EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5251 tot 5255 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Lady Gaga in een GOUDen rolstoel

Lady Gaga heeft een GOUDen rolstoel laten bouwen voor haar herstelperiode. Een maand geleden onderging ze een heupoperatie. Weet Lady Gaga GOUD beter op waarde te schatten dan menig econoom? Of is het gewoon een stunt om haar imago te versterken?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar GOUD

Sinds de onafhankelijkheid van Zuid-Soedan is GOUD het belangrijkste exportproduct van Soedan. Dagelijks zoeken 750 duizend Soedanezen in 106 verschillende kleinschalige mijnen naar het gele metaal, waarvan de opbrengst gebruikt wordt om in levensonderhoud te voorzien. Voorheen was ruwe olie het belangrijkste exportproduct, maar sinds het zuiden van Soedan onafhankelijk is geworden heeft GOUD deze rol overgenomen. De meeste olie werd namelijk gewonnen in het gebied dat nu Zuid-Soedan heet.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Huidige ontwikkeling van de GOUDprijs versus 2012

Vorig jaar was een goed jaar voor de prijs van GOUD. Het edelmetaal behaalde in een jaar tijd een rendement van 8,26%, waarbij de koers aan het einde van 2012 bleef steken op 1657,5 dollar per troy ounce. In 2013 is het voor de GOUDprijs alleen maar bergafwaarts gegaan, aangezien het edelmetaal nu reeds 6% lager staat dan op 01-01-2013. Hiermee is de huidige ontwikkeling van de GOUDprijs precies tegenovergesteld aan de ontwikkeling die GOUD doormaakte in 2012.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar GOUD

In Soedan zoeken dagelijks 750 duizend mensen naar GOUD in verschillende kleinschalige GOUDmijnen. Het edelmetaal is het belangrijkste exportproduct van Soedan, sinds de onafhankelijkheid van het zuidelijke gedeelte van het land. Dat gedeelte is rijk aan olie. Soedan verwacht een GOUDproductie van 50 ton in 2013.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

GOUDfondsen blijven GOUD verkopen

Hedge funds zijn het meest negatief over GOUD sinds 2007 en GOUD-ETF's liquideren in snel tempo hun GOUDvoorraden. Officieel luidt het nog steeds dat de Amerikaanse economie herleeft en dat de Fed de stimulus zou terugdraaien, al lijken daar toch weinig echte bewijzen voor te vinden. Maar met een sterke dollar en nieuwe records voor de aandelenindexen zien nog maar weinig analisten de GOUDprijs stijgen de komende jaren zegt 

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs