Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 5106 tot 5110
Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 2 maart 2013

Ons belastinggeld gaat rechtstreeks naar de bankiers

De redactie van Gewoon-nieuws.nl ontving vandaag een  mail van het van het gerenommeerde GOUD en edelmetalenbedrijf Doijer & Kalff. De inhoud van deze mail bevatte een artikel van de hand van Peter B Meyer. Deze vonden wij zo interessant dat wij hem in zijn geheel hebben overgenomen als artikel. Een absolute “must” voor iedereen die nou wel eens wil weten hoe corrupt en totaal verziekt de politieke en financiële wereld in elkaar steekt en hoe ze elkaar ten koste van de bevolking hand en spandiensten leveren.

Velen denken dat de centrale banken eigendom zijn van de overheid, maar dat is niet waar. Het zijn particuliere ondernemingen waarvan het eigendom in handen is van de Elite met als doel om zoveel mogelijk geld, gefourneerd door de belastingbetaler, via de overheid op gemakkelijke wijze binnen te halen. Ze creëren geld uit het niets om het dan met rente belast uit te lenen aan de overheid, in wezen ordinaire oplichterij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 2 maart 2013

Wat denkt Casey Research van de sell off in GOUD

Casey Research is een van de meest gerespecteerde onderzoeksbureaus in de wereld. Ze hebben een uitgesproken mening over GOUD en de GOUDmijnsector. Naar aanleiding van de recente sell off in GOUD en GOUDmijnaandelen is het interessant om eens te kijken naar wat de mensen achter Casey Research hiervan denken.

Het is niet logisch dat de GOUDprijs daalt in een tijd dat een grote groep landen zoveel mogelijk geld uit het niets creëert terwijl een andere groep landen zoveel mogelijk fysiek GOUD probeert op te kopen. In die situatie zou de GOUDprijs moeten stijgen in plaats van dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

Ook mijnbouwers kunnen een stevig dividendrendement bieden

GOUDmijnaandelen en dividend gaan meestal niet goed samen. Dit is een van de redenen dat de sector het minder goed doet de laatste jaren. The Dividend Pig bewijst echter het tegendeel. Het vond 3 Canadese mijnbouwers die een stevig dividendrendement bieden. Enkele mijnbouwers verhoogden recent zelfs hun dividend nog fors.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

GOUD versus GOUDmijnaandelen: driedubbele top in de maak?

Dat is slechts gaat met GOUDmijnaandelen zal de meeste lezers niet zijn ontgaan. De sector ondergaat weer een gruwelijke verkoopsfase. Maar zoals we eerder al aangaven in onze Gratis Nieuwsbrief is dit proces niet nieuw voor GOUDmijnsector.

We hebben er eens de grafiek bijgenomen van de performance van GOUD versus GOUDmijnen. Zoals u op de onderstaande grafiek kan zien, zijn we op weg om een driedubbele top te maken sinds de bull market voor de sector 12 jaar geleden van start ging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

De grote rotatie is voorbij nog voor ze begon

De laatste weken wordt er veel gesproken over de grote rotatie van het geld. Er zou vooral geld van grondstoffen en obligaties naar aandelen vloeien. Dit zou de daling van de GOUDprijs en de stijging van de rentevoeten ten voordele van een stijging op de aandelenbeurs moeten verklaren. Maar de grote rotatie blijkt al voorbij nog voor ze begonnen is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$