EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
48
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5126 tot 5130 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Zilver opent -10% lager!

Er was in de voorbije dagen heel wat te doen over GOUD en de gigantische prijscorrectie van afgelopen vrijdag. Echter, over zilver bleef het redelijk stil. Dit kwam vooral omdat de zilverprijs nog redelijk standhield.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

GOUDprijs maandag opnieuw flink omlaag

De GOUDprijs zet vandaag de daling van afgelopen vrijdag voort. Een belangrijk steunpunt is gebroken en veel stop-loss niveaus zijn geraakt. Daardoor werden veel nieuwe verkopen uitgelokt. Ook het GLD ETF verkoopt nu veel GOUD. Sinds december is er al 200 ton GOUD uit het fonds verkocht. Toch is het extreem druk in de GOUDhandel, vooral door beleggers die fysiek GOUD en zilver willen aanschaffen!

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Staat de GOUDhandel bij COMEX op instorten?

Het laatste kwartaal zijn de fysieke voorraden GOUD drastisch gedaald bij de COMEX. De COMEX (Commodity Exchange) is de referentie geworden voor de handel in papieren GOUD. Het feit dat de fysieke voorraad fors aan het dalen is kan wijzen op een tanend vertrouwen in de leefbaarheid van de papieren handel in GOUD aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Kunnen we de GOUDmarkt nog vertrouwen?

GOUDkevers zitten met de handen in de haren. De GOUDprijs blijft maar dalen terwijl de fundamenten alleen maar wijzen op een stijging van de GOUDprijs. Er moet dus meer aan de hand zijn. Kunnen we de GOUDmarkt in zijn huidige vorm nog vertrouwen? Onderstaand zijn 4 opvallende divergenties op de GOUDmarkt bij de daling van afgelopen vrijdag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

3 verrassende redenen waarom GOUD beter is dan de dollar

Onderstaande infographic van Visual Capitalist legt perfect uit waarom we ons laten misleiden door nominaal fiatgeld. De prijs van een goed stijgt dan wel in nominale termen, maar een stijging is afhankelijk van 2 zaken: de stijging van de waarde van het goed of een daling van de waarde van de munt. GOUD is door de eeuwen heen een constante waarde geweest en dus veel beter geschikt om de waarde van goederen mee te vergelijken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs