Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 5041 tot 5045
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

Jim Rickards doet enkele opmerkelijke uitspraken op Kitco

Jim Rickards deed enkele opmerkelijke uitspraken op Kitco over de heersende ‘Currency Wars’. Hij licht de spelers toe, wat de rol van China is en wie het volgende slachtoffer wordt.

Verder bespreekt hij ook de rol van GOUD in de ‘Currency Wars’ en hier heeft hij enkele eigenzinnige ideeën over. Ook de recente prijsval van GOUD komt aan bod.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

Onder Bernanke steeg de GOUDprijs het sterkste

Bernanke gaat er prat op dat onder zijn bewind de inflatie het beste onder controle is gebleven in vergelijking met andere voorzitters van de centrale bank van Amerika. Helaas voor Bernanke gaat dit niet op voor de GOUDprijs, zo berekende Bespoke Invest.

Tijdens het bewind van Ben Bernanke steeg de GOUDprijs al met 183 %. Dit is bijna 3 keer zoveel als onder het bewind van Paul Volcker en meer dan 12 keer zoveel als ten tijde van Alan Greenspan. Het is zelfs bijna evenveel als de totale stijging van zijn 3 voorgangers samen (201 %).

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

Jim Sinclair: "Alleen GOUD is bailout voor centrale banken"

Jim Sinclair heeft gezegd dat GOUD het enige middel is om centrale banken uit de problemen te helpen. Veel centrale banken sprongen in 2008 in de bres om een deflatoire crisis te voorkomen. Toch komt er een moment waarop centrale banken niet meer kunnen helpen. Zal GOUD verlichting bieden?

Bron:
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

US Mint verkocht in 2013 al bijna 11 miljoen Silver Eagle's

De US Mint heeft in de eerste twee maanden een recordhoeveelheid GOUD en zilver verkocht. De maand februari is bijna afgelopen en de teller staat op het moment van schrijven op bijna 11 miljoen Silver Eagle munten in totaal 228.000 troy ounce aan GOUDen Eagle en Buffalo munten. Niet eerder in de geschiedenis van de US Mint werden er in de eerste twee maanden van het jaar zoveel zilveren munten verkocht als in het afgelopen jaar. In 1999 werden er voor het laatst zoveel GOUDen munten verkocht gedurende de eerste twee maanden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 27 februari 2013

Goldman Sachs: "GOUDprijs gaat verder omlaag"

Volgens analisten van Goldman Sachs gaat de GOUDprijs verder omlaag. De daling die is ingezet zal aanhouden, omdat de reële rente aan het normaliseren is en omdat beleggers toch makkelijker GOUD-ETF's verkopen dan eerder werd aangenomen. Over een jaar is de GOUDprijs volgens de zakenbank $1.550 per troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$