Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8125 artikelen gevonden. Artikel 5221 tot 5225
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Amerikaanse GOUDvoorraad gecontroleerd en goedgekeurd

Het Amerikaanse ministerie van Financiën heeft de GOUDvoorraad in de kluis van de New York Fed onlangs weer laten controleren. Uit een selectie van 367 GOUDstaven kwam naar voren dat het GOUD in orde was, bij drie baren was de zuiverheid zelfs hoger dan in de boeken stond.

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

China maakt jacht op het GOUD van Canada

Dat China een grootmacht op het gebied van GOUD is weet iedereen, maar het land heeft naast grote reserves van het edelmetaal ook grote hoeveelheden dollar in het bezit. China is bezig met een nieuwe tactiek waarin de dollars worden ingezet om belangen te nemen in verschillende projecten en ondernemingen die actief zijn in de GOUDmarkt. Zo is China nu ook bezig om een belang te nemen in Canada in een mijn waar GOUD wordt opgegraven, om zo wereldwijd grip te krijgen op al het GOUD wat uit de grond wordt gehaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 februari 2013

Hedge Funds dumpten GOUD in het 4e kwartaal

was niet de enige die door hedge funds werd gedumpt in het vierde kwartaal. Ook de GOUD-ETF GLD werd lustig buitengegooid door de hedge funds in Amerika. In het vierde kwartaal werden de long posities verminderd tot het laagste niveau in de laatste vier jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Jim Sinclair: GOUD zit in een clean-out fase

Vlak voor de sterke stijging van de GOUDprijs in '79-'80 corrigeerde het gele edelmetaal ook fors, net zoals nu het geval is, zegt Jim Sinclair in zijn nieuwsbrieven. Net zoals Richard Russell gelooft dat de geschiedenis zich zal herhalen, gelooft ook Jim Sinclair in dergelijk scenario.

Bron:
Geplaatst: donderdag 21 februari 2013

Chinezen krijgen binnenkort hun eerste GOUD-ETF

De lancering van het eerste GOUD-ETF in China kan de GOUDmarkt een sterke impuls geven. Op dit moment is er nog geen exchange-traded fund in China dat beleggers in staat stelt GOUD te kopen. In Hong Kong kunnen beleggers kiezen uit drie verschillende GOUD-ETF’s en ook landen als Japan en Singapore hebben ETF’s die het voor beleggers makkelijker maken om in GOUD te beleggen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$