EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5006 tot 5010 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Het gewicht van GOUD

Vanochtend staat in het FD onze ingezonden brief naar aanleiding van het interview van Mathijs Schiffers van afgelopen zaterdag met Evy Hambro, de fondsmanager van BlackRock, getiteld: ‘In Azië staan rijen bij de juweliers; er is niet genoeg GOUD om aan de vraag te voldoen’. Hieronder de eerste regels van dat interview.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

Kopers storten zich gretig op de zilvermarkt

In sympathie met de GOUDprijs heeft ook de zilverprijs een correctie van formaat ondergaan. Maar evenals bij GOUD heeft deze corrigerende beweging een nieuwe koopgolf op gang gebracht. Silver Bullion Pte, 1 van de grootste leveranciers van zilver in Singapore, kan de boom in de vraag maar moeilijk verwerken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 april 2013

3 redenen waarom de GOUDprijs niet opnieuw door de vloer zal zakken

Het herstel van de GOUDprijs na de scherpste correctie in 10tallen jaren verliep relatief snel, gestimuleerd door een grote vraag naar fysiek GOUD. James Steel, analyst bij HSBC, blijft optimistisch en gelooft dat het ergste bij het GOUD achter de rug is. De toekomst ziet er een stuk beter uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Waarom de COMEX niet zal crashen

GOUDanalist Bron Suchecki van de Australische Perth Mint publiceerde onlangs een interessante analyse over de handel in GOUD en zilver op de COMEX. Volgens hem zal de COMEX niet zo snel door de knieën gaan als iedereen wel denkt, zo staat er op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 29 april 2013

Sell in may,… en mis de nieuwe stierenmarkt in GOUDmijnaandelen

Dit komt uit een interview van The Gold Report met Bob Moriarty, president van 321gold. Volgens Bob Moriarty is de tijd rijp voor een verandering. En als je nu je GOUDmijnaandelen zou verkopen, mis je een enorme opportuniteit, aldus het interview op 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs