EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
19
kliks
16
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5156 tot 5160 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

‘Margin calls hebben GOUD de nek omgedraaid’

De scherpe koersval bij het GOUD kan aan een aantal factoren toegeschreven worden, maar wat zeker een rol heeft gespeeld is het optrekken geweest van de margin calls. Daardoor werden heel wat beleggers gedwongen om de posities te sluiten, willen of niet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Ook de CME verhoogt margeverplichtingen GOUD en zilver

De CME Group heeft de verplichte marges voor contracten GOUD en zilver aan de COMEX verhoogd in een poging de speculatieve vraag af te remmen. Door meer onderpand te vragen van beleggers kunnen ze minder contracten afsluiten. Gisteren verhoogde de Shanghai Gold Exchange ook al de marges.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 april 2013

Implosie GOUDprijs valt samen bomaanslagen in Boston

We overdrijven geenszins door te stellen dat maandag een bewogen dag was op de markten. De implosie van de GOUDprijs deed de gemoederen hoog oplaaien, er deden de vreemdste theorieën de ronde over wat er in de afgelopen 2 dagen daadwerkelijk is gebeurd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

GOUD en Zilver prijs worden gemanipuleerd

Stel je voor, dat de overheid verplicht was haar beleid te voeren op basis van een door GOUD gedekte munt. Dan zouden ze minder kunnen lenen, minder besteden en zorgvuldiger met de terugbetaling van hun schulden omgaan. Maar in plaats van zichzelf te controleren, proberen ze nu de controle over de toegang tot GOUD te verkrijgen. In tegenstelling tot de dollar, de euro en alle andere papieren valuta’s, is GOUD geen slaaf van iemand anders zijn balans. Niemand kan 5000 jaar geschiedenis devalueren. GOUD is nog nooit tot waarde nul gezakt. Aandelen, obligaties en papiergeld kunnen deze claim niet maken.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: maandag 15 april 2013

Howard Ward over GOUD: ‘Gooi de koffer maar vol!’

Howard Ward van GAMCO liet op CNBC duidelijk verstaan dat, indien beleggers geloven dat de Fed & Co nog doorzetten met QE, dit hét moment is om positie in te nemen in GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected]nl.

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs