EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5206 tot 5210 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Video met Willem Middelkoop: Dit is het beste moment voor GOUD- en zilvermijnen sinds 2000

Willem Middelkoop is de meest bekende GOUDexpert in de lage landen. In dit interview vertelt hij onder andere hoe hij in de GOUDbusiness terecht gekomen is, waarom de GOUDprijs verder zal stijgen en vooral waarom hij ervan overtuigd is dat dit hét moment is om GOUD- en zilvermijnaandelen te kopen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 april 2013

Schattenjacht in het echt: miljonair heeft GOUDschat van 2 miljoen verstopt

Neen, dit verhaal is geen aprilgrap en ook geen sprookje maar levensecht. De Amerikaanse miljonair Forrest Fenn (82) wil de wereld laten delen in zijn rijkdom, maar je moet er wel iets voor overhebben. In de bergen rond Santa Fe heeft de bejaarde weldoener een GOUDschat met een waarde van zo'n 2 miljoen dollar (zo'n 1,6 miljoen euro) verstopt. Om de locatie te achterhalen, moeten GOUDzoekers eerst een raadselachtig gedicht ontcijferen. Fenn houdt het spannend en lost af en toe nieuwe tips. In onderstaand filmpje lost hij alvast dat de schat verstopt is op 5.000 voet (ongeveer 1.525 meter) boven de zeespiegel Zo blijft de VS nu al een tijdje in de ban van de schattenjacht in het echt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 april 2013

Eric Sprott’s rapport over GOUD

Nog niet zo geleden kwam Sprott met een merkwaardig rapport over GOUD. Hij gaf daarbij aan dat een nieuw onderzoek had uitgewezen dat de enorme verkopen van GOUD door de Federal Reserve in de afgelopen 21 jaar de GOUDprijs laag had gehouden. Preciezer gezegd de GOUDprijs was lager dan dat verwacht had mogen worden als de echte marktkrachten van vraag en aanbod hun invloed hadden kunnen uitoefenen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 31 maart 2013

GOUD en zilver report (Week 13)

De wekelijkse update met de ontwikkeling van de GOUDprijs en de zilverprijs in week 13, gecombineerd met een aantal highlights van het nieuws uit de markt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 29 maart 2013

QE: het verschil tussen GOUD en aandelen

Er is een fundamentele reden dat GOUD al 13 jaar in een stierenmarkt zit. Het is diezelfde fundamentele reden die ervoor zorgt dat aandelen al 4 jaar in een stierenmarkt zitten. We hebben het over quantitative easing. Maar er is een verschil van impact op GOUD en aandelen en zonder fundamentele wijziging zal dit niets wijzigen aan het vervolg van beide activa.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs