Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 5276 tot 5280
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

"Landen in Midden-Oosten moeten meer GOUD kopen"

Volgens de Dubai International Financial Centre Authority zouden landen in het Midden-Oosten meer GOUD moeten kopen om hun reserves te beschermen tegen valutarisico, zoals fluctuaties in de waarde van de dollar. Maar hebben deze landen echt zoveel GOUD nodig , indien ze al over een rijke olievoorraad beschikken?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Video: Waarom moet Duitsland 7 jaar op zijn GOUD wachten?

David Morgan legt uit hoe het komt dat de zilverprijs het zo moeilijk heeft om te herstellen van de vorige top iets onder de $ 50. Zilver steeg op korte tijd van $ 26 tot bijna $ 50, dit is bijna een verdubbeling. De meeste mensen die ingestapt zijn op $35 - $ 38 - $ 42 of hoger, blijven vasthouden aan hun zilver. Mensen kunnen heel moeilijk een verlies slikken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Shanghai Gold Exchange bereikt recordvolume

De handel in GOUDcontracten aan de Shanghai Gold Exchange bereikte vandaag een recordvolume van meer dan 22.000 kilo. De handel was een week gesloten in verband met Chinees Nieuwjaar, maar ook de lagere prijs zorgde voor extra handel bij Chinese beleggers.

Bron: nieuwsbank.nl
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Nederlandse tuinders hebben GOUD in handen

Planten zitten vol met interessante stoffen. Deze inhoudsstoffen zijn geschikt als actieve ingredient in medicijnen, voedingsupplementen, huidverzorgingsproducten en gewasbeschermingsmiddelen. Het Kenniscentrum Plantenstoffen brengt tuinders en bedrijven in de eindmarkten bij elkaar om het

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Indiase GOUD-ETF's mogen GOUD uitlenen

India doet een nieuwe poging om de import van GOUD te beperken. Door GOUD-ETF's (fondsen die fysiek GOUD beheren en daar aandelen van uitschrijven) in staat te stellen 20% van hun GOUD uit te lenen aan juweliers zou er minder GOUD ingevoerd moeten worden. Daarmee kunnen ETF's ook een cashflow genereren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$