EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5181 tot 5185 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Vietnamese banken kunnen moeilijk aan fysiek GOUD komen

Vietnamese banken mogen vanaf juni geen GOUD meer uitlenen. Om het reeds uitgeleende GOUD terug te kunnen brengen naar de klanten van de bank moeten ze de markt op om de GOUDbaren bij elkaar te schrapen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Vraag naar GOUD zal in India hoe dan ook hoog blijven

We vonden drie bronnen die ons verzekerden dat de vraag naar GOUD in India hoog zal blijven ondanks de invoering van een importbelasting. Zowel ICICI Bank Ltd. (ICICIBC), Royal Bank of Scotland Plc als Quantum Asset Management Co. kwamen onafhankelijk van elkaar met een positief rapport over de Indische GOUDmarkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

GOUD na olie belangrijkste exportproduct VAE

GOUDs was na olie het belangrijkste exportproduct van de Verenigde Arabische Emiraten, zo blijkt uit data die onlangs werd vrijgegeven. Het land voerde in de eerste negen maanden van 2012 voor bijna $29 miljard aan fysiek GOUD in, waarvan $21,73 miljard ook weer uitgevoerd werd. Dubai is een belangrijk handelscentrum voor GOUD in de regio.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

US Mint verkoopt recordhoeveelheid Silver Eagles deze week

De US Mint verkocht afgelopen maandag een recordhoeveelheid van 638.500 Silver Eagles door de problemen in Cyprus. Net als er een run is ontstaan naar fysiek GOUD, is de vraag naar fysiek zilver mee geëxplodeerd deze week.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

NEE voor Cyprus – JA voor GOUD

Het parlement in Cyprus heeft het Europese voorstel afgeschoten. Het voorstel werd verworpen zonder ook maar een stem voor, de regeringspartijen onthielden zich. Dit is een sterk signaal naar Europa. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk, maar dat het goed is voor de GOUDprijs staat als een paal boven water, zeker in euro.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs