Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 5116 tot 5120
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 maart 2013

Infographic: De geschiedenis van de GOUDconfiscatie

GOUDconfiscatie is de nachtmerrie van alle GOUDkevers.

stelde onderstaande infographic samen over de geschiedenis van de GOUDconfiscaties over heel de wereld. Experts gaan er echter van uit dat confiscatie in deze tijden zo goed als onmogelijk is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

Jim Rickards schetst een economisch ‘Pearl Habor’ scenario (VIDEO)

De heersende valutaoorlog heeft een diepgaandere achtergrond. De economische grootmachten voeren een ongeziene strijd, aldus Jim Rickards, waarbij GOUD een centrale rol speelt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

GOUDen legoblokje verkocht voor $15.000

Een webwinkel die legoblokjes verkoopt heeft $15.000 gekregen voor een zeldzaam 14 karaat GOUDen exemplaar. Dit blokje van 4x2 werd van 1979 tot en met 1981 door Lego cadeau gegeven aan werknemers die er al 25 jaar werkten. Het blokje werd geleverd in een bijpassend bewaarkistje. De intrinsieke waarde van het GOUDblokje is minder dan €600.

Bron: goldrepublic.nl
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

Eindelijk veilig sparen zonder verlies door bijdrukken Euro's

Sparen voor de toekomst; door de vergrijzing zijn we er nu meer dan ooit mee bezig. We willen zekerheid voor onze oude dag, voor de toekomst van ons (klein)kind of voor die droomreis die al heel lang op het verlanglijstje staat. Die zekerheid is door het huidige economische klimaat aan het wankelen gebracht. GOUD, zilver of platina sparen is een slimme manier om een vermogen op te bouwen voor de toekomst.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: maandag 11 maart 2013

FED verkwanselde in honderd jaar 98% van dollarwaarde

Nou nou, het lijkt erop dat de tijden aan het veranderen zijn. Dit bericht van een ondermijning van de Amerikaanse dollars, nota bene door Amerikaanse staten, los van de Federale overheid, is daar een fantastisch voorbeeld van. Is dit het begin van een enorm domino-effect..? Nadat de staat Utah ermee was begonnen, is het zeer waarschijnlijk dat de staat Arizona de tweede staat in de VS zal worden, die GOUD en zilver als wettig betaalmiddel zal accepteren als voldoening van schulden en belastingbetalingen.

Het blijkt dat de Amerikanen nu zelf ook wakker worden en zien dat hun dollar niets meer voorstelt. De vraag is echter of dit hele verhaal niet weer een spel is van de ‘krachten achter de schermen’, die ook de FED in hun macht hebben. En met deze goedkeuring van een edelmetaal-betaalmiddel de onrust trachten in te tomen, die broeit onder de bevolking in de VS.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$