EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5026 tot 5030 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Vraag naar zilver sterk toegenomen na prijsdaling

| De zilverprijs is in twee weken tijd gezakt van €680 naar €570 per kilogram, een daling van meer dan 16%. Ten opzichte van het begin van dit jaar is er al 23% van de zilverprijs af gegaan. Hoewel een prijsdaling op het eerste gezicht juist lijkt te wijzen op verkoopdruk zijn juist de levertijden en de premies op GOUDen en zilveren munten opgelopen. Dat wijst erop, dat de vraag het aanbod overstijgt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Veel GOUD weggehaald uit de kluis van JP Morgan

De afgelopen maanden is er veel GOUD opgehaald uit de kluis van JP Morgan. Deze bank is één van de bullion banks die GOUD beheert voor de handel op de Comex. Klanten van JP Morgan haalden tussen eind 2012 en nu bijna driekwart van het GOUD weg. Waar is dat GOUD heen gegaan?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Britse Royal Mint ziet stijging verkoop GOUDen munten

Ook de Britse Royal Mint zag in april de vraag naar GOUDen en zilveren beleggingsmunten toenemen. Er werd 150% meer GOUD verkocht dan in de maand daarvoor. De Royal Mint zal de productie opschroeven om aan de sterke vraag te kunnen voldoen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Fysieke GOUDkoorts-'paniek' bereikt Groot-Britmint

Following the entire "developing" world (where faith in paper money "backed" by $1 quadrillion in derivatives is at times questioned, and instead the people, for some inexplicable reason, fall back to hard currency equivalents) scrambling out to their local precious metal dealers to find "out of gold" signs virtually everywhere, yesterday it was the US Mint's turn to announce it had halted shipments of the popular one-tenth ounce gold American Eagle coin as it had run out, following a surge in demand (we expect this shortage will soon spread widely to traditional one-ounce denominations shortly).

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Stormloop op alles wat naar GOUD ruikt in India

India is en blijft 1 van de belangrijkste afzetmarkten voor GOUD. De Indische regering probeerde de aantrekkingskracht van GOUD te verkleinen door het invoeren van een importbelasting. De massale GOUDimport dreigde namelijk de Indische handelsbalans scheef te trekken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs