EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5146 tot 5150 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Mijnproductie China bereikte in 2012 record van 403 ton

De Chinese GOUDmijnen draaien op volle toeren. Was het land in 2011 al de grootste producent ter wereld met 355 ton, in 2012 werd zelfs de grens van 400 ton gepasseerd. China verzamelt veel GOUD, waarvan een deel waarschijnlijk toegevoegd zal worden aan de reserves van de centrale bank.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Nieuwe GOUDvondsten nemen in sneltempo af

Een studie wijst aan dat nieuwe GOUDvondsten de laatste 10 jaar in een dalende lijn zitten. De laatste 4 jaar is deze trend zelfs nog versterkt. De daling neemt toe in het aantal vondsten maar ook in de gevonden grades. Dit wijst erop dat de gemakkelijk te vinden GOUDvoorraden tot het verleden behoren aldus Mineweb.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

"De Fed verkoopt GOUD om prijs te onderdrukken"

De Telegraaf schreef onlangs wat over mogelijke manipulatie van de GOUDprijs door de Federal Reserve. Eric Sprott gaat nog een stap verder, want hij verdenkt de Amerikaanse overheid ervan een deel van de GOUDvoorraad te verkopen om de prijs laag te houden. Hij vergelijkt de import en export van GOUD in de VS en ziet dat er minder GOUD beschikbaar is dan er maandelijks uitgevoerd wordt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

GOUD in langste periode zonder nieuwe record sinds 2008

De GOUDprijs zat gedurende 28 jaar op draag zaad, zonder nieuw record, tussen 1980 en 2008. Sinds 2008 werd het ene record na het andere gebroken. Maar deze consolidatieperiode van de GOUDprijs strekt zich momenteel zo lang uit, dat we ondertussen in de langste periode zitten zonder nieuw record sinds 2008 aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013

Meerderheid Italianen voor uitlenen GOUDreserve

Een Italiaans onderzoeksbureau heeft in opdracht van de World Gold Council gevraagd hoe Italianen denken over het uitlenen van de GOUDvoorraad. Opvallend genoeg blijkt de meerderheid van 52% dat een goed idee te vinden. Maar liefst 35% heeft er geen mening over. Italië heeft een GOUDvoorraad van meer dan 2.400 ton.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs