Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5186 tot 5190
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Diegene die een herstel van de GOUDprijs verwachten, kunnen best nog even wachten

Dat de GOUDprijs het al enige tijd niet goed doet, is een open deur intrappen. Sinds september corrigeerde de GOUDprijs al meer dan 10 % en sinds zijn piek in 2011 al meer dan 20 %. Maar dit kadert perfect in de langdurige zijwaartse beweging die de GOUDprijs typeert sinds 2011.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Zorgen om Europa maken GOUDkoers stuurloos

Het gaat eigenlijk al weken hetzelfde. Dagen met grote dalingen en af en toe wat oplevingen zorgen ervoor dat de GOUDkoers langzaam weer terug aan het zakken is naar een niveau van rond de 1550 dollar per troy ounce. Ook vandaag is het weer niet anders, zo blijkt dat cijfers over het vertrouwen binnen de eurozone ervoor zorgen dat de GOUDprijs al de hele dag rond de startkoers van de dag zit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

David Morgan over de ‘smash-down’ in GOUD en zilver

David Morgan besprak de recente prijsvolatiliteit bij GOUD en zilver. Morgan is zelf wat verrast door het spektakel en verwacht dat de prijsdruk bij de edelmetalen nog wel even kan aanhouden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Met de Chinese buitenlandse valuta koop je al het GOUD van alle centrale banken,… twee keer!!

De Chinezen hebben een enorm grote berg aan buitenlandse valuta opgebouwd, voornamelijk dollars. De buitenlandse valutareserves steeg met 700 % sinds 2004. Sinds dat jaar zijn de buitenlandse reserves groter dan de officiële waarde van de wereldwijde GOUDvoorraden, nu zijn ze meer dan 2 keer zo groot.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Grootste ‘private’ GOUDkluis ter wereld ligt zij aan zij met die van de Federal Reserve

is op zoek gegaan naar de grootste private GOUDkluizen ter wereld. Daarbij stootte het op verschillende verrassende wendingen. Na onderzoek blijkt JP Morgan, als opvolger van het ooit machtige Chase Manhattan, de grootste private kluis ter wereld te bezitten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$