EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5131 tot 5135 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Speculatie over centralebankGOUD weegt op koers

Nee, wij hebben geen plannen om ons GOUD te verkopen. Met die boodschap probeerde de Cypriotische centrale bank vandaag de geruchten de kop in te drukken als zou ze op die manier 400 miljoen euro aanleveren om de oplopende schuldenlast te helpen derven.

Nochtans staat een dergelijke operatie wel ingeschreven in het voorstel waarmee het eiland zijn economie moet opkalefateren in ruil voor een noodlening van 10 miljard euro. Als de verkoop zou doorgaan, verliest Cyprus bijna 10,4 ton van zijn totale GOUDvoorraad van 13,9 ton. In februari waardeerde de centrale bank haar GOUD nog op 563,4 miljoen euro.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Chileense rechter legt omstreden GOUDmijn stil

De Chileense rechter heeft op 10 april de werken aan de omstreden mijn 'Pascua Lama' in de Andes helemaal laten stilleggen. De GOUD-, zilver- en kopermijn is eigendom van de Canadese multinational 'Barrick Gold'.

De Chileense rechter heeft op 10 april de werken aan de omstreden mijn 'Pascua Lama' in de Andes helemaal laten stilleggen. De GOUD-, zilver- en kopermijn is eigendom van de Canadese multinational 'Barrick Gold'.

Het Pascua-Lamaproject wordt gerealiseerd in de noordelijke Huascovallei, waar drie gletsjers tienduizenden kleine boeren van water voorzien. Volgens tegenstanders kunnen de activiteiten van Barrick Gold de inkrimping van de gletsjers versnellen en kan de cyanide die het bedrijf voor de GOUDwinning gebruikt, het smeltwater vervuilen.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

GOUD is en blijft een veilige haven

De Federal Reserve heeft dan wel aangegeven dat ze tegen het einde van het jaar quantitative easing willen stoppen of afbouwen, mogelijk is dit een verbale tactiek om de GOUDprijs naar beneden te krijgen. Eerst zien en dan geloven. De balansen van de centrale banken liegen er niet om, deze blijven in stijgende lijn. Vroeg of laat zal de GOUDprijs zich aanpassen aan deze evolutie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

India kocht vorig jaar 864 ton GOUD

India kocht vorig jaar 864 ton GOUD

India kocht vorig jaar 864 ton GOUD

India heeft in 2012 zes procent meer GOUD gekocht dan een jaar eerder. Volgens de World Gold Council kocht India 864 ton aan GOUD, waarvan 552 ton in de vorm van juwelen. GOUDen sieraden worden in India niet alleen gezien als een cadeau, maar ook als een vorm van vermogensbehoud. Men hoeft er dan ook niet lang over na te denken om een stapel roepies, die door inflatie ieder jaar minder waard zijn, in te wisselen voor wat fysiek GOUD.

Lees verder op
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Chinese GOUDimport uit Hong Kong bijna verdubbelt vorige maand

China importeerde bijna 100 ton GOUD uit Hong Kong in de maand maart, dit is bijna dubbel zoveel dan de 51.000 ton GOUD in februari. Netto kwam de GOUDimport uit op bijna 61 ton aangezien er ook 36 ton GOUD van China naar Hong Kong vloeide.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs