Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5016 tot 5020
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

GOUD is een politiek spel geworden

De daling van de GOUDprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de GOUDprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de GOUDprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Japanse staatsobligaties diep in het rood

Gisteren stegen de koersen van Japanse staatsobligaties, aandelen en GOUD als gevolg van het stimuleringsprogramma dat de Bank of Japan aankondigde. Helaas was de vreugde van korte duur, want de rente op de 10 jaars staatsobligatie steeg vandaag van 34 naar meer dan 60 basispunten! Een gevaarlijke beweging voor een land dat meer dan 200% schuld/GDP heeft.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

GOUDprijs onderuit terwijl de vraag niet aan te slepen is

Volgens beleggingsspecialist Maarten Verheyen is er de afgelopen week 3 tot 4 keer meer GOUD verkocht dan de weken ervoor. Hij constateert dat de interesse voor GOUD er opééns weer is. Hij zegt: “Dan spreken we alléén nog maar over Nederland en België. Dan kan je je voorstellen hoe druk de GOUDhandelaren in Griekenland en Spanje het vandaag hebben”? Hij verbaast zich erover dat, gezien de vraag naar GOUD, de prijzen van GOUD en zilver vallen als een baksteen. “Spaarders zetten hun bankrekening om in GOUD, maar op de financiële markten gaat de prijs keihard onderuit”! Omdat het GOUD niet aan te slepen is zou de prijs ervan moeten stijgen, maar het tegenovergestelde gebeurt. Dat kan volgens Verheyen alléén maar omdat iemand die markt naar zijn hand zet.

Bron: zie.nl
Geplaatst: vrijdag 5 april 2013

Politie Toont Beelden Van Flinke GOUDvangst - Algemeen - Video - Zie.nl

Politie toont beelden van flinke GOUDvangst Italiaanse agenten hebben tijdens een routinecontrole aan de grens met Zwitserland zo’n 110 kilo GOUD gevonden in een auto. De straatwaarde ligt rond de 4,5 miljoen. De ontdekking werd zondag gedaan, de beelden zijn donderdag verspreid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 april 2013

Zuid-Korea gaat voor GOUD

De Zuid-Koreaanse centrale bank heeft haar dollar reserves verkleind tot het laagste punt sinds 2007. Van de totale valutareserve van (omgerekend) $327 miljard bestond 57,3% het afgelopen jaar uit dollars, tegenover 60,5% in 2011. De afgelopen vijf jaar is het aandeel van de valutareserve die in dollars wordt aangehouden vier keer gezakt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$