EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5001 tot 5005 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Slecht banencijfer ADP zet GOUDprijs lager

Het banencijfer van ADP viel tegen. Er werden 119 duizend banen toegevoegd in april, terwijl analisten rekenden op 150 duizend banen. In maart viel het cijfer ook al tegen. De GOUDprijs zakte 1,4%, zilver ging 3% onderuit na publicatie van de cijfers.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

US Mint verkoopt steeds meer Silver Eagle munten

De US Mint heeft in april 4 miljoen Silver Eagle munten verkocht. Door de prijsdaling is de vraag explosief gestegen, want de munten zijn overal erg moeilijk te krijgen. Als de US Mint in dit tempo blijft produceren zal het oude record uit 2011 (het jaar waarin zilver naar $48 ging) overtroffen worden. Ook de GOUDverkopen lopen bijzonder goed, in 2013 werd er al 15,6 ton aan GOUD omgezet in muntstukken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Topman CME: "Mensen willen de GOUDcertificaten niet meer"

De topman van de CME, Terrence Duffy, zei tegneover Bloomberg dat men liever fysiek GOUD heeft dan afgeleide producten zoals GOUDcontracten en mijnaandelen. De vraag naar GOUDen munten was volgens hem groot, terwijl men papieren afgeleiden vaker links liet liggen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

David Smith (The Morgan Report): ‘De ontkoppeling van de papieren markt van de fysieke markt is hier’

Volgens David Smith van The Morgan Report heeft de GOUD- en zilvercrash voor een verandering van de spelregels gezorgd. Mensen zijn niet meer bang om fysiek GOUD en zilver te kopen, ze willen zich kost wat kost indekken tegen de monetaire acties die over het financiële systeem razen. Er is geen vertrouwen meer na de zondvloed aan fiatgeld uit Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

HSBC: "GOUD gaat eindigen op 1542 dollar"

Banken zijn dol op het naar buiten brengen van voorspellingen. En waar banken nog doller op zijn is het maken van nieuws waarbij de verwachtingen worden bijgesteld. Was het eerst Goldman Sachs die de verwachtingen voor GOUD naar beneden bijstelde, is het nu de beurt aan HSBC. De zakelijke bank heeft zijn verwachting voor het einddoel van de GOUDprijs voor 2013 met maarliefst 10% naar beneden bijgesteld, waarbij het doel voor de GOUDkoers komt te staan op 1542 dollar per troy ounce.

Lees verder op prijsvangoud.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs