Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 531 tot 535
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 15 oktober 2016

Onze richtlijnen voor GOUD, zilver en GOUDmijnaandelen

De storm is gaan liggen in de GOUD- en zilvermarkt. Maar de onrust onder beleggers is verre van weg. Integendeel, het sentiment draait weer van (voorzichtig) positivisme naar terughoudendheid. De wonden na 5 jaar berenmarkt zijn erg diep.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 oktober 2016

Om alle schulden te dekken door GOUD moet de GOUDprijs naar $23.000/ounce

Nog niet zo lang geleden vuurde het IMF een waarschuwingssignaal af over de toename van de globale schulden. Je kon hier lezen dat de niet-financiële globale schulden ondertussen zijn opgelopen tot $152.000 miljard. Wat zou de prijs van GOUD zijn als al die schulden gedekt werden door het gele edelmetaal?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Wanneer komt er een nieuwe bodem bij GOUD?

De GOUDkevers hebben het de afgelopen weken niet bepaald gemakkelijk gehad. De paniek binnen de GOUDmarkt keerde plotseling terug nadat de GOUDprijs enkele procenten aan waarde moest inleveren. Maar, wat veel beleggers vergeten is dat het lange termijn plaatje er nog steeds goed uitziet.

Tot nu toe weten de edelmetalen, ondanks de daling van de afgelopen weken, nog steeds een prima prestatie neer te zetten in dit beursjaar. Ten opzichte van een jaar geleden staat de GOUDprijs bijvoorbeeld nog steeds 18% hoger. Ook de GOUD- en zilvermijnaandelen staan er ten opzichte van een jaar geleden nog steeds riant voor.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

UBS adviseert GOUD te kopen

Volgens UBS is het vooruitzicht voor GOUD kopen nog steeds positief, ondanks de verwachting van een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgens de afdeling vermogensbeheer van de Zwitserse bank kan de GOUDprijs volgend jaar stijgen tot $1.350 per troy ounce, een toename van 7% vanaf het huidige niveau.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

‘De GOUDprijs kan binnen 2 jaar naar een nieuw record’, zegt Topanalist

Incrementum AG heeft met Ronald Stoeferle een expert op het gebied van voorspellingen in huis. Volgens Stoeferle kan de GOUDprijs de komende 2 jaar stijgen naar een nieuw record. Stijgende inflatie en het verlies van vertrouwen in de centrale banken zullen de drijvende krachten zijn.

De rebound van de olieprijs zal ervoor zorgen dat inflatie hoger uitkomt dan verwacht. Inflatie wordt altijd berekend ten opzichte van een prijsniveau in het verleden. Een jaar geleden zocht de olieprijs zijn dieptepunt op waar we nu bijna dubbel zo veel boven staan. Dat zal zeker zijn impact hebben op inflatie.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$