EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5101 tot 5105
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Vietnamese centrale bank dumpt GOUD op de markt

De Vietnamese centrale bank gaat een gedeelte van haar eigen GOUDvoorraad op de markt brengen om de prijs te 'harmoniseren'. In Vietnam betaalt men bijna 10% meer voor een GOUDbaar dan op de wereldmarkt. De grootste smelterij van het land is genationaliseerd en produceert een beperkt aantal GOUDbaren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Te weinig nieuwe GOUDontdekkingen om huidige productieniveau te handhaven

Volgens een zeer recente studie van IntierraRMG is er de afgelopen 4 jaar minder nieuw GOUD in de grond ontdekt. Dat wat wel gevonden wordt heeft een veel lagere grade (is minder geconcentreerd). De organisatie waarschuwt dat met voortzetting van dit lage ontdekkingsniveau er te weinig GOUD bij komtĀ om het huidige productieniveau te handhaven.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

GOUD alleen nog op papier bij ABN Amro

Begin dit jaar werd voorspeld dat we binnen afzienbare tijd met een tekort aan fysiek GOUD zouden zitten.

Begin dit jaar werd voorspeld dat we binnen afzienbare tijd met een tekort aan fysiek GOUD zouden zitten.

Eerst repatrieerde Venezuela zijn GOUD. Daarna vroegen de Duitsers zich af hoeveel GOUD ze eigenlijk hebben. Centrale banken zijn inmiddels netto kopers van GOUD geworden.

Lees verder op niburu.eu
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

De seizoensgebonden evolutie van GOUDmijnaandelen duidt op nieuwe stijging

GOUDmijnaandelen bewegen meestal ook in seizoensgebonden patronen. Hoewel de seizoensgebonden prestatie van de GOUDmijnaandelen een secundaire drijvende kracht is, valt het toch op dat de GOUDmijnaandelen de sterktes en de zwaktes van het GOUD volgen. En de GOUDmijnaandelen staan, net als GOUD, voor een nieuwe stijging in hun seizoensgebonden prestaties zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Cyprus wil GOUDmijnproductie opstarten

Cyprus gaat in eigen land intensief zoeken naar GOUD. De regering heeft veel nieuwe vergunningen uitgegeven aan exploratiebedrijven, die in totaal 140 km² gaan afzoeken naar GOUDreserves. Bij 2 gram per ton is een GOUDmijn economisch rendabel, zo denken analisten. Het opzetten van een GOUDmijn duurt doorgaans acht jaar.

Lees verder op Goudstandaard.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs