EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5161 tot 5165 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Meeste banken nu negatief voor GOUD. Tijd om te kopen?

SocGen is verkoper van GOUD en vreest dat de prijs tot ver beneden het eerdere koersdoel van $1375 kan crashen. Eerder lieten ook al Rabobank en, als ik me niet vergis, Credit Suisse zich laagdunkend uit over GOUD.

Mooi zo, zou ik zeggen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Mark Hulbert: ‘Dit heb ik nooit eerder gezien bij GOUD

We serveerden onze lezers in de voorbije dagen al 6 nieuwe GOUDgrafieken die wijzen op extreme uitersten op vlak van sentiment in de GOUDmarkt. De laatste grafiek had het meer bepaald over de HGNSI, de Hulbert Gold Newsletter Sentiment index.

We zaten in de voorbije dagen niet stil en gingen opzoek naar meer conformatie inzake dit gegeven van historisch pessimisme onder de auteurs van financiële adviesbrieven. Het blijkt dat de laatste meting van HGNSI uitkwam op 31% short positie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Wikileaks cables: Duitse minister van Financien Schmidt over GOUD

Een schat aan informatie komt naar voren in onlangs gepubliceerde Wikileaks cables. In dit bericht de uitspraken van de Duitse minister van Financiën van 1972 tot 1974, Helmut Schmidt. Hij voorspelt dat centrale banken op een dag onderling hun balans zullen vereffenen met behulp van fysiek GOUD, tegen een prijs die ze zelf met elkaar overeenkomen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 11 april 2013

Wikileaks cables: Franse president over GOUD en het IMF

Nieuwe Wikileaks cables die deze week gepubliceerd werden bieden een schat aan informatie over hoe men op hoog niveau denkt over de rol van GOUD in het monetaire systeem. Marketupdate doet verslag en zal verschillende documenten publiceren op haar website.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 10 april 2013

Japan zet edelmetalen in vuur en vlam!

Dan Norcini is een trader die een sterk trackrecord heeft opgebouwd van zijn voorspellingen in GOUD, zilver en andere grondstoffen. Volgens Norcini zitten we nu in eenzelfde situatie waarbij de zilvermarkt meer dan 500 % steeg en de GOUDmarkt bijna 200 %. Aanzet zijn de acties van de Bank of Japan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs