EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5131 tot 5135 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Texas wil haar GOUD terug

Een goed voorbeeld(Duitsland) doet goed volgen moet de Amerikaanse staat texas hebben gedacht gezien een nieuw wetsvoorstel hangende dat de Texas Bullion Depository tot $ 1 miljard aan GOUDstaven van de Universiteit van Texas Investment Management Co, en opgeslagen door de Federal Reserve, in eigen handen wil nemen.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

GOUD herstelt dankzij crisis rond Cyprus

Voor het eerst dit jaar hebben Europese beleggers weer netto geld ingelegd in GOUD-ETFs. Reden is de onzekerheid die is ontstaan door de bankencrisis op Cyprus.

De netto-instroom bedroeg de afgelopen week 139,4 miljoen dollar, meldt ETF-aanbieder ETF Securities.

Lees verder op fondsnieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 maart 2013

Water is nu al GOUD waard

De zoetwaterreserves van deze wereld worden steeds vaker twistappel tussen strijdende belangen. In het slechtste geval kan schoon water een privilege worden voor de rijken. Bedrijven, etnische groepen of andere belanghebbenden kunnen een monopoliepositie verwerven door  zichzelf waterreserves toe te eigenen. Er zijn gevallen bekend van rivieren die werden afgetapt of omgeleid, terwijl mensen die stroomafwaarts wonen, zonder kwamen te zitten. Wat kunnen we doen om te voorkomen dat water in de toekomst alleen beschikbaar zal zijn voor wie dat kan betalen? Goede internationale afspraken en actieve burgers die water als een grondrecht bewaken zijn bittere noodzaak.

Zonder water is geen leven mogelijk, maar ook geen economie, industrie of verkeer. Al deze processen hebben veel water nodig. Op dat water moet dus goed gepast worden.

Lees verder op zilvervis.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Jim Rickards bespreekt het nieuwe GOUDbezit in de staat Texas (VIDEO)

In de staat Texas in de VS staan er enkele belangrijke ontwikkelingen op til aangaande het bezit van GOUD. Er ligt momenteel een voorstel op tafel om een eigen staatdepot op te richten, buiten de regelgeving van Washington om.

Wordt het nieuwe voorstel inzake het GOUD van Texas aanvaard, en zo ja, zullen er nog andere staten in de VS volgen? Jim Rickards voorziet van tekst en uitleg…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Kijk naar de waarde van GOUD, niet naar de GOUDprijs

Om de hele GOUDmarkt beter te begrijpen, is het beter om naar de waarde van GOUD te kijken en niet naar de GOUDprijs. De waarde van GOUD uit zich in de vraag naar fysiek GOUD, de GOUDprijs is al lang geen reflectie meer van de prijsevolutie door het spel van vraag en aanbod.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs