EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5166 tot 5170 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Cyprus wil GOUDmijnproductie opstarten

Cyprus gaat in eigen land intensief zoeken naar GOUD. De regering heeft veel nieuwe vergunningen uitgegeven aan exploratiebedrijven, die in totaal 140 km² gaan afzoeken naar GOUDreserves. Bij 2 gram per ton is een GOUDmijn economisch rendabel, zo denken analisten. Het opzetten van een GOUDmijn duurt doorgaans acht jaar.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

GOUD op weg naar sterkste weekwinst in 4 maanden

De debacle in Cyprus heeft de interesse voor GOUD weer doen toenemen. Hoewel de stijging gestaag gaat, ziet het er toch naar uit dat we de derde weekwinst op rij krijgen en dat we de sterkste stijging op weekbasis gaan zien in de laatste 4 maanden.

Het hoogtepunt van 26 februari, toen GOUD nog op $ 1.620 noteerde, wordt een belangrijk mikpunt voor de GOUDprijs. Als de GOUDprijs zich boven dit niveau kan nestelen, kan dit de interesse aanwakkeren en een nieuwe momentum creëren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 maart 2013

Waarom het van belang is fysiek GOUD zelf te bewaren

SMART Capital is ons advies altijd geweest om GOUD in fysieke vorm aan te kopen: staven of munten. Papieren afkooksels moet men links laten liggen. Ook een GOUDrekening bij de bank is niet wat we zoeken. Dat is enkel fysiek GOUD dat u zelf bewaart, zodat elk tegenpartijrisico volledig is uitgesloten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 24 maart 2013

GOUD en zilver report (Week 12)

De prijsontwikkeling van GOUD en zilver over de afgelopen week, compleet met de belangrijkste ontwikkelingen in de GOUDmarkt en zilvermarkt. Wekelijks op Marketupdate.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 24 maart 2013

Oorlog tussen fiatgeld en GOUD

Als Duitsland haar GOUD repatrieert, is dat slechts een van de vele waarschuwingssignalen het gehele wereldwijde papierengeldsysteem aan het bezwijken is onder het gewicht van de zware last aan schulden. Het is duidelijk; uiteindelijk zal de dollar zijn status als de wereld reservemunt verliezen. En dus verliest de VS haar recht geld te drukken om hun schulden te ‘betalen’, erger nog, de schuldenbom blijft alsmaar doorgroeien, en Amerika en de rest van de wereld wordt geconfronteerd met een zeer ernstige financiële crisis.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs