Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8004 artikelen gevonden. Artikel 5251 tot 5255
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 1 februari 2013

Is dit een gunstig moment om GOUD te kopen?

De ontwikkeling van de GOUDprijs toont een sterke correlatie met het groeiende balanstotaal van centrale banken. Sinds september is de GOUDprijs sterk weggezakt, terwijl het balanstotaal van centrale banken niet kleiner werd. Een andere grafiek laat zien dat het sentiment in de GOUDmarkt momenteel vrij zwak is. Is een opwaartse koersbeweging aanstaande?

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: vrijdag 1 februari 2013

GOUD na opleving weer ver weg van 1700 dollar

  GOUD aankomende week ook lager door uitblijven doorbraak door 1700 dollar grens »

Het ging de laatste dagen zo goed met GOUD. Het edelmetaal sloot gister de dag af op een koers van 1680 dollar per troy ounce, waardoor langzaam het vertrouwen terugkwam in het doorbreken van de 1700 dollar grens. Maar niets is minder waar: GOUD daalde vandaag naar een dieptepunt van 1658 dollar per troy ounce. Kortgezegd: Een daling van 1,3% binnen één handelsdag! De zo door de markt gewenste grens van 1700 dollar is daarmee opnieuw uit het zicht geraakt.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 31 januari 2013

World Gold Council: GOUD als versterking van beleggingsportefeuille

De World Gold Council heeft donderdag een nieuw rapport gepubliceerd waarin ze de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt uiteen zet. Het rapport blikt terug op 2012 en op het vierde kwartaal van vorig jaar, maar besteedt daarnaast ook veel aandacht aan het valutarisico van beleggen in opkomende markten en het nut van GOUD als goede diversificatie van een beleggingsportefeuille.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 januari 2013

Marc Faber verklapt een geheim bij GOUD

Marc Faber was wederom te gast bij CNBC om zijn visie op de markten te geven. Beurzen stijgen, aandelen dalen, maar Faber weet een zaak heel zeker: beleggers moeten in de huidige tijden ontegensprekelijk GOUD bezitten!

Hij verklapt aan Maria Bartiromo waarom hij GOUD bezit en waarom zij GOUD moet aanschaffen. De systemische risico’s van enkele jaren terug zijn nooit opgelost, integendeel, de oceaan aan schulden wordt alsmaar dieper…

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 30 januari 2013

Morgan Stanley: Zilver gaat het in 2013 beter doen dan GOUD

Volgens zakenbank Morgan Stanley gaat zilver het in 2013 beter doen dan GOUD, weliswaar met een hogere volatiliteit. De GOUDprijs zal stijgen door het soepele monetaire beleid van centrale banken, de lage rente en het zwakke economische herstel, aldus de bank. Platina en palladium kunnen profiteren van een toenemende schaarste, die het gevolg zou zijn van een lagere mijnproductie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$