Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 5206 tot 5210
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Er is geen reden om nu GOUDmijnaandelen te verkopen

Sinds september daalde de GOUDprijs al meer dan 10 %, maar de GOUDmijnaandelen daalden meer dan 40 % in deze periode. De underperformance duurt nu al langer dan 18 maanden en niets blijft eeuwig duren. Er is nu geen reden meer om GOUDmijnaandelen te verkopen volgensĀ 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Platina en palladium doen het (veel) beter dan GOUD

GOUD en zilver dalen terwijl platina en palladium het goed doen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de ratio tussen GOUD:platina en GOUD:palladium gedaald zijn tot het laagste niveau in anderhalf jaar. Momenteel bieden beide edelmetalen een betere bescherming dan GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Amerikaanse GOUDvoorraad gecontroleerd en goedgekeurd

Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft de GOUDvoorraad in de kluis van de New York Fed onlangs weer laten controleren. Uit een selectie van 367 GOUDstaven kwam naar voren dat het GOUD in orde was, bij drie baren was de zuiverheid zelfs hoger dan in de boeken stond.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

China maakt jacht op het GOUD van Canada

Dat China een grootmacht op het gebied van GOUD is weet iedereen, maar het land heeft naast grote reserves van het edelmetaal ook grote hoeveelheden dollar in het bezit. China is bezig met een nieuwe tactiek waarin de dollars worden ingezet om belangen te nemen in verschillende projecten en ondernemingen die actief zijn in de GOUDmarkt. Zo is China nu ook bezig om een belang te nemen in Canada in een mijn waar GOUD wordt opgegraven, om zo wereldwijd grip te krijgen op al het GOUD wat uit de grond wordt gehaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Hedge Funds dumpten GOUD in het 4e kwartaal

was niet de enige die door hedge funds werd gedumpt in het vierde kwartaal. Ook de GOUD-ETF GLD werd lustig buitengegooid door de hedge funds in Amerika. In het vierde kwartaal werden de long posities verminderd tot het laagste niveau in de laatste vier jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$