Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5211 tot 5215
Bron: belegger.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Analisten over de daling van de GOUDprijs

De GOUDprijs is de afgelopen weken snel gedaald. Analisten verschillen met elkaar van mening over de exacte oorzaak van de daling en over de betekenis van deze daling voor de toekomstige prijsontwikkeling van GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

GOUD staat op een keerpunt

Hetgeen we momenteel zien op de GOUDmarkt is het afgooien van de zwakkere spelers op de markt. De kleine beleggers worden geconfronteerd met dalende prijzen en langdurig wachten. Door nog eens goed aan de boom te schudden worden zo de zwakkere spelers uit de markt gezet waarna de stijging terug ingezet kan worden. De huidige correctie is mogelijk het definitieve keerpunt voor GOUD.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 februari 2013

Jim Grant: ‘Fed stuurt aan op een nieuwe GOUDstandaard’

Jim Grant laat er geen misverstand over bestaan, de Fed duwt ons naar een nieuwe GOUDstandaard. Die stevige uitspraak deed de auteur van Grant’s Interest Rate Observer op Bloomberg TV.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 25 februari 2013

Harde lessen voor China

Het Chinese nieuwe jaar is begonnen. Vorige week stond het leven even stil voor de hardwerkende Chinees en dat was meteen te merken in de GOUD –en zilvermarkt. Mede door de afwezigheid van één van de grootste kopers van fysiek GOUD kwam de prijs flink onder druk te staan. Maar waarom koopt de Chinees eigenlijk flinke hoeveelheden fysiek GOUD?

Bron:
Geplaatst: maandag 25 februari 2013

De GOUDprijs daalt, dus de Chinezen kopen meer GOUD

Bullionstreet schrijft dat de verkoop van GOUD er in China gestegen is als gevolg van de dalende GOUDprijs van de afgelopen weken. Volgens analisten zijn Chinezen op koopjesjacht gegaan en nemen ze meer GOUDen sieraden en GOUDbaren af. De GOUDprijs in China is in een maand tijd gezakt van bijna 340 naar 315 yuan per gram en staat deze nu op het laagste punt in negen maanden tijd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$