EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5291 tot 5295 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Dow Jones nog lang niet op nieuw record,… in GOUD

Een nieuw beursrecord is een feit

… schreef Nico Pantelis enkele uren geleden. En hij heeft gelijk, in nominale termen althans. Op dit moment staat de Dow Jones al bijna aan de 14.300 punten en staat de S&P 500 2,4 % hoger. Maar een nieuw record voor Dow Jones is nog veraf als je de waarde afzet tegen echt geld, in GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Topman van Heinz Ketchup krijgt GOUDen handdruk van 213 miljoen dollar

In de Verenigde Staten ziet het er voorlopig niet naar uit dat de bonussen voor toplui begrensd zullen worden, zoals in Europa wel het geval is. De topman van H.J. Heinz Company, William Johnson, krijgt een van de grootste ontslagvergoedingen ooit: als de overname door Warren Buffett en 3G zoals gepland plaatsvindt en hij vervolgens ontslag neemt, krijgt Johnson een ontslagvergoeding van 213 miljoen dollar. Dat komt overeen met 163 miljoen euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Merrill Lynch verwacht dit jaar een GOUDprijs van $1.680

Vorige bericht Merrill Lynch verlaagt koersdoel GOUD voor 2013 naar $1.680

Vorige bericht Merrill Lynch verlaagt koersdoel GOUD voor 2013 naar $1.680

Merrill Lynch heeft haar verwachting voor de gemiddelde GOUDprijs dit jaar met 6,9% naar beneden bijgesteld tot $1.680 per troy ounce. De verwachting voor 2014 werd tegelijkertijd met 9,8% verlaagd tot $1.838 per troy ounce. De gemiddelde prijs die Merrill Lynch dit jaar verwacht ligt echter bijna $100 hoger dan de GOUDprijs op het moment van schrijven (1.580 per troy ounce).

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Merrill Lynch verwacht dit jaar een GOUDprijs van $1.680

Merrill Lynch verwacht dit jaar een gemiddelde GOUDprijs van $1.680. Dat betekent dat de prijs vanaf dit punt nog wat omhoog moet, want op het moment van schrijven staat de GOUDprijs bijna $100 lager. De bank denkt dat we eind 2014 de $2.000 per troy ounce nog gaan meemaken.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Jim Sinclair: GOUD naar $ 4.990

Volgens Jim Sinclair zal de GOUDprijs stijgen naar $ 4.990 waarna het in ere wordt hersteld en terug deel zal uitmaken van een GOUDstandaard die de globale economie moet voorbereiden voor de grootste economische expansie die de wereld ooit heeft beleefd. Zijn voorspelling is gebaseerd op de Wet van Gresham.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs