Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8099 artikelen gevonden. Artikel 5241 tot 5245
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 16 februari 2013

Kijk op de week

De Euro, de Dollar, de Yen, de Yuan,… het zijn allemaal munten. Elk land of regio heeft zijn eigen munt. De competitiviteit van een land wordt uitgedrukt aan de hand van de wisselkoers. Dit systeem, zonder GOUDstandaard, heeft al decennia lang verrassend genoeg goed gewerkt. Maar het systeem zit in de eindfase van zijn bestaan. Een valutaoorlog woedt over de wereld. Dit is het begin van het einde van de wisselkoersen in hun huidige bestaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

Weekend TV: Crash van GOUD!

De prijs van GOUD werd in de voorbije weken steeds lager gezet, met als climax een ware sell off op de laatste handelsdag van de week. GOUD dook door de steun van 1600 dollar per ounce. Hierna volgen de eerste reacties van experts uit de financiële wereld over de crash van GOUD.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

GOUDprijs in Venezuela corrigeert voor devaluatie

GOUD biedt bescherming tegen het waardeverlies van valuta. Venezuela is een mooie testcase, want hier werd de munt een week geleden met 46% gedevalueerd. Welnu, de GOUDprijs stijgt met bijna datzelfde percentage!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 15 februari 2013

Devaluerende munten: GOUD moet je hebben!

We zagen het al in Iran, Japan en in Venezuela. Als een munt in waarde daalt, door zowel de munt op lange termijn te devalueren (Japan) als door een directe devaluatie (Venezuela), blijft je koopkracht overeind met GOUD. Dit is nu ook het geval in Egypte.

De GOUDprijs bereikte nieuwe recordhoogtes in euro op het hoogtepunt van de eurocrisis. De GOUDprijs bereikte recent ook een nieuw record in Japanse Yen. En na de devaluatie van de Bolivar, steeg de GOUDprijs naar een nieuw record in de Venezolaanse munt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$