Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 5276 tot 5280
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 31 januari 2013

World Gold Council: GOUD als versterking van beleggingsportefeuille

De World Gold Council heeft donderdag een nieuw rapport gepubliceerd waarin ze de laatste ontwikkelingen op de GOUDmarkt uiteen zet. Het rapport blikt terug op 2012 en op het vierde kwartaal van vorig jaar, maar besteedt daarnaast ook veel aandacht aan het valutarisico van beleggen in opkomende markten en het nut van GOUD als goede diversificatie van een beleggingsportefeuille.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 januari 2013

Marc Faber verklapt een geheim bij GOUD

Marc Faber was wederom te gast bij CNBC om zijn visie op de markten te geven. Beurzen stijgen, aandelen dalen, maar Faber weet een zaak heel zeker: beleggers moeten in de huidige tijden ontegensprekelijk GOUD bezitten!

Hij verklapt aan Maria Bartiromo waarom hij GOUD bezit en waarom zij GOUD moet aanschaffen. De systemische risico’s van enkele jaren terug zijn nooit opgelost, integendeel, de oceaan aan schulden wordt alsmaar dieper…

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 30 januari 2013

Morgan Stanley: Zilver gaat het in 2013 beter doen dan GOUD

Volgens zakenbank Morgan Stanley gaat zilver het in 2013 beter doen dan GOUD, weliswaar met een hogere volatiliteit. De GOUDprijs zal stijgen door het soepele monetaire beleid van centrale banken, de lage rente en het zwakke economische herstel, aldus de bank. Platina en palladium kunnen profiteren van een toenemende schaarste, die het gevolg zou zijn van een lagere mijnproductie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 januari 2013

Frank Holmes: “Laat het potentieel van GOUDmijnen niet aan uw neus voorbij gaan”

Frank Holmes van US Funds zat samen met Bridgette Anderson van Cambridge House International tijdens de Vancouver Resource Investment Conference. Holmes is er meer dan ooit van overtuigd dat GOUDmijnaandelen vandaag ‘the place to be’ zijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 januari 2013

Willem Middelkoop: “China heeft haar GOUDreserve verdrievoudigd”

In een opmerkelijk maandbericht op RTL-Z pakt Willem Middelkoop uit met enkele straffe uitspraken van een denktank (OMFIF) met visies op onder andere het handelen van centrale banken en sovereign wealth funds.

De denktank publiceerde recent een rapport over de nieuwste doelstelling van de centrale bank van China: van de yuan een wereldreservemunt te maken! Echter, om dit doel te bereiken hebben de Chinezen GOUD nodig, veel GOUD. Vandaar dat het land al verscheidene jaren aan een ongekend hoog tempo het gele edelmetaal aan het inslaan is.

Middelkoop laat er geen misverstand over bestaan, het rapport bevestigd eerder theorieën over de intenties van de Chinezen. Via RTL-Z:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$