Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 5136 tot 5140
Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

GOUD beleefd grootste wekelijkse daling sinds December

Eerder deze week werd ook al bericht dat GOUD alleen maar aan het dalen is, en een koers van 1640 dollar per troy ounce niet ondenkbaar zal zijn. Nog in dezelfde week is het dan zover: GOUD is vandaag al onder de 1640 dollar gekropen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

India blijft de grootste GOUDconsument ter wereld

De groter dan verwachte vraag naar GOUD in het vierde kwartaal bezorgt India alsnog de titel van grootste GOUDconsument ter wereld. Vorig jaar leek het er nog naar uit dat China de fakkel zou overnemen, maar zover is het dus (nog) niet gekomen.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

Ook Zuid-Korea kocht veel GOUD

Zuid-Korea, de vierde grootste economie van Azië, heeft de laatste jaren ook actief GOUD gekocht. Haar GOUDreserve groeide van 14,4 ton in juli 2011 naar 84,4 ton nu, een stijging van 70 ton. In anderhalf jaar tijd klom dit exportland van de 56e naar de 36e plaats op de wereldranglijst.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Centrale banken kopen op grote schaal GOUD

Hoe komt het dat de GOUDprijs maar niet in beweging komt? Van de centrale banken hangt het zeker niet af, want die kochten vorig jaar de grootste hoeveelheid GOUD in bijna 50 jaar. Eén en ander blijkt overduidelijk uit de cijfers die door de World Gold Council (WGC) vandaag werden bekendgemaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Wordt GOUD de nieuwe standaard voor de oliehandel?

Gaan we binnenkort GOUD verhandelen in GOUD in plaats van dollars? Is dat de echte reden waarom Rusland en China zoveel GOUD inslaan? En wat zou dit betekenen voor de dollar en voor Amerika?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$