Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5156 tot 5160
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Deze grondstof is momenteel een koopje

Net zoals de GOUDprijs heeft de zilverprijs het niet onder de markt de laatste maanden. Dit jaar alleen al daalde de zilverprijs met 9 %. Money Morning Global Resources specialist Peter Krauth verklaarde recent nog dat zilver momenteel een fantastische opportuniteit biedt voor de tegendraadse belegger.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Wie wil er nog junior miners hebben?

De junior GOUDmijnen worden verkocht alsof ze niets meer waard zijn. De sell off in de sector is ongezien. Roepen dat we de bodem bereikt hebben is nutteloos, er wordt telkens weer een diepere bodem gevonden. Dit is het segment waar je een sterke maag voor moet hebben en veel engelengeduld wil je er veel geld mee verdienen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Dit is de reden waarom GOUD binnenkort boven 2000 dollar knalt!

De prijs van GOUD leeft van de rente, meer bepaald de negatieve reële rente. De reële rente bekomt u wanneer u de rente op staatsschuld verrekent met inflatie.

GOUD tiert welig in een omgeving van negatieve reële rentes omdat het gele edelmetaal de koopkracht van uw vermogen beschermt tegen de destructieve krachten van inflatie.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Sterke dollar: slecht voor aandelen en GOUD

Sinds begin van het jaar is de dollar sterker geworden. De Dollar Bullish ETF (UUP), die de evolutie van de dollar ten opzichte van andere munten meet, stijgt en zit in een opwaartse trend. Het staat nu op het hoogste niveau in 6 maanden en de stijging kan zich nog verder zetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Diegene die een herstel van de GOUDprijs verwachten, kunnen best nog even wachten

Dat de GOUDprijs het al enige tijd niet goed doet, is een open deur intrappen. Sinds september corrigeerde de GOUDprijs al meer dan 10 % en sinds zijn piek in 2011 al meer dan 20 %. Maar dit kadert perfect in de langdurige zijwaartse beweging die de GOUDprijs typeert sinds 2011.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$