Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 5096 tot 5100
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

GOUD na olie belangrijkste exportproduct VAE

GOUDs was na olie het belangrijkste exportproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek GOUD in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor GOUD in de regio.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

US Mint verkoopt recordhoeveelheid Silver Eagles deze week

De US Mint verkocht afgelopen maandag een recordhoeveelheid van 638.500 Silver Eagles door de problemen in Cyprus. Net als er een run is ontstaan naar fysiek GOUD, is de vraag naar fysiek zilver mee geëxplodeerd deze week.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

NEE voor Cyprus – JA voor GOUD

Het parlement in Cyprus heeft het Europese voorstel afgeschoten. Het voorstel werd verworpen zonder ook maar een stem voor, de regeringspartijen onthielden zich. Dit is een sterk signaal naar Europa. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk, maar dat het goed is voor de GOUDprijs staat als een paal boven water, zeker in euro.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Lente-rally voor GOUD en GOUDmijnaandelen

Als we niet beter wisten, zouden we denken dat GOUD en GOUDmijnaandelen een zware crash achter de rug hebben. Het sentiment ligt nog lager dan in 2008, banken verlagen hun doelstellingen voor de GOUDprijs en GOUDmijnaandelen worden gemeden als de pest. En toch staan we nog maar 5 % lager dan een jaar geleden en nog geen 20 % lager dan het recordniveau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Solden bij GOUDmijnaandelen: je hoeft er niet van te houden…

In een wereld waar bijna alle activa alleen maar lijken te stijgen, ook diegene die jarenlang werden gemeden als de pest, blijven de GOUDmijnaandelen fors achter. De voorkeur voor GOUDmijnaandelen heeft niets te maken een persoonlijk statement, maar is gewoon een hard feit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$