EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5031 tot 5035 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Jim Rogers: “Het volgende dat ze afpakken is ons pensioen”

neemt zijn voorzorgen. In de jaren '30 hebben de overheden al eens het GOUD van de bevolking afgepakt, maar nu kunnen ze zonder problemen ook ons spaargeld afpakken. Vanaf nu zijn te tot alles in staat. Het volgende dat ze afpakken zal ons pensioen zijn, aldus Jim Rogers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Amerikaanse leveranciers bieden geen GOUD en zilver meer aan

De vraag naar fysiek GOUD en zilver is sterk toegenomen door de prijsdaling van maandag en vrijdag. Zo sterk zelfs dat leveranciers het niet bij kunnen houden. AMARK en CNT - twee grote leveranciers in de Verenigde Staten - nemen op dit moment geen nieuwe bestellingen meer aan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Werkelijke reden achter de daling van GOUD

Het is een beetje achterhaald om nu nog te spreken over grote daling in de GOUD- en zilverprijs, terwijl die zich zo duidelijk al heeft afgetekend. De waarde van de reserves van de centrale banken is door de GOUDcrash met maar liefst $560 miljard gedaald.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Société Générale: GOUDprijs zakt naar $1.265

De Franse zakenbank SocGen verwacht dat de GOUDprijs verder weg zal zakken tot het steunpunt van $1.265 per troy ounce. Daarmee impliceert de bank dat er nog bijna 10% van de prijs af kan. Op korte termijn kan de koers even herstellen, maar daarna zal de prijs verder zakken tot het genoemde niveau.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Perth Mint verkoopt twee keer zoveel GOUD sinds prijsdaling

De Australische Perth Mint zegt twee keer zoveel volume aan GOUD te verkopen sinds de enorme prijsdaling van vrijdag en maandag. Het zoveelste signaal dat de GOUDmarkt twee gezichten kent. De prijs daalt, terwijl kopers alleen maar actiever worden...

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs