EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5181 tot 5185 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Schokkend!! De dag voor de GOUDcrash had Obama een meeting met deze VS banken…

De dag voordat GOUD in vrije val ging, had Amerikaanse President Barack Obama een meeting met onderstaande lijst met CEO's van grote Amerikaanse banken zoals Goldman Sachs, BoFA, Deutsche bank, JP Morgan, ... aldus de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Dit moet je lezen! Hoe de papieren markt voor edelmetalen zal crashen

Wanneer MF Global in oktober 2011 omviel, nam Ann Barnhardt ontslag bij Barnhardt Capital Mangement. Zij voorspelde toen dat er een moment zal komen dat de papieren markt zich zal ontkoppelen van de fysieke markt door het verlies aan vertrouwen in de papieren markt. Als de futures dalen terwijl de fysieke prijzen stand houden, is het einde nabij. Net zoals we nu zien op de GOUD- en zilvermarkt. Ann Barnhardt legt het proces uit op

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

GOUDverkoop in Japan verdubbeld

Ook in Japan is er veel meer GOUD gekocht na de recente prijsdaling van meer dan 10%. Handelaren zien lange wachtrijen van particulieren die geld willen inruilen voor fysiek GOUD. GOUDwinkels zien een verdubbeling in het verkochte volume. Twee jaar geleden lokte een stijging van de GOUDprijs vooral extra verkopen op.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Middelkoop wantrouwt koersval van GOUD

Willem Middelkoop vindt de recente duikvlucht van GOUD een vreemde zaak en denkt dat de centrale bankiers er achter zitten. 'Er is een fundamenteel tekort aan GOUD.'

Willem Middelkoop vindt de recente duikvlucht van GOUD een vreemde zaak en denkt dat de centrale bankiers er achter zitten. 'Er is een fundamenteel tekort aan GOUD.'

Het blinkende edelmetaal beleeft een donkere week. Maandag zakte de prijs in één klap acht procent en was daarmee op het laagste niveau in twee jaar. De koers stabiliseerde gisteren maar is sinds het hoogtepunt in september 2011 bijna een derde gedaald. Voor belegger Willem Middelkoop is dat echter geen reden om zijn liefde voor GOUD op te geven.

[...]

Lees verder op FTM.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

US Mint ziet verkoop GOUDen munten snel toenemen

De US Mint heeft gisteren 63.500 troy ounce aan GOUDen munten verkocht. Daarmee komt het totaal over de maand april uit op 147.000 troy ounce, meer dan de handel van de twee maanden daarvoor gecombineerd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs