EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
24
kliks
24
kliks
22
kliks
19
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5131 tot 5135 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Het antwoord van India op de uitverkoop van GOUD

Panic, depression, rage, suicidal ideations: watching the US mainstream media, one would think that these are the prevailing sentiments among those who unlike the prevailing "developed world" speculative class, are invested most heavily in physical old - Indians, who collectively comprise the largest end-demand consumer segment for gold products. One would be very wrong.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Wat denken de wijzen der aarde over GOUD?

De GOUDcrash van afgelopen vrijdag en deze maandag hebben vele GOUDkevers aan het twijfelen gebracht. In tijden van onzekerheid is het altijd handig om eens te polsen bij de grote, bekende economen en te zien hoe zij denken over GOUD

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Lage GOUDprijs lokt meer kopers in India en China

De daling van de GOUDprijs heeft weinig indruk gemaakt. De prijsdaling was weliswaar fors en het GLD fonds moest veel GOUD verkopen, maar ondertussen neemt de vraag naar fysiek metaal alleen maar toe. In India en China is het bijzonder druk bij de GOUDwinkels. Mensen kopen massaal beleggingsGOUD en GOUDen sieraden.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

Het GLD GOUD-ETF verkocht dit jaar al 200 ton GOUD!

Een belangrijke aanbieder van fysiek edelmetaal is het GLD, het grootste GOUD-ETF ter wereld. Beleggers zijn bang geworden of zakten door hun stoploss heen. Door de verkoopgolf van aandelen moet het fonds een stukje van haar GOUDvoorraad uit de kluis halen. Sinds begin dit jaar is er al meer dan 200 ton uit de kluis gehaald.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 april 2013

De reden waarom wij armer worden en de rijken rijker

De recente GOUDcrash was een regelrechte aanslag op de welvaart van de niet-rijken. GOUD heeft het statuut om zijn welvaart te behouden. Maar het huidige financiële systeem is ontworpen om de macht en rijkdom te centraliseren. Als de rest zich indekt met GOUD, moet er iets gebeuren om die welvaart van GOUD terug naar het centrum te brengen. Vandaar dat de GOUDcrash kan aanzien worden als een transfer van welvaart van niet-rijk naar rijk aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs