Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 531 tot 535
Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

GOUDreserves China weer in de lift

De Centrale Bank van China heeft in juni weer een flinke hoeveelheid GOUD aan de reserves toegeveogd. In totaal......

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

5 ochtendroutines die succes verzekeren

Sommige mensen noemen de uren voor de zonsopgang de ‘GOUDen Uren’ en daar zit veel waarheid in. Het is me-time, enkel en alleen voor jou. De wereld slaapt, er zijn e-mails, noch telefoons en je kan zaken afwerken die anders onmogelijk zijn. Een goede ochtendroutine is trouwens een van de sleutels van succes, want de manier waarop je je ochtend begint heeft grote invloed op de rest van je dag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 12 juli 2016

GOUD, hét edelmetaal met een sterk opwaarts potentieel de komende maanden/jaren

Er is één constante merkbaar de laatste tijd, namelijk de aanhoudende stijging van edelmetalen waarbij GOUD uiteraard het meest bekende voorbeeld is. Nu de schuldencrisis en bankencrisis in Europa weer volop escaleert lijkt een GOUDbelegging het enigste echt veilige te zijn.

De GOUDmarkt lijkt de nieuwste hype te worden op de beurzen nu er meer en meer alarmerende signalen komen van onder meer de bancaire sector. Niet enkel in Europa waar de Italiaanse banken een nieuwe crisis zullen veroorzaken maar ook in andere continenten is er een stijgende vraag naar GOUD.

Dit edelmetaal is niet enkel een veilige haven voor risicovolle periodes maar kan ook dienen als ondersteuning om de munt te stabiliseren zoals bijvoorbeeld de Chinese Yuan. Met behulp van hefboomfondsen nemen meer en meer speculanten de overstap naar GOUD waardoor de prijs op korte termijn nog sterker kan stijgen. GOUD-ETF’s nemen nu reeds twee derde van de jaarlijkse GOUDproductie in welke geschat is op een 3186 ton per jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 11 juli 2016

De GOUDprijs geeft een bijzonder krachtig signaal!

De markten staan compleet op z’n kop. We vertelden u vorige week nog dat de beurzen tegengestelde signalen uitstuurden. Het lijkt er inmiddels meer op dat de markten volledig doorslaan.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 11 juli 2016

Het echte probleem is de euro

Voor de landen in de eurozone is de euro als het ware te beschouwen als de GOUDstandaard van deze tijd. Maar anders dan een relatief eenvoudige ontkoppeling van GOUD is het uittreden uit de eurozone een stuk complexer. Volgens sommigen zou dat voor een uittredend land financiële zelfmoord zijn. Toetreden tot de euro kan wel, uittreden bijna niet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$