EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5071 tot 5075 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

GOUD en Zilver prijs worden gemanipuleerd

Stel je voor, dat de overheid verplicht was haar beleid te voeren op basis van een door GOUD gedekte munt. Dan zouden ze minder kunnen lenen, minder besteden en zorgvuldiger met de terugbetaling van hun schulden omgaan. Maar in plaats van zichzelf te controleren, proberen ze nu de controle over de toegang tot GOUD te verkrijgen. In tegenstelling tot de dollar, de euro en alle andere papieren valuta’s, is GOUD geen slaaf van iemand anders zijn balans. Niemand kan 5000 jaar geschiedenis devalueren. GOUD is nog nooit tot waarde nul gezakt. Aandelen, obligaties en papiergeld kunnen deze claim niet maken.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Howard Ward over GOUD: ‘Gooi de koffer maar vol!’

Howard Ward van GAMCO liet op CNBC duidelijk verstaan dat, indien beleggers geloven dat de Fed & Co nog doorzetten met QE, dit hét moment is om positie in te nemen in GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Zilver: gelijkenis met de jaren ’70 is treffend

De daling van de zilverprijs, samen met de GOUDprijs, is in feite niet meer dan de volgende fase in het consolidatieproces, dat zegt BullionStreet.

De daling van de zilverprijs, samen met de GOUDprijs, is in feite niet meer dan de volgende fase in het consolidatieproces, dat zegt BullionStreet.

De huidige gang van zaken is enrom gelijkaardig aan de situatie in de jaren '70 toen de zilverprijs ook een lange consolidatie kende, waarna een forse stijging volgde. Na de consolidatie ging de zilverprijs parabolisch.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Gartman over GOUD: ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’

Dennis Gartman, editor van de The Gartman Letter, kwam vanmiddag op CNBC zijn visie geven over de mokerslagen die aan het GOUD werden uitgedeeld. ‘Iedereen rondom mij is aan het panikeren, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Posities in GOUD worden zonder enige limiet de deur uitgezwikt’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Wat is er de afgelopen dagen gebeurd?

Het zal niemand zijn ontgaan dat de prijzen van GOUD en zilver vandaag opnieuw sterk omlaag gingen.

Het zal niemand zijn ontgaan dat de prijzen van GOUD en zilver vandaag opnieuw sterk omlaag gingen.

Op het moment van schrijven staat de GOUDprijs op €1.042 per troy ounce (€33.524/kg), een daling van meer dan 9%. De zilverprijs daalt nog sneller en staat vandaag rond 5 uur ’s middags op €567,55 per kilo. Dat is een verlies van ongeveer 12%. De GOUDprijs staat daarmee op het laagste punt sinds juli 2011. De zilverprijs was in november 2010 voor het laatst onder de €600/kg.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs