Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 5046 tot 5050
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Lente-rally voor GOUD en GOUDmijnaandelen

Als we niet beter wisten, zouden we denken dat GOUD en GOUDmijnaandelen een zware crash achter de rug hebben. Het sentiment ligt nog lager dan in 2008, banken verlagen hun doelstellingen voor de GOUDprijs en GOUDmijnaandelen worden gemeden als de pest. En toch staan we nog maar 5 % lager dan een jaar geleden en nog geen 20 % lager dan het recordniveau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Solden bij GOUDmijnaandelen: je hoeft er niet van te houden…

In een wereld waar bijna alle activa alleen maar lijken te stijgen, ook diegene die jarenlang werden gemeden als de pest, blijven de GOUDmijnaandelen fors achter. De voorkeur voor GOUDmijnaandelen heeft niets te maken een persoonlijk statement, maar is gewoon een hard feit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

GOUDverkopen schieten omhoog na Cypruscrisis

Beleggers stappen in GOUD en zilver als veilige haven

Het reddingsplan om de financiële crisis op Cyprus te bezweren heeft  grote onrust te weeg gebracht onder spaarders en beleggers. Ook in Nederland is die trend merkbaar. De mogelijke precedentwerking van de Cypriotische spaarderstax zorgt ook in Nederland voor forse vraag naar fysiek edelmetaal. AmsterdamGold.com B.V., marktleider in de verkoop van fysiek edelmetaal, meldt een sterke toename van de omzet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Waar zit al het GOUD?

India en China importeren het grootste deel van de wereldwijde GOUDvoorraad, althans gebaseerd op de officiële cijfers. De Chinese GOUDproductie blijft ook in het land zelf. Er is een grote stijging van de vraag naar GOUDen munten en baren. En centrale banken wereldwijd zijn ook nog eens grote kopers van GOUD geworden. De som tussen de vraag naar GOUD en het aanbod klopt gewoon niet meer.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Inschrijven seminar “Spaarcenten & Pensioen: euro’s…, GOUD…, of… ?”

Zoals vorige week al aangekondigd en met enige vertraging dan nu toch de gegevens hoe u in kunt schrijven voor het seminar op 13 april.

Op 13 april 2013 houden we dit seminar op de locatie MeetingDistrict te Nieuwegein. Start seminar om 13.00 uur tot circa 17.00 uur. Als sprekers hebben we Toine Manders, Frank Karsten, Robert de Waard en Willem Middelkoop. De sprekers zullen elk circa 20 minuten een onderwerp bespreken en bij elke spreker heeft u daarna circa 10 minuten de mogelijkheid vragen te stellen en reacties te geven.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$