EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5171 tot 5175 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Morgan Stanley: De meeste grondstoffen zullen stijgen in prijs de komende jaren

Ondanks de sterke dollar, die vermoedelijk nog een tijdje zal blijven, ziet Morgan Stanley toch hogere prijzen voor verschillende grondstoffen de komende jaren. De prijsstijging zal meestal gedragen worden door een sterke vraag bij een aantrekkende wereldeconomie.

Meestal doet GOUD het slecht als de dollar versterkt. Maar recent wist de GOUDprijs goed stand te houden terwijl de dollar versterkte. Dit is een positief signaal. Er zijn periodes in de geschiedenis dat GOUD en de dollar in dezelfde richting bewegen. Dit kan zo’n nieuwe periode zijn. Voorspelling 2013: $1,773/oz.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 maart 2013

Amerika krijgt schrik van de Bitcoin, witwas-regels worden toegepast

De laatste jaren zijn de Amerikaanse regering en de Federal Reserve er op verschillende manieren in geslaagd om de stijging van GOUD en zilver aan banden te leggen. Het was dan ook slechts een kwestie van tijd vooraleer het ongereguleerde, virtuele geld zoals Bitcoin de plaats van GOUD en zilver zou innemen. Omdat de manipulatie van de Bitcoin (voorlopig) zo goed als onmogelijk is, wordt er een regulering op toegepast, officieel om witwaspraktijken tegen te gaan.

Om de schulden te financieren, moet er geconsumeerd worden. Consumptie is nodig om de economie in leven te houden. Angstige consumenten is het laatste wat de Verenigde Staten kan gebruiken. En geld dat de circulatie verlaat, kunnen ze nog minder gebruiken, daarom dat GOUD en zilver zo gedemoniseerd worden. Maar er zijn altijd alternatieven. Dit alternatief werd gevonden in virtueel geld zoals Bitcoin. Maar zoals te verwachten was, willen ze daar nu ook een stokje voor steken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Zwitserland zet volgende stap in repatriëring GOUD uit de VS

In navolging van zijn buurland Duitsland, zal Zwitserland mogelijk ook zijn GOUD repatriëren uit de Verenigde Staten. Een petitie met 106.000 handtekeningen werd afgeleverd aan de Zwitserse overheid. De initiatiefnemers hebben er vertrouwen in dat deze petitie zal leiden tot een wijziging van de beleid van de Zwitserse GOUDvoorraden aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Deze GOUDmijn kan gemakkelijk verdubbelen

Dat GOUDmijnaandelen extreem goedkoop noteren is een open deur intrappen. Het is echter wachten tot men het vuur aan de lont steekt vooraleer de achterstand weggewerkt kan worden. De HUI-index noteert 44 % lager dan 18 maanden geleden. Gelet op de waardering, kan een aandeel als Barrick Gold gemakkelijk verdubbelen eens de GOUDmijnrally van start gaat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 maart 2013

Hong Kong komt met GOUD-, zilver- en kopercontracten in Yuan

Het Hong Kongse HKMEx plant de handel van contracten voor GOUD, zilver en koper uitgedrukt in Yuan. Volgens de co-president van HKMEx (Hong Kong mercantile exchange) is dit nodig omdat er verschillen ontstaan tussen de prijzen in Yuan en in dollar op de internationale markten, aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs