EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5261 tot 5265 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

NEE voor Cyprus – JA voor GOUD

Het parlement in Cyprus heeft het Europese voorstel afgeschoten. Het voorstel werd verworpen zonder ook maar een stem voor, de regeringspartijen onthielden zich. Dit is een sterk signaal naar Europa. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk, maar dat het goed is voor de GOUDprijs staat als een paal boven water, zeker in euro.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Lente-rally voor GOUD en GOUDmijnaandelen

Als we niet beter wisten, zouden we denken dat GOUD en GOUDmijnaandelen een zware crash achter de rug hebben. Het sentiment ligt nog lager dan in 2008, banken verlagen hun doelstellingen voor de GOUDprijs en GOUDmijnaandelen worden gemeden als de pest. En toch staan we nog maar 5 % lager dan een jaar geleden en nog geen 20 % lager dan het recordniveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Solden bij GOUDmijnaandelen: je hoeft er niet van te houden…

In een wereld waar bijna alle activa alleen maar lijken te stijgen, ook diegene die jarenlang werden gemeden als de pest, blijven de GOUDmijnaandelen fors achter. De voorkeur voor GOUDmijnaandelen heeft niets te maken een persoonlijk statement, maar is gewoon een hard feit.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

GOUDverkopen schieten omhoog na Cypruscrisis

Beleggers stappen in GOUD en zilver als veilige haven

Beleggers stappen in GOUD en zilver als veilige haven

Het reddingsplan om de financiële crisis op Cyprus te bezweren heeft  grote onrust te weeg gebracht onder spaarders en beleggers. Ook in Nederland is die trend merkbaar. De mogelijke precedentwerking van de Cypriotische spaarderstax zorgt ook in Nederland voor forse vraag naar fysiek edelmetaal. AmsterdamGold.com B.V., marktleider in de verkoop van fysiek edelmetaal, meldt een sterke toename van de omzet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Waar zit al het GOUD?

India en China importeren het grootste deel van de wereldwijde GOUDvoorraad, althans gebaseerd op de officiële cijfers. De Chinese GOUDproductie blijft ook in het land zelf. Er is een grote stijging van de vraag naar GOUDen munten en baren. En centrale banken wereldwijd zijn ook nog eens grote kopers van GOUD geworden. De som tussen de vraag naar GOUD en het aanbod klopt gewoon niet meer.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs