Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5101 tot 5105
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Waarom wij nog steeds geloven in GOUD en GOUDmijnen

Er lijkt maar geen einde te komen aan de malaise bij GOUD en GOUDmijnaandelen. Telkens we vermoeden dat de bodem in de maak is, gaan er weer meerdere percenten af op enkele dagen tijd, het is om moedeloos van te worden. De fundamenten blijven echter intact, misschien is dat nog wel het meest frustrerende. Maar bij beurs.com geloven we nog steeds in de sector. Op 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

‘Centrale banken gaan meer GOUD, Yens en Renminbi’s kopen’

De centrale banken gaan meer GOUD, Yens en Renminbi’s kopen ter diversificatie van hun reserves in vreemde valuta’s. De World Gold Council meent dat hiermee een trend wordt verder gezet die zich al in 2012 duidelijk aftekende. De interesse voor GOUD is geen verrassing, die voor Yens en Renminib’s eigenlijk wel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Wat kan GOUD opnieuw aanvuren?

David Dietze van Point View Wealth Management adviseert beleggers om hun positie in GOUD niet zomaar te grabbel te gooien, nu dat iedere centrale bank in de wereld alle registers van de monetaire stimulans heeft open getrokken.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Nepal gaat op jacht naar GOUD

In de afgelopen 12 jaar is GOUD met grote stappen vooruit gesprongen. Het gemiddelde rendement ligt ongeveer op 12% per jaar, wat aangeeft dat er in de markt voor GOUD op korte termijn mooie rendementen gemaakt kunnen worden, ondanks dat de GOUDprijs in de afgelopen tijd iets is teruggevallen. Ook het land Nepal beseft dat het actie moet ondernemen om ook een graantje mee te pikken. Nepal gaat op jacht naar GOUD!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

GOUDmijnen onder druk door lagere GOUDprijs

GOUDmijnaandelen zijn misschien interessant bij een sterk stijgende GOUDprijs, omdat hun winstmarge dan naar verhouding sterk toeneemt. Daalt de GOUDprijs, dan werkt hetzelfde principe in de andere richting. Door de daling van de GOUDprijs verdampt een deel van de winstgevendheid van mijnen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$