EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
41
kliks
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5151 tot 5155 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Staat de GOUDhandel bij COMEX op instorten?

Het laatste kwartaal zijn de fysieke voorraden GOUD drastisch gedaald bij de COMEX. De COMEX (Commodity Exchange) is de referentie geworden voor de handel in papieren GOUD. Het feit dat de fysieke voorraad fors aan het dalen is kan wijzen op een tanend vertrouwen in de leefbaarheid van de papieren handel in GOUD aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Kunnen we de GOUDmarkt nog vertrouwen?

GOUDkevers zitten met de handen in de haren. De GOUDprijs blijft maar dalen terwijl de fundamenten alleen maar wijzen op een stijging van de GOUDprijs. Er moet dus meer aan de hand zijn. Kunnen we de GOUDmarkt in zijn huidige vorm nog vertrouwen? Onderstaand zijn 4 opvallende divergenties op de GOUDmarkt bij de daling van afgelopen vrijdag.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

3 verrassende redenen waarom GOUD beter is dan de dollar

Onderstaande infographic van Visual Capitalist legt perfect uit waarom we ons laten misleiden door nominaal fiatgeld. De prijs van een goed stijgt dan wel in nominale termen, maar een stijging is afhankelijk van 2 zaken: de stijging van de waarde van het goed of een daling van de waarde van de munt. GOUD is door de eeuwen heen een constante waarde geweest en dus veel beter geschikt om de waarde van goederen mee te vergelijken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

De "perfect storm" in de GOUDmarkt, GOUDprijs verder omlaag

De GOUDprijs knalde vrijdag omlaag en zet vandaag gewoon de daling voort. Op het moment van schrijven kost een troy ounce GOUD €1087, bijna €300 onder het all-time high van september vorig jaar!! De "perfect storm" treft de GOUDmarkt en veroorzaakt zware verkoopdruk.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

GOUD en zilver worden interessant

De edelmetalen kregen vrijdag rake klappen. GOUD verloor ruim 5% en de zilverprijs kelderde zelfs met 6%. Is het nu interessant om te kopen?  Het sentiment werd gedrukt door het nieuws dat Cyprus als onderdeel van de pogingen om de bailout te bekostigen zou overwegen een groot deel van de GOUDvoorraad te verkopen. De hoeveelheden waar het om gaat zijn zeer beperkt dus daar ging het niet om. GOUD -en zilverbeleggers waren bang dat dit een precedent zou kunnen scheppen voor andere landen. Wat zou er gebeuren als andere landen hun GOUD moesten verkopen bij een redding? Portugal heeft 382,5 ton GOUD en  Spanje heeft circa 281 ton GOUD in bezit. Die van Italie is 2400 ton, de vier na grootste ter wereld. De verkoop van Cyprus zou dus slechts een druppel in een oceaan zijn. Dit risico was niet ingeprijsd in de markt.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs