Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 5096 tot 5100
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Wat kan GOUD opnieuw aanvuren?

David Dietze van Point View Wealth Management adviseert beleggers om hun positie in GOUD niet zomaar te grabbel te gooien, nu dat iedere centrale bank in de wereld alle registers van de monetaire stimulans heeft open getrokken.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Nepal gaat op jacht naar GOUD

In de afgelopen 12 jaar is GOUD met grote stappen vooruit gesprongen. Het gemiddelde rendement ligt ongeveer op 12% per jaar, wat aangeeft dat er in de markt voor GOUD op korte termijn mooie rendementen gemaakt kunnen worden, ondanks dat de GOUDprijs in de afgelopen tijd iets is teruggevallen. Ook het land Nepal beseft dat het actie moet ondernemen om ook een graantje mee te pikken. Nepal gaat op jacht naar GOUD!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

GOUDmijnen onder druk door lagere GOUDprijs

GOUDmijnaandelen zijn misschien interessant bij een sterk stijgende GOUDprijs, omdat hun winstmarge dan naar verhouding sterk toeneemt. Daalt de GOUDprijs, dan werkt hetzelfde principe in de andere richting. Door de daling van de GOUDprijs verdampt een deel van de winstgevendheid van mijnen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Infographic: Hoe alles omhoog ging sinds maart 2009

En infographic van de Wall Street Journal laat zien dat aandelen, obligaties, olie en GOUD allemaal zijn gestegen in dollars. Maar hoe is dat mogelijk? Waar zijn dan de verliezen? Het geld is minder waard geworden...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Jim Sinclair pleit voor GOUDmijnaandelen

Jim Sinclair houdt een pleidooi voor de GOUDmijnaandelen. In zijn recentste nieuwsbrief haalt hij aan dat het uiterst dom zou zijn om nu GOUDmijnaandelen te verkopen. Als je investeert in de juiste GOUDmijnen, kunnen er alleen maar hogere koersen volgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$