Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 5116 tot 5120
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

China neemt nog een GOUDmijn over in Afrika

Het Chinees-Afrikaanse investeringsfonds CAPM heeft een GOUDmijn in het noordwesten van Zuid-Afrika overgenomen. De Orkney GOUDmijn was inactief omdat het mijnbouwbedrijf haar werknemers niet meer kon betalen. De Chinezen doen wereldwijd steeds meer overnames om grondstoffen en GOUD veilig te stellen.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

Handelen in edelmetaalmijnen

Het beleggen in edelmetaalmijnen is voor velen zeer lucratief geweest de afgelopen jaren. Sinds de start van de GOUDbullmarkt hebben beleggers er geweldige rendementen mee behaald. Maar er is natuurlijk ook een keerzijde aan deze medaille. Met de volatiele edelmetaalmijnen kan geld gewonnen, maar ook flink geld verloren worden, getuige ook de resultaten van de edelmetaal competitie de afgelopen jaren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 7 maart 2013

En daar is de bodem! #GOUD #GOUDmijnaandelen

Seeking Alpha vermoedt dat we nu stilaan de bodem hebben bereikt voor GOUD en GOUDmijnaandelen. Het ziet verschillende signalen die daar op wijzen. Er zijn verschillende indicatoren die kunnen wijzen dat een bodem in de maak is, volgens SA vallen deze nu allemaal samen, een situatie die zich niet dikwijls voordoet.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Zuid-Korea kocht 20 ton GOUD in februari

Zuid-Korea heeft haar GOUDvoorraad opnieuw uitgebreid, want in februari kocht het land 20 ton GOUD. Sinds juni 2011 is de GOUDvoorraad van dit Aziatische exportland gestegen van 14,4 naar 104,4 ton GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 maart 2013

Chinese valutareserves volstaan om GOUD van alle centrale banken 2x op te kopen

China beschikt over ontzaglijke valutareserves die sinds 2004 met meer dan 700% gestegen. Die valutareserves volstaan om alle GOUD dat door de centrale bankiers in de wereld wordt aangehouden 2x op te kopen. Wanneer de Chinezen voluit GOUD beginnen te kopen, kan de GOUDprijs in een mum van tijd gaan spuiten.

In januari 2004 volstonden de Chinese valutareserves voor het 1st om het GOUD in de kluizen van de centrale banken op te kopen. Op 31 december van vorig jaar bedroeg de totale waarde van die GOUDreserves 3300 miljard dollar, volgens de cijfers verstrekt door Bloomberg.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$