Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8053 artikelen gevonden. Artikel 5126 tot 5130
Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

GOUD&Zilver Event 2013

Edelmetaal-Info organiseert het GOUD&Zilver Event 2013. Dit event zal plaatsvinden op 9 maart 2013 in Vergader en Party Centrum Hotel De Bosrand in Ede.

[...]

Bron: beurs.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

GOUD verliest zijn glans

Afgelopen week was een zwakke week voor commodities. Hoewel GOUDliefhebbers ons wekelijks beloven dat de echte GOUDstijging nu op het punt van beginnen staat, lijkt het er meer op dat de grote jongens het GOUDschip zo langzamerhand aan het verlaten zijn. Het argument dat China flink GOUD aan het kopen is mag dan valide zijn, er zijn een aantal zwaarwegender argumenten te vinden die een lagere GOUDprijs voorspellen...

Bron: belegger.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Analisten over de daling van de GOUDprijs

De GOUDprijs is de afgelopen weken snel gedaald. Analisten verschillen met elkaar van mening over de exacte oorzaak van de daling en over de betekenis van deze daling voor de toekomstige prijsontwikkeling van GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

GOUD staat op een keerpunt

Hetgeen we momenteel zien op de GOUDmarkt is het afgooien van de zwakkere spelers op de markt. De kleine beleggers worden geconfronteerd met dalende prijzen en langdurig wachten. Door nog eens goed aan de boom te schudden worden zo de zwakkere spelers uit de markt gezet waarna de stijging terug ingezet kan worden. De huidige correctie is mogelijk het definitieve keerpunt voor GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 februari 2013

Jim Grant: ‘Fed stuurt aan op een nieuwe GOUDstandaard’

Jim Grant laat er geen misverstand over bestaan, de Fed duwt ons naar een nieuwe GOUDstandaard. Die stevige uitspraak deed de auteur van Grant’s Interest Rate Observer op Bloomberg TV.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$