Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 5146 tot 5150
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

GOUD versus GOUDmijnaandelen: driedubbele top in de maak?

Dat is slechts gaat met GOUDmijnaandelen zal de meeste lezers niet zijn ontgaan. De sector ondergaat weer een gruwelijke verkoopsfase. Maar zoals we eerder al aangaven in onze Gratis Nieuwsbrief is dit proces niet nieuw voor GOUDmijnsector.

We hebben er eens de grafiek bijgenomen van de performance van GOUD versus GOUDmijnen. Zoals u op de onderstaande grafiek kan zien, zijn we op weg om een driedubbele top te maken sinds de bull market voor de sector 12 jaar geleden van start ging.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

De grote rotatie is voorbij nog voor ze begon

De laatste weken wordt er veel gesproken over de grote rotatie van het geld. Er zou vooral geld van grondstoffen en obligaties naar aandelen vloeien. Dit zou de daling van de GOUDprijs en de stijging van de rentevoeten ten voordele van een stijging op de aandelenbeurs moeten verklaren. Maar de grote rotatie blijkt al voorbij nog voor ze begonnen is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

Bernanke, de grootste vriend van GOUD!

De voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, Ben Bernanke, doet er alles aan om het publiek te overtuigen van zijn gelijk. Hij probeert de tegenwind te counteren en het monetair beleid te verantwoorden om de doelen van economische groei en tewerkstelling te bereiken. Maar reële data laten echter anders vermoeden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

Een simpel systeem om veel geld te verdienen met GOUD

GOUD is een maatstaf van onze welvaart. GOUD geeft een indicatie van de waarde van ons geld. GOUD stijgt als de waarde van ons geld daalt. Wanneer kan je dan best GOUD kopen? Als GOUD stijgt tegenover de 4 grootste munten van de wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

Amerika creëert jaarlijks dubbel zoveel schulden als de waarde van hun GOUDvoorraad

Officieel bezit Amerika zo'n 8.000 ton GOUD. De waarde daarvan komt overeen met zo'n $ 400 à $ 500 miljard. De grote Amerikaanse natie creëert jaarlijks ongeveer $ 1 biljoen aan schulden. Om de berekening simpel te houden, werken we even met ronde getallen. Maar het plaatje is duidelijk, de hele GOUDvoorraad wordt op 6 maanden tijd verorberd door nieuwe schulden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$