EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5166 tot 5170 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

GOUD is een politiek spel geworden

De daling van de GOUDprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de GOUDprijs was perfect getimed en geregistreerd volgens Jim Sinclair.

De daling van de GOUDprijs moet ervoor zorgen dat de fiatmunten in een goed daglicht worden geplaatst. Een daling zoals we die deze week zagen, kan alleen maar door manipulatie van de GOUDprijs. Er zijn geen fundamentele redenen te vinden die een dergelijke daling rechtvaardigen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Japanse staatsobligaties diep in het rood

Gisteren stegen de koersen van Japanse staatsobligaties, aandelen en GOUD als gevolg van het stimuleringsprogramma dat de Bank of Japan aankondigde. Helaas was de vreugde van korte duur, want de rente op de 10 jaars staatsobligatie steeg vandaag van 34 naar meer dan 60 basispunten! Een gevaarlijke beweging voor een land dat meer dan 200% schuld/GDP heeft.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

GOUDprijs onderuit terwijl de vraag niet aan te slepen is

Volgens beleggingsspecialist Maarten Verheyen is er de afgelopen week 3 tot 4 keer meer GOUD verkocht dan de weken ervoor. Hij constateert dat de interesse voor GOUD er opééns weer is. Hij zegt: “Dan spreken we alléén nog maar over Nederland en België. Dan kan je je voorstellen hoe druk de GOUDhandelaren in Griekenland en Spanje het vandaag hebben”? Hij verbaast zich erover dat, gezien de vraag naar GOUD, de prijzen van GOUD en zilver vallen als een baksteen. “Spaarders zetten hun bankrekening om in GOUD, maar op de financiële markten gaat de prijs keihard onderuit”! Omdat het GOUD niet aan te slepen is zou de prijs ervan moeten stijgen, maar het tegenovergestelde gebeurt. Dat kan volgens Verheyen alléén maar omdat iemand die markt naar zijn hand zet.

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 april 2013

Politie Toont Beelden Van Flinke GOUDvangst - Algemeen - Video - Zie.nl

Politie toont beelden van flinke GOUDvangst Italiaanse agenten hebben tijdens een routinecontrole aan de grens met Zwitserland zo’n 110 kilo GOUD gevonden in een auto. De straatwaarde ligt rond de 4,5 miljoen. De ontdekking werd zondag gedaan, de beelden zijn donderdag verspreid.

Lees verder op zie.nl
Geplaatst op: donderdag 4 april 2013

Zuid-Korea gaat voor GOUD

De Zuid-Koreaanse centrale bank heeft haar dollar reserves verkleind tot het laagste punt sinds 2007. Van de totale valutareserve van (omgerekend) $327 miljard bestond 57,3% het afgelopen jaar uit dollars, tegenover 60,5% in 2011. De afgelopen vijf jaar is het aandeel van de valutareserve die in dollars wordt aangehouden vier keer gezakt.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs