Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 5001 tot 5005
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

China’s grootste GOUDproducent start beleggingsfonds van $500 miljoen met Sprott

Terwijl westerse investeerders het grootste deel van hun geld aan de zijlijn hebben staan, zijn Chinese bedrijven al enige tijd actief met het uitrollen van de Chinese visie om grote hoeveelheden grondstoffen te vergaren. China’s grootste GOUDproducent, Zijin Mining Group, kondigde vandaag haar voornemen aan om een investeringsfonds van $500 miljoen op te zetten samen met Sprott. Het fonds wil investeren in aandelen en schuldinstrumenten, in de edelmetalen, koper en andere mineralen.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Argentinië wendt zich tot GOUD - inflatie 26%

Despite an increase in risk appetite in recent months, systemic risk remains. As Reuters' Pedro da Costa noted the "global impact of events in Cyprus casts doubt on the notion that the financial system has gotten a lot stronger since the crisis." The Cypriot deposit levy is creating jitters among some investors who are increasing their gold positions. 

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Vietnamese banken kunnen moeilijk aan fysiek GOUD komen

Vietnamese banken mogen vanaf juni geen GOUD meer uitlenen. Om het reeds uitgeleende GOUD terug te kunnen brengen naar de klanten van de bank moeten ze de markt op om de GOUDbaren bij elkaar te schrapen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Vraag naar GOUD zal in India hoe dan ook hoog blijven

We vonden drie bronnen die ons verzekerden dat de vraag naar GOUD in India hoog zal blijven ondanks de invoering van een importbelasting. Zowel ICICI Bank Ltd. (ICICIBC), Royal Bank of Scotland Plc als Quantum Asset Management Co. kwamen onafhankelijk van elkaar met een positief rapport over de Indische GOUDmarkt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

GOUD na olie belangrijkste exportproduct VAE

GOUDs was na olie het belangrijkste exportproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek GOUD in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor GOUD in de regio.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$