Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 521 tot 525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Video: Wat? De Federal Reserve heeft geen GOUD?

Onderstaande video moet je gezien hebben. Ron Paul legt de Federal Reserve zwaar op de rooster. De Federal Reserve zegt dat GOUD geen geld is en dat ze het niet nodig hebben, maar toch houden ze angstvallig vast aan iets dat lijkt op GOUD maar het niet is.

In deze video wordt duidelijk dat de Federal Reserve geen GOUD heeft, al niet meer sinds 1934. De Federal Reserve bezit wel ‘GOUD certificaten’ die nog gewaardeerd worden aan $42,22 per ounce. Het is een puur boekhoudkundige activa op de balans.

Maar welk nut heeft het dan?

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

China voegt 15,5 ton GOUD aan reserves toe

China heeft in juni een half miljoen troy ounce GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de Chinese centrale bank. Daarmee groeit de totale GOUDvoorraad van het land naar 1.823 metrische ton, goed voor een vijfde plaats op de ranglijst van landen met de grootste GOUDreserve.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

GOUDprijs naar $1425 de komende maanden

De GOUDprijs zal de komende maanden oplopen naar $1425 per oz volgens.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Stijging GOUDprijs niet gunstig voor Chinese juweliers

De GOUDprijs is sinds het begin van dit jaar al bijna 24% gestegen, maar daar profiteert niet iedereen in de GOUDsector van. De South China Morning Post schrijft dat juweliers in China hun omzet met 20 tot 40 procent hebben zien dalen, omdat consumenten door de snelle prijsstijging van het edelmetaal afwachtend zijn geworden met GOUD kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

Het grote geld aast op zilver!

De financiële spanningen lopen weer iedere dag op. Het herrinert ons aan de eurocrisis van 2011, toen er ook een onafgebroken gevoel van onzekerheid in de lucht hing.

Niet onterecht toen… Zeker niet onterecht nu. Onzekere beleggers vluchten in veilige havens. En wat is er veiliger dan GOUD en zilver?

De edelmetalen worden weer massaal gekocht door investeerders, en ditmaal zijn het niet de kleine beleggers, maar het grote geld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$