Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5166 tot 5170
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

GOUDen handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland

De GOUDen handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland. In het referendum over strengere regels voor bonussen en vertrekpremies tekent zich een duidelijke meerderheid af voor invoer daarvan. De eerste resultaten laten zien dat 70 procent voor strengere regels is.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 3 maart 2013

GOUD en zilver weekoverzicht - week 9

Een kort overzicht van de prijsontwikkeling en het nieuws van afgelopen week met betrekking tot GOUD en zilver.

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: zaterdag 2 maart 2013

Ons belastinggeld gaat rechtstreeks naar de bankiers

De redactie van Gewoon-nieuws.nl ontving vandaag een  mail van het van het gerenommeerde GOUD en edelmetalenbedrijf Doijer & Kalff. De inhoud van deze mail bevatte een artikel van de hand van Peter B Meyer. Deze vonden wij zo interessant dat wij hem in zijn geheel hebben overgenomen als artikel. Een absolute “must” voor iedereen die nou wel eens wil weten hoe corrupt en totaal verziekt de politieke en financiële wereld in elkaar steekt en hoe ze elkaar ten koste van de bevolking hand en spandiensten leveren.

Velen denken dat de centrale banken eigendom zijn van de overheid, maar dat is niet waar. Het zijn particuliere ondernemingen waarvan het eigendom in handen is van de Elite met als doel om zoveel mogelijk geld, gefourneerd door de belastingbetaler, via de overheid op gemakkelijke wijze binnen te halen. Ze creëren geld uit het niets om het dan met rente belast uit te lenen aan de overheid, in wezen ordinaire oplichterij.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 2 maart 2013

Wat denkt Casey Research van de sell off in GOUD

Casey Research is een van de meest gerespecteerde onderzoeksbureaus in de wereld. Ze hebben een uitgesproken mening over GOUD en de GOUDmijnsector. Naar aanleiding van de recente sell off in GOUD en GOUDmijnaandelen is het interessant om eens te kijken naar wat de mensen achter Casey Research hiervan denken.

Het is niet logisch dat de GOUDprijs daalt in een tijd dat een grote groep landen zoveel mogelijk geld uit het niets creëert terwijl een andere groep landen zoveel mogelijk fysiek GOUD probeert op te kopen. In die situatie zou de GOUDprijs moeten stijgen in plaats van dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

Ook mijnbouwers kunnen een stevig dividendrendement bieden

GOUDmijnaandelen en dividend gaan meestal niet goed samen. Dit is een van de redenen dat de sector het minder goed doet de laatste jaren. The Dividend Pig bewijst echter het tegendeel. Het vond 3 Canadese mijnbouwers die een stevig dividendrendement bieden. Enkele mijnbouwers verhoogden recent zelfs hun dividend nog fors.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$