EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5271 tot 5275 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

India ontmoedigt GOUDimport dan toch niet

Er was de laatste dagen veel speculatie over een mogelijke verstrakking van het beleid in India om de import van GOUD te ontmoedigen. Dit zou een grote impact kunnen hebben op de GOUDmarkt aangezien India samen met China voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de aankopen van fysiek GOUD. Maar de regering in India houdt de boot voorlopig nog af.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

China ontdekt 149 ton GOUD in binnenlandse mijn

Hierbij een nieuw hoofdstuk in het verhaal van China en de zoektocht naar GOUD! Ditmaal is er geen belang genomen in een mijn in het buitenland, maar is er binnen de eigen grenzen een vondst gedaan. Een organisatie genaamd Inner Mongolia Pacific Mining heeft een maar liefst voor 149 ton aan GOUD gevonden in een mijn in Bayannur.

Inner Mongolia Pacific Mining is een bedrijf wat voor 96,5% in handen is van de China National Gold Group, welke op zijn beurt weer in handen is van de overheid van China. Het is de grootste vondst van GOUD in het binnenland van China in de geschiedenis. De vondst geeft China kansen om de GOUD reserves verder te vergroten zonder een hoge prijs te hoeven betalen om het GOUD te importeren.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Rick Santelli maakt GOUD ‘secutarisatie’ met de grond gelijk!

Rick Santelli, senior ‘on air’ editor bij CNBC, had een bijdrage over GOUD en de securitisatie van het gele edelmetaal. Voor Santelli blijven dit soort GOUD effecten slechts papieren afgeleiden, met alle gevolgen van dien.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

GOUDmanipulatie is nu overduidelijk

Er is al veel geschreven over de manipulatie van de GOUD-(en zilver)prijs. Maar de laatste tijd wordt het wel overduidelijk dat er iets niet klopt in de markt. Er zijn gewoon teveel zaken die niet anders te verklaren zijn dan door een manipulatie van de markt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Video: Is dit weer 1980 voor GOUD?

De rally in GOUD is voorbij. Wie nu nog in GOUD zit, is eraan voor de moeite. De seculaire beer voor GOUD is begonnen. Er wordt veel gesproken over de daling van de GOUDprijs, die nog maar steeds een correctie van 20 % achter de rug heeft ten opzichte van zijn hoogste koers. Er wordt dan al snel de vergelijking gemaakt met 1980 toen de GOUDprijs zijn record bereikte van $ 850 in januari en daarna  in snel tempo afgleed naar $ 300 - $ 400. Is dit 1980 opnieuw?

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs