Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5126 tot 5130
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

CFTC start onderzoek manipulatie GOUDprijs in Londen

De Amerikaanse toezichthouder  CFTC start een onderzoek naar mogelijke manipulatie van de GOUDprijs en zilverprijs. Naast de spotprijs wordt er dagelijks een fix vastgesteld, vergelijkbaar met de liborrente. Volgens de CFTC is deze procedure gevoelig voor manipulatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Waarom wij nog steeds geloven in GOUD en GOUDmijnen

Er lijkt maar geen einde te komen aan de malaise bij GOUD en GOUDmijnaandelen. Telkens we vermoeden dat de bodem in de maak is, gaan er weer meerdere percenten af op enkele dagen tijd, het is om moedeloos van te worden. De fundamenten blijven echter intact, misschien is dat nog wel het meest frustrerende. Maar bij beurs.com geloven we nog steeds in de sector. Op 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

‘Centrale banken gaan meer GOUD, Yens en Renminbi’s kopen’

De centrale banken gaan meer GOUD, Yens en Renminbi’s kopen ter diversificatie van hun reserves in vreemde valuta’s. De World Gold Council meent dat hiermee een trend wordt verder gezet die zich al in 2012 duidelijk aftekende. De interesse voor GOUD is geen verrassing, die voor Yens en Renminib’s eigenlijk wel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Wat kan GOUD opnieuw aanvuren?

David Dietze van Point View Wealth Management adviseert beleggers om hun positie in GOUD niet zomaar te grabbel te gooien, nu dat iedere centrale bank in de wereld alle registers van de monetaire stimulans heeft open getrokken.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Nepal gaat op jacht naar GOUD

In de afgelopen 12 jaar is GOUD met grote stappen vooruit gesprongen. Het gemiddelde rendement ligt ongeveer op 12% per jaar, wat aangeeft dat er in de markt voor GOUD op korte termijn mooie rendementen gemaakt kunnen worden, ondanks dat de GOUDprijs in de afgelopen tijd iets is teruggevallen. Ook het land Nepal beseft dat het actie moet ondernemen om ook een graantje mee te pikken. Nepal gaat op jacht naar GOUD!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$