EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 531 tot 535 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Investeren in Wall Street of in GOUD?

De GOUDprijs kende tijdens de eerste maanden van dit beursjaar een ‘GOUDenstart’. Na een lange tijd van prijsdalingen keerde het optimisme over de GOUDmarkt aan het begin van dit jaar weer terug. Maar, de GOUDprijs heeft het sinds de zomer niet bepaald gemakkelijk gehad.

Er zijn genoeg beleggers die zich op dit moment afvragen of ze moeten investeren in de aandelenmarkten of in de GOUDmarkt. Uiteraard dient te allen tijde het kaf van het koren gescheiden te worden, omdat in beide segmenten rotte appels te vinden zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Amerikaanse staalindustrie gaat bloeien als nooit tevoren

De metalen-sector heeft dit jaar beduidend meer focus gekregen van beleggers. Voornamelijk GOUD en zilver zijn erg in trek geraakt geraakt. Echter is er een metaal dat al op korte termijn door het dak kan gaan – zelfs dit jaar al met honderden procenten gelanceerd is. We hebben het hier over de ‘staalindustrie’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Het is tijd voor GOUD om terug te blinken

Financiële markten staan erom bekend om beleggers op het verkeerde been te zetten. Afgelopen zomer botste de GOUDprijs op een langetermijnweerstand op het moment dat het sentiment ontzettend positief was. Hét signaal voor een correctie. Nu staan we net voor het tegenovergesteld, tijd voor een heropleving?

Na de beste eerste 6 maanden in 30 jaar waren beleggers euforisch over GOUD op het moment dat er zich een technische weerstand aanbood. Een gezonde correctie was dus nodig om de GOUDprijs later opnieuw boven deze weerstand te duwen. Die correctie lijkt nu bijna ten einde.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Deutsche Bank treft schikking van $60 miljoen voor manipulatie GOUDprijs

Deutsche Bank treft een schikking van $60 miljoen voor het manipuleren van de GOUDprijs, zo schrijft Reuters. De bank werd schuldig bevonden aan het manipuleren van de dagelijkse GOUDprijs fixing, waardoor handelaren op oneerlijke wijze benadeeld werden. In oktober trof Deutsche Bank ook al een schikking van $38 miljoen voor het manipuleren van de zilverprijs.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

GOUD niet aan te slepen door referendum Italie

Het Italiaanse referendum en de daling van de GOUDprijs zorgen voor extra drukte in de GOUDhandel. Bij GOUDhandelaren als GOUDstandaard en Hollandgold kwamen er het afgelopen weekend aanzienlijk meer bestellingen binnen dan normaal. “De drukte is vergelijkbaar met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van een maand geleden en het Brexit referendum van afgelopen zomer”, zo verklaarde Menno Brandsma van Hollandgold tegenover Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs