EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5156 tot 5160 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

India zal dit jaar opnieuw meer GOUD importeren

De vraag naar GOUD in India zal dit jaar naar schatting hoger liggen dan vorig jaar. De World Gold Council verwacht dat de Indiase GOUDmarkt dit jaar goed is voor een vraag naar 865 tot 960 ton GOUD. Dat is bijna een kwart van de wereldwijde GOUDvraag. India heeft zelf vrijwel geen GOUDmijnen en moet bijna al het GOUD importeren.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Santelli: ‘GOUD is geen GOUD meer!’

Rick Santelli liet weer eens van zich horen op CNBC. De on-air editor staat bekend voor zijn uitgesproken meningen. Vandaag trok hij van leer over de GOUDmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Kan er een nieuwe GOUDconfiscatie komen

The Telegraph vraagt zich af of het mogelijk is dat een overheid kan overgaan tot de confiscatie van GOUD. Hoewel het altijd mogelijk is, lijkt de confiscatie van GOUD tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. The Telegraph haalt hiervoor enkele heel interessante redenen aan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Cramer: ‘Noem me maar een Goldbug”

Ondanks de turbulentie in de markten heeft de GOUDprijs weinig gedaan, tot verbazing van velen. Jim Cramer nam het op voor het gele edelmetaal op CNBC.

Volgens Cramer zijn de fundamenten vandaag zeer goed voor GOUD: de vraag blijft toenemen terwijl er almaar minder GOUD wordt bovengehaald.

Noem Jim Cramer bij deze maar een Goldbug…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 maart 2013

Marc Faber: Zelfs GOUD is niet veilig voor wat nog komt

Bloomberg stelde de vraag aan Marc Faber waarom de GOUDprijs het zo moeilijk heeft om door te breken. Ondanks de problemen in Cyprus en ondanks de vergrote vraag naar fysiek GOUD, heeft de GOUDprijs zijn momentum van het begin van deze maand niet verder kunnen zetten. Maar Faber, Dr. Doom, waarschuwt dat zelfs GOUD niet veilig is voor hetgeen nog staat te gebeuren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs