EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5136 tot 5140 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

India kocht vorig jaar 864 ton GOUD

India is een belangrijke speler in de GOUDmarkt. In de Indiase cultuur speelt GOUD een veel grotere rol dan in de onze en daarnaast heeft het land een gigantische populatie. De Indiërs kochten in 2012 gezamenlijk 864 ton GOUD, zes procent meer dan een jaar eerder.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Gepriegel met GOUD

Leidse en Delftse natuurkundigen werken samen aan elektrische verbindingen van één molecuul groot. Met succes. ‘Dit is een mijlpaal: we kunnen nu met complexe moleculen werken, en we weten ook echt wat we aan het doen zijn.’

Eerstejaars natuurkundestudenten doen vrij snel aan het begin van het jaar een proefje met een GOUDdraadje. Als je zo’n draad heel voorzichtig steeds verder uitrekt, wordt hij in het midden steeds dunner. Op een gegeven moment is hij zo dun, dat slechts één GOUDatoompje de linker en de rechterkant met elkaar verbindt.

Lees verder op mareonline.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Infographic: Het belang van ratio's

Een infographic van VisualCapitalist laat zien hoe belangrijk het is om te kijken naar ratio's, omdat die een zuiverder beeld verschaffen van onderlinge waarde dan een notering in dollars. Wat in dollars stijgt kan tegelijkertijd dalen in termen van GOUD of olie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Cypriotische verkoop van GOUD is te verwaarlozen feit

Cyprus deed ons gisteren even de wenkbrauwen fronsen toen het bericht dat de centrale bank van eiland ca. 10 ton GOUD verkocht voor ongeveer 400 miljoen Dollar. Dat was de grootste GOUDverkoop sinds de Franse centrale bank in 2009 17.4 ton GOUD verkocht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Wikileaks: GOUD vrij verhandelbaar maken tussen centrale banken

In Europa zag men na de ontkoppeling van GOUD aan de dollar de kans schoon om aan een nieuw monetair systeem te werken, één waarin de status van GOUD als ultieme reserve in ere wordt hersteld. In 1974 kwamen Zijlstra, Duisenberg en Oort bijeen en werden plannen gemaakt voor vrij verhandelbaar GOUD, gewaardeerd tegen marktprijs.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs