Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 5131 tot 5135
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

Weekend TV: Crash van GOUD!

De prijs van GOUD werd in de voorbije weken steeds lager gezet, met als climax een ware sell off op de laatste handelsdag van de week. GOUD dook door de steun van 1600 dollar per ounce. Hierna volgen de eerste reacties van experts uit de financiële wereld over de crash van GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

GOUDprijs in Venezuela corrigeert voor devaluatie

GOUD biedt bescherming tegen het waardeverlies van valuta. Venezuela is een mooie testcase, want hier werd de munt een week geleden met 46% gedevalueerd. Welnu, de GOUDprijs stijgt met bijna datzelfde percentage!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

Devaluerende munten: GOUD moet je hebben!

We zagen het al in Iran, Japan en in Venezuela. Als een munt in waarde daalt, door zowel de munt op lange termijn te devalueren (Japan) als door een directe devaluatie (Venezuela), blijft je koopkracht overeind met GOUD. Dit is nu ook het geval in Egypte.

De GOUDprijs bereikte nieuwe recordhoogtes in euro op het hoogtepunt van de eurocrisis. De GOUDprijs bereikte recent ook een nieuw record in Japanse Yen. En na de devaluatie van de Bolivar, steeg de GOUDprijs naar een nieuw record in de Venezolaanse munt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

GOUDhandel tussen Turkije en Iran aan banden gelegd?

Iran verkoopt gas aan Turkije en krijgt in ruil daarvoor Turkse lira. Daarmee kopen Iraanse smokkelaars GOUDbaren, die ze terugbrengen naar Iran of verkopen in Dubai voor Amerikaanse dollars. Door aangescherpte sancties kan Iran straks moeilijker GOUD kopen in Turkije.

Bron: reuters.com
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

GOUDhandel van Turkije naar Iran getroffen door nieuwe sanctie VS

ISTANBUL (Reuters) - Tighter U.S. sanctions are killing off Turkey's gold-for-gas trade with Iran and have stopped state-owned lender Halkbank from processing other nations' energy payments to the OPEC oil producer, bankers said on Friday.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$