EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5206 tot 5210 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Daling GOUDprijs in 2013 nu 4%, einde correctie in zicht?

Daling GOUDprijs in 2013 nu 4%, einde correctie in zicht?

Daling GOUDprijs in 2013 nu 4%, einde correctie in zicht?

Dat het niet helemaal lekker gaat met de GOUDprijs was al langer bekend, maar de verliezen die in 2013 tot nu toe worden geleden beginnen toch wel behoorlijke vormen aan te nemen. De prijs van GOUD is in 2013 al met ruim 4 procent gedaald. GOUD begon 20133 op een koers van 1657 dollar per troy ounce, maar vond gedurende de eerste drie maanden van het jaar eigenlijk alleen maar de weg naar beneden. Zo staat de GOUDprijs op dit moment onder de 1600 dollar op een koers van van 1586 dollar per troy ounce.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Hoeveel zou alles waard zijn,… in GOUD.

De nominale prijzen swingen de pan uit. De Dow Jones staat op een nieuw record, sommige grondstofprijzen noteren historisch hoog, energieprijzen blijven stijgen,... al deze activa noteren in dollars en staan historisch hoog. Maar hoe zou de prijsevolutie er uit hebben gezien als deze activa in GOUD zouden noteren?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Voedsel en brandstof wordt goedkoper in GOUD

Benzine, voedsel, elektriciteit, collegegeld, alles wordt duurder. Toch? Niet als we GOUD in plaats van dollars gebruiken als meetlat. Uitgedrukt in GOUD werden veel dingen juist goedkoper. Welke prijs ligt dichter bij de realiteit? Die in dollars of in GOUD?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

Is er een LIBOR-schandaal gaande in de GOUDmarkt?

Vorig jaar barstte er een groot schandaal los waarbij verschillende banken de korte termijn rente, LIBOR, beĂŻnvloeden in hun eigen voordeel. Door deze manipulatie werden investeringen voor miljarden verkeerd berekent. Volgens de

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

VS onderzoeken manipulatie GOUDprijs

De Amerikaanse toezichthouder Commodity Futures Trading Commission onderzoekt informeel de manier waarop de GOUDprijs in Londen wordt samengesteld. Hierbij zal de waakhond nauwkeurig bekijken of de GOUDprijs wordt gemanipuleerd, zo vertelt de toezichthouder aan The Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op HollandGold.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs