Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5291 tot 5295
Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Stand van zaken GOUD en zilver

GOUD en zilver kregen de afgelopen weken de nodige correctie voor de kiezen. Een grote speler als George Soros maakte vrijdag bekend zijn positie in GOUD-ETF’s en GOUDmijnen in Q4 van 2012 flink afgebouwd te hebben. Terecht of niet?

Bron: 925.nl
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

Een klomp GOUD op wielen

De autospecialisten van WrapStyle hebben een behoorlijk foute Nissan ontworpen. Zo verschrikkelijk fout, dat het een fantastisch ding is geworden.

Het resultaat heeft de naam Nissan GT-R 'Bolt Gold'. Dan is zo'n auto inderdaad niet zwart. Alles wat enigszins mogelijk was om GOUD te maken aan deze auto, is GOUD geverfd. Zelfs de ramen hebben een GOUDen gloed.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 19 februari 2013

"Landen in Midden-Oosten moeten meer GOUD kopen"

Volgens de Dubai International Financial Centre Authority zouden landen in het Midden-Oosten meer GOUD moeten kopen om hun reserves te beschermen tegen valutarisico, zoals fluctuaties in de waarde van de dollar. Maar hebben deze landen echt zoveel GOUD nodig , indien ze al over een rijke olievoorraad beschikken?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Video: Waarom moet Duitsland 7 jaar op zijn GOUD wachten?

David Morgan legt uit hoe het komt dat de zilverprijs het zo moeilijk heeft om te herstellen van de vorige top iets onder de $ 50. Zilver steeg op korte tijd van $ 26 tot bijna $ 50, dit is bijna een verdubbeling. De meeste mensen die ingestapt zijn op $35 - $ 38 - $ 42 of hoger, blijven vasthouden aan hun zilver. Mensen kunnen heel moeilijk een verlies slikken.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 18 februari 2013

Shanghai Gold Exchange bereikt recordvolume

De handel in GOUDcontracten aan de Shanghai Gold Exchange bereikte vandaag een recordvolume van meer dan 22.000 kilo. De handel was een week gesloten in verband met Chinees Nieuwjaar, maar ook de lagere prijs zorgde voor extra handel bij Chinese beleggers.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$