Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 5056 tot 5060
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Deze GOUDmijn kan gemakkelijk verdubbelen

Dat GOUDmijnaandelen extreem goedkoop noteren is een open deur intrappen. Het is echter wachten tot men het vuur aan de lont steekt vooraleer de achterstand weggewerkt kan worden. De HUI-index noteert 44 % lager dan 18 maanden geleden. Gelet op de waardering, kan een aandeel als Barrick Gold gemakkelijk verdubbelen eens de GOUDmijnrally van start gaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Hong Kong komt met GOUD-, zilver- en kopercontracten in Yuan

Het Hong Kongse HKMEx plant de handel van contracten voor GOUD, zilver en koper uitgedrukt in Yuan. Volgens de co-president van HKMEx (Hong Kong mercantile exchange) is dit nodig omdat er verschillen ontstaan tussen de prijzen in Yuan en in dollar op de internationale markten, aldus

Bron: openhandel.nl
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

De waarde van Bitcoin met 30% omhoog!

Sinds Cyprus toestanden afgelopen week, zijn er sinds zondag 3 Bitcoin apps omhoog geschoten in de download-lijsten in Spanje. Dit is goed te zien aan de koers van Bitcoin in euro grafiek, volgens Zerohedge.

Volgens analisten is Bitcoin een goede alternatief voor GOUD en momenteel een veilige haven voor investeringen tussen de € 1.000 en de € 10.000.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 21 maart 2013

Keren GOUD en zilver terug als betaalmiddel in Arizona?

In Arizona kan het in 2014 werkelijkheid zijn, het betalen met GOUDen en zilveren munten. Amerikanen die zich zorgen maken over de houdbaarheid van de dollar zoeken hun toevlucht in edelmetalen, die ze nu ook willen gebruiken als betaalmiddel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Jim Willie: GOUD $ 8.000 in een nieuw geldsysteem

Jim Willie van GoldenJackass.com voorspelt een GOUDprijs van $ 8.000 en een zilverprijs van $ 200 in een nieuw geldsysteem. Er zijn grote bullish indicatoren voor GOUD. De belangrijkste is een negatieve reële rentevoet de laatste 10 jaar. De banken zijn zombies en een nieuw geldsysteem zal ingevoerd worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$