Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 5176 tot 5180
Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

China ontdekt 149 ton GOUD in binnenlandse mijn

Hierbij een nieuw hoofdstuk in het verhaal van China en de zoektocht naar GOUD! Ditmaal is er geen belang genomen in een mijn in het buitenland, maar is er binnen de eigen grenzen een vondst gedaan. Een organisatie genaamd Inner Mongolia Pacific Mining heeft een maar liefst voor 149 ton aan GOUD gevonden in een mijn in Bayannur.

Inner Mongolia Pacific Mining is een bedrijf wat voor 96,5% in handen is van de China National Gold Group, welke op zijn beurt weer in handen is van de overheid van China. Het is de grootste vondst van GOUD in het binnenland van China in de geschiedenis. De vondst geeft China kansen om de GOUD reserves verder te vergroten zonder een hoge prijs te hoeven betalen om het GOUD te importeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

Rick Santelli maakt GOUD ‘secutarisatie’ met de grond gelijk!

Rick Santelli, senior ‘on air’ editor bij CNBC, had een bijdrage over GOUD en de securitisatie van het gele edelmetaal. Voor Santelli blijven dit soort GOUD effecten slechts papieren afgeleiden, met alle gevolgen van dien.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

GOUDmanipulatie is nu overduidelijk

Er is al veel geschreven over de manipulatie van de GOUD-(en zilver)prijs. Maar de laatste tijd wordt het wel overduidelijk dat er iets niet klopt in de markt. Er zijn gewoon teveel zaken die niet anders te verklaren zijn dan door een manipulatie van de markt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

Video: Is dit weer 1980 voor GOUD?

De rally in GOUD is voorbij. Wie nu nog in GOUD zit, is eraan voor de moeite. De seculaire beer voor GOUD is begonnen. Er wordt veel gesproken over de daling van de GOUDprijs, die nog maar steeds een correctie van 20 % achter de rug heeft ten opzichte van zijn hoogste koers. Er wordt dan al snel de vergelijking gemaakt met 1980 toen de GOUDprijs zijn record bereikte van $ 850 in januari en daarna  in snel tempo afgleed naar $ 300 - $ 400. Is dit 1980 opnieuw?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 februari 2013

Bitcoins winnen aan populariteit en kunnen dienen tegen manipulatie van GOUD en zilver

Ondernemers in New Hampshire ontwikkelden een nieuw apparaat dat dollarbiljetten kan omwisselen voor Bitcoins, het digitale geld dat sinds de introductie in 2009 sterk aan populariteit heeft gewonnen. De 'Bitcoin Machine', zoals het apparaat heet, moet het veel toegankelijker maken om dollars om te zetten in krediet op een Bitcoin rekening.

Het apparaat is in feite te vergelijken met de automaat bij de bank waarop je geld kunt storten. De 'Bitcoin Machine' accepteert bankbiljetten van $1 tot en met $100 en kan deze op echtheid controleren. Het gestorte bedrag wordt vervolgens overgeschreven naar de Bitcoin rekening van de eigenaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$