Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 5036 tot 5040
Bron: openhandel.nl
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

De waarde van Bitcoin met 30% omhoog!

Sinds Cyprus toestanden afgelopen week, zijn er sinds zondag 3 Bitcoin apps omhoog geschoten in de download-lijsten in Spanje. Dit is goed te zien aan de koers van Bitcoin in euro grafiek, volgens Zerohedge.

Volgens analisten is Bitcoin een goede alternatief voor GOUD en momenteel een veilige haven voor investeringen tussen de € 1.000 en de € 10.000.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Keren GOUD en zilver terug als betaalmiddel in Arizona?

In Arizona kan het in 2014 werkelijkheid zijn, het betalen met GOUDen en zilveren munten. Amerikanen die zich zorgen maken over de houdbaarheid van de dollar zoeken hun toevlucht in edelmetalen, die ze nu ook willen gebruiken als betaalmiddel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Jim Willie: GOUD $ 8.000 in een nieuw geldsysteem

Jim Willie van GoldenJackass.com voorspelt een GOUDprijs van $ 8.000 en een zilverprijs van $ 200 in een nieuw geldsysteem. Er zijn grote bullish indicatoren voor GOUD. De belangrijkste is een negatieve reële rentevoet de laatste 10 jaar. De banken zijn zombies en een nieuw geldsysteem zal ingevoerd worden.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

China’s grootste GOUDproducent start beleggingsfonds van $500 miljoen met Sprott

Terwijl westerse investeerders het grootste deel van hun geld aan de zijlijn hebben staan, zijn Chinese bedrijven al enige tijd actief met het uitrollen van de Chinese visie om grote hoeveelheden grondstoffen te vergaren. China’s grootste GOUDproducent, Zijin Mining Group, kondigde vandaag haar voornemen aan om een investeringsfonds van $500 miljoen op te zetten samen met Sprott. Het fonds wil investeren in aandelen en schuldinstrumenten, in de edelmetalen, koper en andere mineralen.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Argentinië wendt zich tot GOUD - inflatie 26%

Despite an increase in risk appetite in recent months, systemic risk remains. As Reuters' Pedro da Costa noted the "global impact of events in Cyprus casts doubt on the notion that the financial system has gotten a lot stronger since the crisis." The Cypriot deposit levy is creating jitters among some investors who are increasing their gold positions. Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$