Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 5026 tot 5030
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

GOUD op weg naar sterkste weekwinst in 4 maanden

De debacle in Cyprus heeft de interesse voor GOUD weer doen toenemen. Hoewel de stijging gestaag gaat, ziet het er toch naar uit dat we de derde weekwinst op rij krijgen en dat we de sterkste stijging op weekbasis gaan zien in de laatste 4 maanden.

Het hoogtepunt van 26 februari, toen GOUD nog op $ 1.620 noteerde, wordt een belangrijk mikpunt voor de GOUDprijs. Als de GOUDprijs zich boven dit niveau kan nestelen, kan dit de interesse aanwakkeren en een nieuwe momentum creëren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 maart 2013

Waarom het van belang is fysiek GOUD zelf te bewaren

SMART Capital is ons advies altijd geweest om GOUD in fysieke vorm aan te kopen: staven of munten. Papieren afkooksels moet men links laten liggen. Ook een GOUDrekening bij de bank is niet wat we zoeken. Dat is enkel fysiek GOUD dat u zelf bewaart, zodat elk tegenpartijrisico volledig is uitgesloten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

GOUD en zilver report (Week 12)

De prijsontwikkeling van GOUD en zilver over de afgelopen week, compleet met de belangrijkste ontwikkelingen in de GOUDmarkt en zilvermarkt. Wekelijks op Marketupdate.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: zondag 24 maart 2013

Oorlog tussen fiatgeld en GOUD

Als Duitsland haar GOUD repatrieert, is dat slechts een van de vele waarschuwingssignalen het gehele wereldwijde papierengeldsysteem aan het bezwijken is onder het gewicht van de zware last aan schulden. Het is duidelijk; uiteindelijk zal de dollar zijn status als de wereld reservemunt verliezen. En dus verliest de VS haar recht geld te drukken om hun schulden te ‘betalen’, erger nog, de schuldenbom blijft alsmaar doorgroeien, en Amerika en de rest van de wereld wordt geconfronteerd met een zeer ernstige financiële crisis.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Morgan Stanley: De meeste grondstoffen zullen stijgen in prijs de komende jaren

Ondanks de sterke dollar, die vermoedelijk nog een tijdje zal blijven, ziet Morgan Stanley toch hogere prijzen voor verschillende grondstoffen de komende jaren. De prijsstijging zal meestal gedragen worden door een sterke vraag bij een aantrekkende wereldeconomie.

Meestal doet GOUD het slecht als de dollar versterkt. Maar recent wist de GOUDprijs goed stand te houden terwijl de dollar versterkte. Dit is een positief signaal. Er zijn periodes in de geschiedenis dat GOUD en de dollar in dezelfde richting bewegen. Dit kan zo’n nieuwe periode zijn. Voorspelling 2013: $1,773/oz.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$