uit te schakelen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 5 september 2016

PapierGOUD is geen GOUD

Afgelopen week dook er een verhaal op over Xetra-Gold, een beleggingsobject dat op de Duitse beurs verhandeld wordt en dat de mogelijkheid biedt tot fysieke uitlevering van GOUD. Deze belofte werd onlangs gebroken, toen een klant van Deutsche Bank erachter kwam dat hij zijn Xetra-Gold belegging niet kon omzetten in fysiek GOUD.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Alweer blijkt dat enkel fysiek GOUD in eigen beheer vermogen beschermt

De zoveelste GOUD-ETF dat voor 100 procent gedekt zou zijn door fysiek GOUD kan niet aan haar verplichtingen voldoen. De stille run op kluizen is enorm. Lage rentes die onder nul dreigen te vallen, de vrees voor hoge inflatie drukken spaarders en vermogenden steeds meer in de hoek van fysiek GOUD.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$