Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 5046 tot 5050
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Merrill Lynch verwacht dit jaar een GOUDprijs van $1.680

Merrill Lynch verwacht dit jaar een gemiddelde GOUDprijs van $1.680. Dat betekent dat de prijs vanaf dit punt nog wat omhoog moet, want op het moment van schrijven staat de GOUDprijs bijna $100 lager. De bank denkt dat we eind 2014 de $2.000 per troy ounce nog gaan meemaken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Jim Sinclair: GOUD naar $ 4.990

Volgens Jim Sinclair zal de GOUDprijs stijgen naar $ 4.990 waarna het in ere wordt hersteld en terug deel zal uitmaken van een GOUDstandaard die de globale economie moet voorbereiden voor de grootste economische expansie die de wereld ooit heeft beleefd. Zijn voorspelling is gebaseerd op de Wet van Gresham.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Steun op 1.530 dollar voor GOUD heeft standgehouden,1.660 dollar is volgend koersdoel

In de afgelopen dagen heeft zich een nieuw correlatiekoppel gevoerd. Eigenlijk is er sprake van een inverse correctie, want op Wall Street stellen we vast dat de GOUDprijs daalt wanneer de S&P 500 stijgt. Een stijging van de beurskoersen gaat dus gepaard met een daling van de GOUDprijs en vice versa.

In feite speelt hier nog steeds het ‘safe havens’ probleem. Bij het minste gerucht vluchten de investeerders opnieuw richting veilige vluchthavens, zoals daar zijn US dollar, Yen en uiteraard ook GOUD. We mogen uiteraard de US Treasuries niet vergeten, want die functioneren ook nog steeds als vluchthaven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Deze grondstof is momenteel een koopje

Net zoals de GOUDprijs heeft de zilverprijs het niet onder de markt de laatste maanden. Dit jaar alleen al daalde de zilverprijs met 9 %. Money Morning Global Resources specialist Peter Krauth verklaarde recent nog dat zilver momenteel een fantastische opportuniteit biedt voor de tegendraadse belegger.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Wie wil er nog junior miners hebben?

De junior GOUDmijnen worden verkocht alsof ze niets meer waard zijn. De sell off in de sector is ongezien. Roepen dat we de bodem bereikt hebben is nutteloos, er wordt telkens weer een diepere bodem gevonden. Dit is het segment waar je een sterke maag voor moet hebben en veel engelengeduld wil je er veel geld mee verdienen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$