Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 5136 tot 5140
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zaterdag 9 maart 2013

Klanten Perth Mint verkopen hun GOUD niet

Ondanks de prijsdaling van GOUD ziet analist Bron Suchecki van de Australische Perth Mint weinig klanten die hun edelmetaal van de hand doen. "Het GOUD is in sterke handen, dat is een positief signaal voor de GOUDmarkt".

Bron: youtube.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Beppe Grillo over de banken en GOUD (1998)

Beppe Grillo is a comedian, blogger turn politician who is causing a lot of distress in the fake facade of the monetary system in Europe. After watching this video, you know why.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Duitsland stoot zich wel 2 keer aan dezelfde steen

In de jaren dertig vernietigde de besparingspolitiek van Duitsland het systeem van de GOUDstandaard, nu zullen ze het systeem van de Euro vernietigen. In beide gevallen was er een systeem van vaste wisselkoersen, de GOUDstandaard in die tijd, vandaag de Euro.

Grillo wordt ondersteund door gerespecteerde economen waaronder Nobelprijswinnaars als Paul Krugman en Joseph Stiglitz. Zij adviseren hem in zijn economisch beleid, samen met de Franse econoom Jean-Paul Fitoussi. Grillo's vijf-sterren beweging is geen afkooksel van een politieke clown. Zijn kiezers zijn voornamelijk afkomstig uit de linker kamp.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Japan beleeft een ware bull market in GOUD!

Voor westerse investeerders viel er de afgelopen maanden niet veel te rapen met een belegging in GOUD, maar de situatie in Japan bewijst hoe snel de situatie kan veranderen. Het land van de rijzende zon beleeft op kousenvoeten een bull market in GOUD, zeer tot genoegen van de Japanners die tijdig voor een ‘fiat currency’ exit hebben gekozen.

De stijging van de GOUDprijs in Yen heeft uiteraard alles te maken met de verzwakking van de koers van de Yen. Vorig jaar in juli kostte een troy ons GOUD nog 125.000 Yen, nu moet voor datzelfde ons al 145.000 Yen worden betaald. In februari werd op 155.000 Yen een all-time high bereikt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 8 maart 2013

Verkoop GOUDbaren verdubbelde tijdens feestdagen in China

Tijdens het Chinese Nieuwjaar waren GOUD en juwelen erg in trek bij de Chinezen. De reguliere winkelverkopen waren iets beter dan een jaar geleden, maar de vraag naar GOUD steeg veel harder. Dat kwam voornamelijk door de lagere GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$