EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5296 tot 5300 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Wat kan GOUD opnieuw aanvuren?

David Dietze van Point View Wealth Management adviseert beleggers om hun positie in GOUD niet zomaar te grabbel te gooien, nu dat iedere centrale bank in de wereld alle registers van de monetaire stimulans heeft open getrokken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Nepal gaat op jacht naar GOUD

In de afgelopen 12 jaar is GOUD met grote stappen vooruit gesprongen. Het gemiddelde rendement ligt ongeveer op 12% per jaar, wat aangeeft dat er in de markt voor GOUD op korte termijn mooie rendementen gemaakt kunnen worden, ondanks dat de GOUDprijs in de afgelopen tijd iets is teruggevallen. Ook het land Nepal beseft dat het actie moet ondernemen om ook een graantje mee te pikken. Nepal gaat op jacht naar GOUD!

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

GOUDmijnen onder druk door lagere GOUDprijs

GOUDmijnaandelen zijn misschien interessant bij een sterk stijgende GOUDprijs, omdat hun winstmarge dan naar verhouding sterk toeneemt. Daalt de GOUDprijs, dan werkt hetzelfde principe in de andere richting. Door de daling van de GOUDprijs verdampt een deel van de winstgevendheid van mijnen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Infographic: Hoe alles omhoog ging sinds maart 2009

En infographic van de Wall Street Journal laat zien dat aandelen, obligaties, olie en GOUD allemaal zijn gestegen in dollars. Maar hoe is dat mogelijk? Waar zijn dan de verliezen? Het geld is minder waard geworden...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 maart 2013

Jim Sinclair pleit voor GOUDmijnaandelen

Jim Sinclair houdt een pleidooi voor de GOUDmijnaandelen. In zijn recentste nieuwsbrief haalt hij aan dat het uiterst dom zou zijn om nu GOUDmijnaandelen te verkopen. Als je investeert in de juiste GOUDmijnen, kunnen er alleen maar hogere koersen volgen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs