EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5151 tot 5155 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 21 april 2013

GOUD & de mijnen: overleven in de Killing Fields

Dit citaat van Stewart Thompson geeft uitstekend weer waar we ons momenteel bevinden in de cyclus van het GOUD en de GOUDmijnaandelen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Recordaantal Fysiek GOUD verkocht door lage prijzen.

One of the more curious revelations of the New Normal is the fundamental dichotomy when investing between paper "investors", or those who chase returns based on intangible, fiat-based and central bank-backed promises, such as capital appreciation or cash flow streams, and those who would rather convert their paper money into hard assets, even if said assets can not be, in the immortal words of Warren Buffett, fondled, or otherwise generate a cash-based return. Such as gold.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Hoe je in 90 minuten de GOUDkoers kunt manipuleren

Hoe je in 90 minuten de GOUDkoers kunt manipuleren

Hoe je in 90 minuten de GOUDkoers kunt manipuleren

Wij zijn bij Geennieuws beslist geen aanhangers van allerlei samenzweringstheorieën , maar afgelopen week  gebeurden er een aantal opmerkelijke zaken, die ons deden besluiten tot een nader onderzoek. Misschien dat u zich niet alle dagen met de koers van GOUD bezig houdt en uw geld liever investeert in Douwe Egberts punten want uiteindelijk schrijven wij op deze site voor Nederlands publiek. Nadat de koers van GOUD de laatste tijd steeg, vorig jaar omstreeks deze tijd hadden wij het nog over een € 32.000 / kilo, de prijs in een jaar steeg naar circa € 43.000 / kilo zagen wij afgelopen week opeens de koers  een geweldige duikvlucht maken naar € 33.800 / kilo waarna de prijs zich uiteindelijk stabiliseerde op rond de € 34.000/kilo.

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

GOUD / Zilver. . .en toen?

streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Hier een paar meningen van deskundigen op dit gebied: Beursbox Tom Lassing, Maarten Verheyen, en een link naar artikel op ZeroHedge dat behoorlijk objectief overkomt.

Lees verder op vrijspreker.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 april 2013

Weekend TV – Experts bespreken zilver

Deze week bekijken we de situatie bij zilver. Het witte edelmetaal deelde lang niet zo fors in de klappen tijdens de recente crash van GOUD. Enkele experts gaan na wat er gaande is…

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs