EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5161 tot 5165 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Hoe kapitaalvlucht in de EU er vandaag echt uitziet: 1 ton GOUD in een auto

Het geld van grote spaarders confisceren is acceptabel, zolang de kleine spaarders maar met rust worden gelaten. Dat heeft Federico Ghizzoni, de chief executive officer van de Italiaanse bank Unicredit gezegd tegen het persagentschap Bloomberg. Ghizzoni dringt ook aan op een Europese oplossing. 'We kunnen niet tolereren dat in verschillende landen verschillende regels gelden.' U bent gewaarschuwd, dus.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Geen GOUD voor abnamro klanten

Die niederländische Bank ABN AMRO hat sich zum 1. April entscheiden, die eigenen Geschäftsbedingungen zu ändern. Diese betreffen vor allem Anleger, die physisches Gold oder andere Edelmetalle bei der Bank eingelagert haben. Wie ein Schreiben der Bank an ihre Kunden zeigt, werden von nun an die Edelmetalle nicht mehr an ihre Besitzer physisch ausgegeben. Vielmehr erhalten die Bankkunden den Geldwert ihrer Edelmetalle. Das Gold und die anderen Edelmetalle seien aber weiterhin bei der Bank gut aufgehoben. Die ABN Amro ist die größte niederländische Bank.

Lees verder op deutsche-wirtschafts-nachrichten.de
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Is de Federal Reserve de wanhoop nabij?

De manipulatie van de GOUDprijs is in feite illegaal, maar aangezien het gebeurt in opdracht van de Amerikaanse overheid, wordt het door de vingers gezien. Als GOUD geen bedreiging was van de dollar, zou de prijs ook niet gemanipuleerd moeten worden. De Federal Reserve is vermoedelijk de wanhoop nabij aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

GOUD is een politiek spel geworden

De daling van de GOUDprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de GOUDprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de GOUDprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de GOUDprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Japanse staatsobligaties diep in het rood

Gisteren stegen de koersen van Japanse staatsobligaties, aandelen en GOUD als gevolg van het stimuleringsprogramma dat de Bank of Japan aankondigde. Helaas was de vreugde van korte duur, want de rente op de 10 jaars staatsobligatie steeg vandaag van 34 naar meer dan 60 basispunten! Een gevaarlijke beweging voor een land dat meer dan 200% schuld/GDP heeft.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs