Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 5261 tot 5265
Bron:
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Ondanks het feit dat de meeste landen in het Midden-Oosten hun munt gekoppeld hebben aan de dollar zouden ze hun GOUDreserves moeten uitbreiden, zo concludeert de Dubai International Financial Centre Authority. Door meer GOUD aan te houden kunnen landen hun reserves in dollars afschermen tegen volatiliteit in de wereldwijde valutamarkt.

Bron:
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

GOUDmijnen raken uitgeput

Bij de presentaties van de jaarcijfers blijkt dat GOUDmijnen over de hele wereld kostenreductie en productieverlaging gaan doorvoeren. Nick Holland de CEO van Goldfields (een van ’s werelds grootse mijnbouwers in de GOUDsector) concludeerde het volgende: ‘De GOUDindustrie in Zuid-Afrika en wereldwijd zal gekarakteriseerd worden door krimpend aanbod, het uitstellen van projecten en toenemende beperking van kostbare winning,’. Met andere woorden ze kunnen zich niet meer veroorloven om dieper gelegen GOUD op te graven. Het is verwonderlijk te merken dat lastige winning niet langer kostendekkend is, want de GOUDprijs staat bepaald niet laag.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Stand van zaken GOUD en zilver

GOUD en zilver kregen de afgelopen weken de nodige correctie voor de kiezen. Een grote speler als George Soros maakte vrijdag bekend zijn positie in GOUD-ETF’s en GOUDmijnen in Q4 van 2012 flink afgebouwd te hebben. Terecht of niet?

Bron: 925.nl
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Een klomp GOUD op wielen

De autospecialisten van WrapStyle hebben een behoorlijk foute Nissan ontworpen. Zo verschrikkelijk fout, dat het een fantastisch ding is geworden.

Het resultaat heeft de naam Nissan GT-R 'Bolt Gold'. Dan is zo'n auto inderdaad niet zwart. Alles wat enigszins mogelijk was om GOUD te maken aan deze auto, is GOUD geverfd. Zelfs de ramen hebben een GOUDen gloed.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

"Landen in Midden-Oosten moeten meer GOUD kopen"

Volgens de Dubai International Financial Centre Authority zouden landen in het Midden-Oosten meer GOUD moeten kopen om hun reserves te beschermen tegen valutarisico, zoals fluctuaties in de waarde van de dollar. Maar hebben deze landen echt zoveel GOUD nodig , indien ze al over een rijke olievoorraad beschikken?Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$