Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 5161 tot 5165
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Met de Chinese buitenlandse valuta koop je al het GOUD van alle centrale banken,… twee keer!!

De Chinezen hebben een enorm grote berg aan buitenlandse valuta opgebouwd, voornamelijk dollars. De buitenlandse valutareserves steeg met 700 % sinds 2004. Sinds dat jaar zijn de buitenlandse reserves groter dan de officiële waarde van de wereldwijde GOUDvoorraden, nu zijn ze meer dan 2 keer zo groot.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Grootste ‘private’ GOUDkluis ter wereld ligt zij aan zij met die van de Federal Reserve

is op zoek gegaan naar de grootste private GOUDkluizen ter wereld. Daarbij stootte het op verschillende verrassende wendingen. Na onderzoek blijkt JP Morgan, als opvolger van het ooit machtige Chase Manhattan, de grootste private kluis ter wereld te bezitten.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

Gebruiken JP Morgan en de FED dezelfde kluis?

Het gebouw van JP Morgen waaruit de kluis benaderd kan worden is gebouwd recht tegenover het hoofdkantoor van de FED. Nu is dat opzich nog niet heel erg spannend, maar de kluis van JP Morgan bevindt zich diep onder de grond tegen de diepste steenlagen van Manhattan. Door middel van allerlei technologie wordt ervoor gezorgd dat grote hoeveelheden GOUD veilig liggen opgeborgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

GOUDen handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland

De GOUDen handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland. In het referendum over strengere regels voor bonussen en vertrekpremies tekent zich een duidelijke meerderheid af voor invoer daarvan. De eerste resultaten laten zien dat 70 procent voor strengere regels is.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

GOUD en zilver weekoverzicht - week 9

Een kort overzicht van de prijsontwikkeling en het nieuws van afgelopen week met betrekking tot GOUD en zilver.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$