EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5156 tot 5160 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Goldman Sachs: GOUDprijs gaat verder omlaag, ga short!

Goldman Sachs verwacht dat de Amerikaanse economie weer zal herstellen en dat men daarom uit GOUD zal stappen. De GOUDprijs zal dit jaar zakken naar een gemiddelde van $1.545 zijn gaat in 2013 verder omlaag naar $1.350 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

GOUDprijs breekt weer records in Japanse yen

De valutaoorlog eist haar tol, want Japanners betalen nu veel meer voor een klompje GOUD. In een week tijd is de GOUDprijs in de lokale valuta met 9% gestegen! Met ¥157.000 per troy ounce is GOUD duurder dan in de afgelopen dertig jaar. Het record van 1980 is nog niet gebroken, toen kostte een troy ounce GOUD even meer dan ¥200.000.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

6 nieuwe GOUDgrafieken wijzen op een prijsexplosie!

Voor de meeste lezers van ons werk zal het geen geheim meer zijn: we zijn grote voorstanders van een stevige positie in GOUD.

Voor de meeste lezers van ons werk zal het geen geheim meer zijn: we zijn grote voorstanders van een stevige positie in GOUD.

Afgelopen weekend hielden we nog een uitgebreid betoog voor GOUD. Enkele weken eerder voerden we nog een uitvoerig pleidooi voor GOUDmijnaandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Kyle Bass snapt niets van de lage GOUDprijs

Vermogensbeheerder Kyle Bass snapt niet waarom de GOUDprijs zo laag staat. Centrale banken hanteren een zeer soepel monetair beleid en de situatie in Japan laat zien dat de waarde van de valuta ondermijnd zal worden om de schuldenberg weg te werken. Dat moet beleggers juist richting GOUD drijven. Toch blijft de prijs relatief laag.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Waarom daalt GOUD?

De 65-jarige John Demetriou was tot voor kort een rijke gepensioneerde en leefde van zijn spaargeld. Hij had $1 miljoen verzameld en het geld stond bij de Laiki bank. Hij ging de vrijdag van het Cypriotische reddingsweekend slapen als een rijk man, maar werd arm wakker…

Zijn vermogen boven de 100.000 euro werd bevroren en het is nog maar af te wachten hoeveel hij ervan terug ziet. Er wordt al gesproken over verliezen van 80%. Demetriou maakte de fout om te gerust te zijn. Te goedgelovig, zeg maar. Zo van: "het komt allemaal wel in orde. De overheid zal er wel voor zorgen dat ons spaargeld veilig is".

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs