Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 501 tot 505
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

GOUDmijnaandelen op vooravond van hausse?

Aandelen van grondstoffenbedrijven, vooral in de GOUDsector, hebben dit jaar goed gepresteerd dankzij de herstellende grondstoffenprijzen. Specifiek GOUDmijnen hebben gepiekt in augustus om dan weer even wat stoom af te blazen, een goed koopmoment volgens analisten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Analist Wells Fargo ziet GOUDprijs terugvallen naar $1.050

John LaForge van Amerikaanse zakenbank Wells Fargo ziet weinig hoop voor een sterke GOUDprijs. Volgens LaForge zal de GOUDprijs zelfs terugvallen tot $1.050. Hij ziet dit als een normaal proces in een langdurige daling.

LaForge ziet GOUD als een grondstof en grondstoffen zitten in een langdurige berenmarkt. Traditioneel duren berenmarkten in grondstoffen zo’n 20 jaar met tussentijds ups en downs. De huidige berenmarkt duurt nog maar 5 jaar.

De GOUDprijs zal dan ook het dieptepunt van eind december 2015 opnieuw testen. Het is niet ongewoon dat de prijzen van grondstoffen hun eerste dieptepunt opnieuw gaan testen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 19 oktober 2016

Beleggen in GOUD versus Beleggen in Zilver

Beleggen in GOUD versus Beleggen in Zilver, GOUD of zilver? Zilver heeft het in 2016 een stuk.....

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 18 oktober 2016

China wil wereldwijd GOUD in yuan verhandelen

De Shanghai Gold Exchange (SGE) wil met verschillende beurzen in de wereld samenwerken om GOUD wereldwijd in yuan verhandelbaar te maken. Het wereldwijd verhandelbaar maken van GOUD in de Chinese valuta is de volgende stap in de internationalisering van munt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 17 oktober 2016

Dit is het ideale moment om opnieuw GOUDmijnaandelen te kopen

Het is de afgelopen weken geen prettige periode geweest voor beleggers in GOUDmijnaandelen. Als klap op de vuurpijl was er de daling van gemiddeld 10% op 1 dag. Toch ziet de toekomst er rooskleurig uit voor beleggers die nu durven kopen. Dit is opnieuw een ideaal moment om toe te slaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$