EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5041 tot 5045 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Fysiek GOUD ontworstelt zich van papieren prijs

De koersval van de afgelopen dagen heeft een sluimerend probleem met grote snelheid aan de oppervlakte gebracht. De wereldGOUDkoers zoals die al decennia lang wordt gebruikt, is vervuild geraakt door papieren contracten op GOUD. Nu de koersen zo hard zijn gedaald blijkt dat er maar weinig partijen bereid zijn afstand te doen van fysiek GOUD of zilver. Het effect is dat levertijden oplopen en de premies die bovenop de edelmetaalprijs komen voor fysieke levering sterk stijgen. Munthuizen schorten leveringen op of leveren alleen nog met sterk verhoogde premies, evenals de smelters die de wereld van GOUDbaren moeten voorzien.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

GOUDvoorraad COMEX blijft dalen

We schreven 10 dagen geleden al dat de GOUDvoorraad bij de COMEX daalt. De fysieke voorraad GOUD was drastisch gedaald.

We schreven 10 dagen geleden al dat de GOUDvoorraad bij de COMEX daalt. De fysieke voorraad GOUD was drastisch gedaald.

Volgens een nieuw artikel van Bull Market Thinkingis de outflow van fysiek GOUD nog versneld de laatste dagen. Waarom nu? Waar gaat het GOUD naartoe? Waarom begon dit nog voor de crash van de GOUDprijs? Allemaal interessante vragen om te blijven opvolgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Centrale bankiers: ‘Wij begrijpen niet wat er gebeurt’

Als iemand de stand van de wereld aan de hand van de GOUDkoers zou volgen kan deze worden vergeven te denken dat de crisis over is en de dagen van melk en honing weer zijn aangebroken. Is het risico op inflatie dan verdwenen? Een vraag die je deze fictieve persoon niet kwalijk kan nemen, maar het antwoord is natuurlijk nee. Er gaan wel stemmen op die zeggen dat nu wel bewezen is dat hyperinflatie niet de bedreiging is, want dat die anders nu wel was begonnen gezien het tempo waarop de geldperzen al een tijdje draaien. Een kromme redenatie waar zelfs centrale bankdirecteuren niet in meegaan.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

ABN Amro verwacht daling GOUDprijs naar $875

ABN AMRO denkt dat u maar beter uw GOUD kunt verkopen. De GOUDprijs gaat namelijk dalen, en niet zo'n beetje ook. In 2014 gaan de door de $1.000 per troy ounce zakken en in 2015 betaalt u voor dat gewicht nog maar $875. Beleggers verkopen GOUD omdat de economische data op herstel wijst, aldus de bank.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 25 april 2013

Meer GOUDmijnen lijden verlies door lage GOUDprijs

De daling van de GOUDprijs van meer dan $200 per troy ounce heeft haar weerslag op de winstgevendheid van GOUDmijnaandelen. Door de stijgende GOUDprijs zijn mijnen opgestart die veel te hoge kosten maken. Voor sommigen is het niet meer rendabel om te blijven produceren tegen een prijs van $1.450 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs