Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8070 artikelen gevonden. Artikel 531 tot 535
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2016

Stijging GOUDprijs brengt meer sloopGOUD op de markt

De stijging van de GOUDprijs zorgt voor een duidelijke toename in het aanbod van sloopGOUD. Oude sieraden, munten en andere ornamenten die niet meer gebruikt worden komen door alle berichtgeving over de ontwikkeling van de GOUDprijs opeens weer tevoorschijn en worden bij een juwelier of een ander inkoopkantoor ingewisseld voor geld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2016

Hoe je rijk(er) wordt zonder opslag te krijgen

Het doel van werken is voor de meesten onder ons nog steeds hetzelfde: geld verdienen. En dat liefst zo veel en zo snel mogelijk. Zit een loonsverhoging er niet meteen in, zijn er gelukkig nog andere manieren om je bankrekening aan te spekken. Langs de andere kant kan je alles wat binnenkomt ook slimmer besteden, zodat je vergaarde loon niet meteen van je rekening vervliegt. Enkele GOUDen tips.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 21 augustus 2016

GOUDreserves Rusland naar 1505 ton

De Centrale Bank van Rusland heeft afgelopen maand de GOUDreserves verder zien......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 augustus 2016

De gelijkenis tussen Facebook en Bitcoin

$12.000 miljard overheidsobligaties met een negatieve rentevoet. Uiteindelijk moet dit in het voordeel spelen van veilige havens zoals GOUD en zilver … maar ook Bitcoin. Bitcoin is nog klein maar groeit nog steeds snel. Het heeft zelfs enkele gelijkenissen met de opmars van Facebook.

Bitcoin is nog een jonge technologie vergeleken met Facebook, maar de gelijkenis met de groei is treffend. Bitcoin verwerft steeds meer naam en faam als veilige haven aangezien er maar maximaal 21 miljoen bitcoins gemijnd kunnen worden.

Bitcoin is nog steeds de referentie onder de cryptomunten, net zoals Facebook altijd de referentie geweest is onder de sociale media bedrijven. Net als bij Facebook enkele jaren geleden bestaat er nog steeds het gevaar dat bitcoin als een waardeloos project eindigt, maar die kansen dalen zienderogen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 augustus 2016

Dit zijn de 10 grootste GOUDmijnen ter wereld

Dalende kosten en stijgende opbrengsten, het is niet voor niets dat de grootste GOUDmijnen in 2016 meer dan verdubbelden. Vorig jaar produceerden de 10 grootste GOUDmijnen ter wereld samen bijna 31 miljoen ounces GOUD, een stijging van 1%. De GOUDprijs steeg in 2016 meer dan 25% terwijl de kosten werden gedrukt. Een ideale cocktail voor explosieve beurskoersen.

5 GOUDmijnen zagen hun productie stijgen in 2015 en 5 GOUDmijnen kondigden een productiedaling aan. 9 van de 10 GOUDmijnen konden hun kosten verlagen ten opzichte van 2014.

Dit is een overzicht van de 10 grootste publiek genoteerde GOUDmijnen ter wereld.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$