EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5266 tot 5270 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Jim Sinclair pleit voor GOUDmijnaandelen

Jim Sinclair houdt een pleidooi voor de GOUDmijnaandelen. In zijn recentste nieuwsbrief haalt hij aan dat het uiterst dom zou zijn om nu GOUDmijnaandelen te verkopen. Als je investeert in de juiste GOUDmijnen, kunnen er alleen maar hogere koersen volgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

5 basisregels om te beleggen in GOUD

Voor vele beleggers in GOUD is het al anderhalf jaar nagelbijten. De fundamenten voor een hogere GOUDprijs zijn meer dan ooit aanwezig en toch beweegt de GOUDprijs amper, we staan zelfs al bijna 20 % onder de topkoers van in 2011. Voor wie gelooft in de fundamenten voor een hogere GOUDprijs in de toekomst, kunnen deze 5 basisregels een goede houvast zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

3 grafieken die aantonen dat GOUD de slechtste investering van 2013 is

De langste GOUDrally sinds het einde van Wereldoorlog I lijkt ten einde. GOUD kende zijn slechtste jaarstart in ruim 25 jaar. Institutionele beleggers zoals John Paulson, wiens GOUDfonds dit jaar al 18% lager noteert, en George Soros, die zijn GOUDvoorraad dumpt, voorspellen weinig goeds. Wanneer grote beleggers eruit stappen, duurt het meestal niet lang voor de rest volgt.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Lady Gaga in een GOUDen rolstoel

Lady Gaga heeft een GOUDen rolstoel laten bouwen voor haar herstelperiode. Een maand geleden onderging ze een heupoperatie. Weet Lady Gaga GOUD beter op waarde te schatten dan menig econoom? Of is het gewoon een stunt om haar imago te versterken?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

In Soedan zoeken 750 duizend mensen dagelijks naar GOUD

Sinds de onafhankelijkheid van Zuid-Soedan is GOUD het belangrijkste exportproduct van Soedan. Dagelijks zoeken 750 duizend Soedanezen in 106 verschillende kleinschalige mijnen naar het gele metaal, waarvan de opbrengst gebruikt wordt om in levensonderhoud te voorzien. Voorheen was ruwe olie het belangrijkste exportproduct, maar sinds het zuiden van Soedan onafhankelijk is geworden heeft GOUD deze rol overgenomen. De meeste olie werd namelijk gewonnen in het gebied dat nu Zuid-Soedan heet.

Lees verder op
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs