Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 5101 tot 5105
Bron: wanttoknow.nl
Geplaatst: zondag 10 maart 2013

GOUD en zilver terug als betaalmiddel in VS.

Nou nou, het lijkt erop dat de tijden aan het veranderen zijn. Dit bericht van een ondermijning van de Amerikaanse dollars, nota bene door Amerikaanse staten, los van de Federale overheid, is daar een fantastisch voorbeeld van. Is dit het begin van een enorm domino-effect..? Nadat de staat Utah ermee was begonnen, is het zeer waarschijnlijk dat de staat Arizona de tweede staat in de VS zal worden, die GOUD en zilver als wettig betaalmiddel zal accepteren als voldoening van schulden en belastingbetalingen.

Het blijkt dat de Amerikanen nu zelf ook wakker worden en zien dat hun dollar niets meer voorstelt. De vraag is echter of dit hele verhaal niet weer een spel is van de ‘krachten achter de schermen’, die ook de FED in hun macht hebben. En met deze goedkeuring van een edelmetaal-betaalmiddel de onrust trachten in te tomen, die broeit onder de bevolking in de VS.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 9 maart 2013

Klanten Perth Mint verkopen hun GOUD niet

Ondanks de prijsdaling van GOUD ziet analist Bron Suchecki van de Australische Perth Mint weinig klanten die hun edelmetaal van de hand doen. "Het GOUD is in sterke handen, dat is een positief signaal voor de GOUDmarkt".

Bron: youtube.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Beppe Grillo over de banken en GOUD (1998)

Beppe Grillo is a comedian, blogger turn politician who is causing a lot of distress in the fake facade of the monetary system in Europe. After watching this video, you know why.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Duitsland stoot zich wel 2 keer aan dezelfde steen

In de jaren dertig vernietigde de besparingspolitiek van Duitsland het systeem van de GOUDstandaard, nu zullen ze het systeem van de Euro vernietigen. In beide gevallen was er een systeem van vaste wisselkoersen, de GOUDstandaard in die tijd, vandaag de Euro.

Grillo wordt ondersteund door gerespecteerde economen waaronder Nobelprijswinnaars als Paul Krugman en Joseph Stiglitz. Zij adviseren hem in zijn economisch beleid, samen met de Franse econoom Jean-Paul Fitoussi. Grillo's vijf-sterren beweging is geen afkooksel van een politieke clown. Zijn kiezers zijn voornamelijk afkomstig uit de linker kamp.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Japan beleeft een ware bull market in GOUD!

Voor westerse investeerders viel er de afgelopen maanden niet veel te rapen met een belegging in GOUD, maar de situatie in Japan bewijst hoe snel de situatie kan veranderen. Het land van de rijzende zon beleeft op kousenvoeten een bull market in GOUD, zeer tot genoegen van de Japanners die tijdig voor een ‘fiat currency’ exit hebben gekozen.

De stijging van de GOUDprijs in Yen heeft uiteraard alles te maken met de verzwakking van de koers van de Yen. Vorig jaar in juli kostte een troy ons GOUD nog 125.000 Yen, nu moet voor datzelfde ons al 145.000 Yen worden betaald. In februari werd op 155.000 Yen een all-time high bereikt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$