Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8163 artikelen gevonden. Artikel 5041 tot 5045
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 2 april 2013

Schattenjacht in het echt: miljonair heeft GOUDschat van 2 miljoen verstopt

Neen, dit verhaal is geen aprilgrap en ook geen sprookje maar levensecht. De Amerikaanse miljonair Forrest Fenn (82) wil de wereld laten delen in zijn rijkdom, maar je moet er wel iets voor overhebben. In de bergen rond Santa Fe heeft de bejaarde weldoener een GOUDschat met een waarde van zo'n 2 miljoen dollar (zo'n 1,6 miljoen euro) verstopt. Om de locatie te achterhalen, moeten GOUDzoekers eerst een raadselachtig gedicht ontcijferen. Fenn houdt het spannend en lost af en toe nieuwe tips. In onderstaand filmpje lost hij alvast dat de schat verstopt is op 5.000 voet (ongeveer 1.525 meter) boven de zeespiegel Zo blijft de VS nu al een tijdje in de ban van de schattenjacht in het echt.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 1 april 2013

Eric Sprott’s rapport over GOUD

Nog niet zo geleden kwam Sprott met een merkwaardig rapport over GOUD. Hij gaf daarbij aan dat een nieuw onderzoek had uitgewezen dat de enorme verkopen van GOUD door de Federal Reserve in de afgelopen 21 jaar de GOUDprijs laag had gehouden. Preciezer gezegd de GOUDprijs was lager dan dat verwacht had mogen worden als de echte marktkrachten van vraag en aanbod hun invloed hadden kunnen uitoefenen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 31 maart 2013

GOUD en zilver report (Week 13)

De wekelijkse update met de ontwikkeling van de GOUDprijs en de zilverprijs in week 13, gecombineerd met een aantal highlights van het nieuws uit de markt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 maart 2013

QE: het verschil tussen GOUD en aandelen

Er is een fundamentele reden dat GOUD al 13 jaar in een stierenmarkt zit. Het is diezelfde fundamentele reden die ervoor zorgt dat aandelen al 4 jaar in een stierenmarkt zitten. We hebben het over quantitative easing. Maar er is een verschil van impact op GOUD en aandelen en zonder fundamentele wijziging zal dit niets wijzigen aan het vervolg van beide activa.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 maart 2013

GOUD: 7 pro’s en 4 contra’s

Hoe plak je een waarde op GOUD, dat is niet evident.

The Daily Trade AlertLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$