Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8170 artikelen gevonden. Artikel 5241 tot 5245
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Sprott: Amerika verscheept misschien wel Duits GOUD naar China

SilverDoctors had een interview met de legendarische Eric Sprott. Amerika exporteerde in december 30 % van de totale GOUDproductie naar China. Dit is wel heel veel GOUD op 1 maand tijd. Zou het kunnen dat Amerika het Duitse, Nederlandse of Oostenrijkse GOUD uit zijn kluizen exporteert naar China om zo de fraude zo lang mogelijk vol te houden, vraagt Sprott zich af.

Hoe kan China 95 ton GOUD per maand importeren? Dat is meer dan 50 % van de maandelijkse GOUDproductie ter wereld. Ook India importeert 100 ton GOUD per maand, dat is ook meer dan 50 %. En dan wordt er nog niet gesproken over Rusland, andere groeilanden en de landen uit het Midden-Oosten. Waar komt al dat GOUD vandaan?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Grootste GOUD-ETF ziet grootste uitstroom in 18 maanden

Vorige week woensdag zag 's werelds grootste GOUD-ETF Gold Trust zijn GOUDvolume op 1 dag dalen met 20,77 ton. Dit is de grootste daling op 1 dag sinds 18 maanden. De daling ging gepaard met een daling van de GOUDprijs van 2,6 %.

Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

GOUD&Zilver Event 2013

Edelmetaal-Info organiseert het GOUD&Zilver Event 2013. Dit event zal plaatsvinden op 9 maart 2013 in Vergader en Party Centrum Hotel De Bosrand in Ede.

[...]

Bron: beurs.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

GOUD verliest zijn glans

Afgelopen week was een zwakke week voor commodities. Hoewel GOUDliefhebbers ons wekelijks beloven dat de echte GOUDstijging nu op het punt van beginnen staat, lijkt het er meer op dat de grote jongens het GOUDschip zo langzamerhand aan het verlaten zijn. Het argument dat China flink GOUD aan het kopen is mag dan valide zijn, er zijn een aantal zwaarwegender argumenten te vinden die een lagere GOUDprijs voorspellen...

Bron: belegger.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Analisten over de daling van de GOUDprijs

De GOUDprijs is de afgelopen weken snel gedaald. Analisten verschillen met elkaar van mening over de exacte oorzaak van de daling en over de betekenis van deze daling voor de toekomstige prijsontwikkeling van GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$