Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 5191 tot 5195
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

Jim Sinclair adviseert voor het eerst: Go All-in!

Legendarische GOUDgoeroe Jim Sinclair blijft achter de edelmetalen staan, ondanks de huidige zwakte bij GOUD en zilver. Volgens Sinclair moeten beleggers gebruik maken van de recente zwakte om all-in te gaan met GOUD en zilver: 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 februari 2013

As Rusland-China kan GOUDprijs naar nieuwe highs tillen

In de voorbije jaren was China een zeer actieve koper van GOUD. Dat hoeft niet te verbazen, want we hebben er al vaak op gewezen dat de Chinese GOUDvoorraden tov de valutareserves extreem laag waren. Beijing wil daar dringend aan iets doen en koopt dus GOUD.

Ook de Chinezen hebben inmiddels in de gaten dat valutaoorlogen en onrust op de wisselmarkten de voorbode kunnen vormen van iets wat nog veel erger zou kunnen worden. Het eindeloos drukken van waardeloos geld dreigt de hele financiële wereld op stelten te zetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Iran gebruikt speciale eenheden om GOUD te smokkelen

Het is al langer bekend dat Iran GOUD gebruikt om onder zijn sancties uit te komen. Recent werd nog bekend dat Amerika de Verenigde Arabische Emiraten onder druk zet om het GOUDtransport tussen Dubai en Iran te stoppen. Maar Iran heeft nog verschillende bronnen om aan GOUD te geraken. Met dit GOUD probeert het land zich recht te houden.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Mark Dice probeert een Silver Eagle te verkopen

Mark Dice deed laatst een poging om een GOUDen munt weg te geven aan iemand die de waarde van die munt ongeveer kon raden. Dat werd geen succes, dus pakt hij het anders aan. Dit keer wil hij een Silver Eagle muntstuk van ruim $30 ruilen voor een briefje van $1.. Het resultaat: Hilarische beelden!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 februari 2013

Ron Paul: ’6.000 jaar geschiedenis toont aan dat GOUD altijd goed geld is’

Ron Paul hield gisteren een opgemerkte interview voor Bloomberg Television. Paul is van mening dat we nu al decennialang in ‘currency wars’ betrokken zijn. Wat er in de afgelopen maanden op de valutamarkten gebeurde verbaast hem dan ook geenszins.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$